A je to tu: LIDL akcia

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

Re: A je to tu: LIDL akcia

#426 Príspevok od užívateľa duky5 » Ut Mar 11, 2014 10:54 pm

tieto veci sa riesia s nadriadenym, nie s predavackou/dokladacom tovaru.

je pravda ze som este tovar nevracal kvoli nespokojnosti, iba reklamoval poskodeny.

viem si predstavit ze si kupim pred dovolenkou snorchel, nafukovacku, cln, badmintonove rakety a po dovolenke to pridem vratit, vsetko pouzite, ze mi to nevyhovuje :)
jazdim za Obrázok, dlhodoby priemer za cca 50 000 km
moje vylety na http://www.motoduky.blogspot.com

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#427 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Mar 11, 2014 10:57 pm

Snoopy, nie je problem ju vratit, ak budes tvrdit trebars, ze nepasuje na hlavu, alebo ze ti nevojde do kufra, alebo cokolvek ine... len nesmies povedat, ze si ju pouzil. My sme tlakomer pouzili, pretoze sme vybalili baterky (chyba rodicov, ale tak kto mal predpokladat, ze tretia generacia tlakomera od LIDLu bude horsia nez predosle dve generacie), takze na zaklade tych vybalenych bateriek by som to na nepouzitie neukecal. :D

Duky, ja som uz niekolko veci do LIDLu vratil, ale samozrejme nikdy nie tak, ze som to vyuzival a potom vratil. Vzdy skor pre to, ze mi to napokon nevyhovovalo. A riesit vratenie tovaru resp. reklamacie moze v LIDLi len tym poverena osoba a s tou som aj jednal. No zrejme je tam nova a este neskusena. Ta jej nadriadena viac rozumie filozofii, ktoru LIDL razi, a totiz ze spokojny zakaznik je na prvom mieste. V dnesnej dobe IKT je nespokojny zakaznik dost nebezpecny, dokaze ovplyvnit velke mnozstvo ludi svojim nazorom, ako teraz ja Snoopyho. :D

BTW mam z LIDLu uz tolko veci nakupenych, ze by som mal mat u nich oznacenie V.I.P. a pravo pouzivat zlaty vozik. :lol:
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#428 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Mar 11, 2014 11:03 pm

Myslím že pri nároku na vrátenie tovaru mali jeho nepoužitosť a originál balenie v podmienkach vždy aj v Lidli...
Každopádne treba si ozaj dať pozor na obal a tváriť sa že isto sa nepoužíval...Skrátka milosrdná lož je v tomto prípade lepšia ako krutá pravda. :oops:
PS. ak poznáš systém dokážeš ho prekonať. Takže napríklad pri tovare napájanom z bateriek sa dá spraviť finta že tovar nefunguje. A to tak, že priesvitným lakom na pazúre zalakovať kontakty v zariadení...obsluha strčí na skúšku nové baterky a ak sa nič nedeje vrátia peniaze , nakolko sa z opravami dnes neoplatí babrať...aspoň teda v obchodných reťazcoch typu Tesco alebo pod. Skrátka tovar Vám vraciam ale z dôvodu nefunkčnosti. Nikdy som nemal problém napríklad jednalo sa o bezdrátovú myš alebo klávesnicu a pod pár eurové tovary.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#429 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Mar 11, 2014 11:11 pm

Tak som si dal tu namahu a pohladal som starsi blocek z LIDLu, takze ake su rozdiely:

stary blocek (namatkovo z leta 2011, ale mam pocit, ze tomu tak bolo este donedavna):
"Spotrebny tovar je mozne vratit v neposkodenom stave a v originalnom obale do 30 dni od datumu nakupu."

aktualny blocek (z februara 2014):
"Spotrebny tovar je mozne vratit v neposkodenom a nepouzitom stave a v originalnom obale do 30 dni."
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

