Žiarovka H4 Silver xenón
Moderátor: Moderators
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Žiarovka H4 Silver xenón
Chcem sa spýtať že či to nie je veľa dať za takú žiarovku 280Sk kus. a ešte sa chcem spýtať že či mi to bude pasovať na moju chinu a či to na to bude stačiť moja 12V baterka ? díki 

podpis som si este nenastavil
Re: Žiarovka H4 Silver xenón
nie, nie ale namontovatelne,baterka ano, ale ci zapalko dobije?Jostobb napísal:Chcem sa spýtať že či to nie je veľa dať za takú žiarovku 280Sk kus. a ešte sa chcem spýtať že či mi to bude pasovať na moju chinu a či to na to bude stačiť moja 12V baterka ? díki
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
pobehaj z biskupickej strany dunaja po lese a z nejakych lopkarskych zvyskov najdes rozbite svetla s peticami...a mas ich zadara...mal som takto favoritacke...nakoniec mi pasoval halogen do povodneho tak nebolo treba...zadny blatnik som mal z naraznika nejakeho auta...najdes tam kopu pokladov
viem kde su prasknute bocne blatniky zo smarta 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
to mi musis ukazat :gt1:alcatelko napísal:pobehaj z biskupickej strany dunaja po lese a z nejakych lopkarskych zvyskov najdes rozbite svetla s peticami...a mas ich zadara...mal som takto favoritacke...nakoniec mi pasoval halogen do povodneho tak nebolo treba...zadny blatnik som mal z naraznika nejakeho auta...najdes tam kopu pokladovviem kde su prasknute bocne blatniky zo smarta
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Tak to treba tam isť vyzbierať a doma zrecyklovať ....
ja si to takisto všímam všade samé čierne skládky kde sa človek obzrie... a poliši si vozia rite v autách a serú na to hlavne tí mestský hlavne že dávajú papuče ráno o 5:00 po sídlisku keď sú prepchaté parkoviská!!!! Je to OT tak to vymažte ale nadá mi to lebo ma to fakt sere!!!!

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.