Plexi - kto vyrobi???
Moderátor: Moderators
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Plexi - kto vyrobi???
Zhanam plexi na moj PS125. Zial od vyroby Honda existuje len ten strasne velky dochodcovsky a navyse je vystuzeny po stranach, co je straaaaaaasne skarede. GIVI vobec na tento model neponuka...
Dost na tom, ze uchytenie je vymyslene...
Takze otazka znie:
Da sa to nechat vyrobit?
Ak ano kde?
Moja predstava je, ze by niekto skopiroval ten velky stit, co sa tyka tvaru a ucytenia a vyrobil mensi... rozumne?
Dost na tom, ze uchytenie je vymyslene...
Takze otazka znie:
Da sa to nechat vyrobit?
Ak ano kde?
Moja predstava je, ze by niekto skopiroval ten velky stit, co sa tyka tvaru a ucytenia a vyrobil mensi... rozumne?
podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
tak stoji nejakych 4-5litrov a druha vec, je napi*u uchyteny s tou vystuzou, ze keby bol kratsi, tak to tam netreba, len by to spatilo... no a zrezat sam to tak neviem... aby boli hrany pekne zaoblene...momoo napísal:je moc drahy ten velky zeby si ho kupil a rovno zrezal?? ty sam??
takze by som si maly dal vyrobit na mieru a chcel by som tam aj tu uchtranu ruk... vecer sem dam foto toho velkeho
podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
dovedeš si vubec představit tu sílu co na to pusobí takže něco to opravdu držet musí u nás jedna firma to dělá na skutr čz bohužel na něco jiného nevím a pokud na to nemá formu tak se nedoplatíš a nedoporučuji nechat dělat nějakém " odborníkovi" s obyčejnáho plexi nejlevnější a nejlepší s ohledem na bezpečnost opravdu upravit to stávající
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Plexi nieje problém ale ak to človek robí prvý krát tak to nemmusí dobre dopadnúť. výhoda je že plexi je pomerne lacné takže škoda z pokazeného nebýva velká.ono nahriať a ohnúť teplovzdušnou pištolou sa dá pomerne jednoducho ale trebalo by na to nejaké kopyto podla čoho by sa to ohlo.A nejaké univerzálne by nepasovalo. Inak nemysli si že ak si tam dáš nejaké mini že to pomáha a velké ktoré pomáha nechceš.... ja mám velké a aj tak v podstate všetok vzduch mi fúka rovno na blembák takže žiadna výhra to nieje.Raz bývalí kolega ničo také robil a to takže spravil kopyto a dal to potom do teplovzdušnej trúby nastavenej na nejakú rozumnú teplotu a ono sa to skoro samo vytvarovalo ako to zmäklo. ale bolo to v podstate len také zaoblenie skoro ako plexi štít na ochranu xichtu len väčšie. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
Vlado kupoval jsi někdy plexi říkáš levné já dostal 2 tabule a když jsm tu cenu viděl tak jsem jen valil očiVLADY napísal:Plexi nieje problém ale ak to človek robí prvý krát tak to nemmusí dobre dopadnúť. výhoda je že plexi je pomerne lacné takže škoda z pokazeného nebýva velká.ono nahriať a ohnúť teplovzdušnou pištolou sa dá pomerne jednoducho ale trebalo by na to nejaké kopyto podla čoho by sa to ohlo.A nejaké univerzálne by nepasovalo. Inak nemysli si že ak si tam dáš nejaké mini že to pomáha a velké ktoré pomáha nechceš.... ja mám velké a aj tak v podstate všetok vzduch mi fúka rovno na blembák takže žiadna výhra to nieje.Raz bývalí kolega ničo také robil a to takže spravil kopyto a dal to potom do teplovzdušnej trúby nastavenej na nejakú rozumnú teplotu a ono sa to skoro samo vytvarovalo ako to zmäklo. ale bolo to v podstate len také zaoblenie skoro ako plexi štít na ochranu xichtu len väčšie.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
50cmx50cmx4mm sa mi zda 400sk...teplovzzusnou ohybat je problem lebo sa nerovnomerne zahrieva a kruti sa a zvykne potom prasknut...dobra je elektricka rura na pecenie...ale potrebujes dokonale hladke kopyto alebo taku speci foliu pod plexi...inac pozri sa po firme MRA ci tak nejak oni robia kadejake plexi stity na motorky...aj givi...urcite si nieco vyberies
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No netuším čo by stála teraz 4mm ale volakedy som robil reklamnú tabulu zospodku podsvietenú neonom a nebolo to nejak extrémne drahé... lenže teraz si spomínam že to bola len 3mm a okrem toho jak rátam tak rátam tak to je dozadu možno aj 10 rokov.
Ale je to lepšie na nejakom odrezku skúsiť ak sa dakde zoženie nie že hneď kúpiť celú tabulu 1 M2. A uplne naprd. je kúpiť nejaké origoš velké z iného scootra a to potom pokaziť...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Radšej si to daj urobiť z Lexanu, ako z plexi. Z Lexanu sa dá vybrať aj farebne tónované.
Napr. tu: www.tercoplast.sk
Napr. tu: www.tercoplast.sk
Tak už zasa nič.