theruck napísal:
ak teda nechces ist cestou ze si ringtone stiahnes hotovy z webu alebo ze na jeho tvorbu pouzijes aplikaciu tak teraz napis ako spravis ringtone pre android telefon. pri jablku aspon vies ze mas zacat v itunes ale pri androide google este nedodal spriateleny prehravac do windows ktory by dokazal vyseknut z mp3 ringtone tak mozes zacat tym ze zacnes hladat na googli nejaky mp3 editor
Spravil som to úplne zložito v predošlom mobile ktorý vyrobil ten spomenutý výrobca pračky a chladničky

....stiahol som si do PC nejaký program,názov samozrejme netuším lebo to je možno dva roky dozadu, na ktorom som osekal MP3 na potrebný časový úsek a ten som normálne skopíroval do priečinku v mobile....Ono Android vie použiť ako zvonenie hocijakú MP3 úplne bez problému ....netreba prepisovať príponu netreba to zložito upraviť, skopírovať do Itunes a podobné veci....Len skopírovať do telefónu....asi moc zložité. A znova opakujem nemám problém kúpiť zvonenie, ale ide o to že v amerike o takom ani nechýrujú, a teda aké chcem ja, a nie aké mi dakto ponúkne v Applestore....
a momentálne experimentujem s tým fantastickým telefónom s poza veľkej mláky len preto, aby som mal osobnú skúsenosť a mohol oprávnene kritizovať a nadávať....Pretože nieje nad osobnú skúsenosť. A zas sme pritom, že nieje všetko zlato čo sa bliští. Ten telefón sa mi páči dizajnovo, nevadí mi nemožnosť používania SD pamätovej karty ani to že má len 3,5" displej, ale vidím že to že sa mi páči je asi tak celé.
Ešte je možnosť čínska kópia iP5 s androidom, len keby nemala taký shiťácky foťák.
Ďalšie veci ktoré ma udivia a rozčarujú možno prídu časom...A možno nie...
A že špekulovanie a iTunes si mal pustený 3x....
Ja som pred rokom vybral Android z krabice pripojil káblom k PC nakopíroval hudbu do priečinka to mi trvalo asi 5 min,a celú sezónu počúval MP3 v blembáku cez BT celkom bez problému, plus zvonenia to isté. Tu zrazu zázrak z USA, iTunes špekulujem dve poobedia a furt som len na polceste a furt to nieje to čo by som chcel a čo som očakával...tak aké zložité je to s Androidom a aké jednoduché cez iTunes???