VLADY
spammer
spammer

#430 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Mar 11, 2014 11:34 pm

No takže ... nemám pravdu, :oops: :cry: :no: každopádne čo obchod to troška iné podmienky.
Sorry, trocha OT.
Mňa minule vytočili v Baumaxe...inak môj maximálne neobľúbený obchod! už aj predtým a teraz duplom!
Ale čo už išiel som okolo a mali dačo čo som si myslel že mi treba, akurát že mne bolo treba 3ks a oni mali dva, nevadí tretí dokúpim inde...
(neviem kde som mal vtedy rozum??? :fool: )
....ale predavač ma ubezpečuje veď nieje problém vrátiť v pôvodnom stave a obale...OK . Samozrejme našiel som potom aj tri kusy a aj za lepšiu cenu...
Tak nevadí idem to vrátiť šak nebol nikdy v Baumaxe problém, a hajzli! peňáze nevraciame, len poukážku na nákup tovaru....no čo si ja u Vás kúpim za 50E ???
Skrátka iná možnosť nebola ani po tom čo som spravil cirkus na informáciách....tak platnosť poukážky rok, hádam sa niečo nájde, idem za cca pol roka niečo sa našlo ale za 35E ...viac nebolo čo, tak ale nedá sa, lebo z poukážok sa nedá vydať hotovosť a ani vydať novú so zvyšnou sumou!
Napokon som išiel do druhého Baumaxu ( novšieho, lepšieho :D ) a tam bola slečna ochotnejšia, zamenila mi tú 50E za dve 25E.
A čudovala sa že prečo taký cirkus vôbec nadriadený vymýšľajú ,a že mám skrátka smolu , lebo že už zrušili to nariadenie a že sa zas vracajú za tovar aj peňáze!!! VIVAT SLOVAKIA!!!

illegal
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: St Feb 05, 2014 6:44 pm
Skúter: Honda PCX 125 2013

#431 Príspevok od užívateľa illegal » St Mar 12, 2014 12:03 am

To je Vivat Baumax :D Nastastie v KE mame aj Hornbach a tak chodim uz iba tam. Vzdy maximalna ochota od predajcov, nepouzity tovar sa da vratit a hlavne mi zamestnanci po poskytnuti pomoci nepchaju do ruk akysi papierik s potvrdenim spokojnosti, ktory mam vraj odovzdat pri pokladni. Baumax je proste ukazkou toho, ze ked 2ja robia to iste, tak to nikdy nie je to iste, su drahsi ako Hornbach a zamestnanci su bud nevrli alebo po rychlej pomoci vam nanutia vyssie spomenuty papierik. V baumaxe som bol za posledny rok raz, pretoze v Hornbachu nemali drevene listy ake som potreboval, no a dakujem pekne, uzil som si s obsluhou na pile svoje.
No k teme: vo stvrtok uz na 90% pojdem do roboty na skutri a tak asi aj hned otestujem kuklu z Lidlu, ine mi odtial zatial netreba :)
Obrázok
Don't dress for the ride, dress for the SLIDE.

rspeed
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600

#432 Príspevok od užívateľa rspeed » St Mar 12, 2014 8:18 pm

... vyklapacku mam uz 4. rok a je v pohode - za tu cenu je tazsia,ale do mojej nefuka,ziadne neprijemne zvuky som si nevsimol (leo ZX nieje najtichsie),pozeram na cestu a nie do neba takze ani pri brade neprefukuje - ale na vyssie rychlosti sa tam urcite neaka vlozka zide - proste na skuter na chladnejsie dni ok - ked je teplo tak mam Lazer dylan ...

Rosko
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: So Nov 30, 2013 8:42 pm
Skúter: Suzuki Burgman UH 125 r.v. 2004

#433 Príspevok od užívateľa Rosko » Št Mar 13, 2014 2:56 pm

Ja som si dnes doprial rukavice ladvinák plachtu a kuklu.

SnoopyBA
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
Skúter: Honda Vision 110

#434 Príspevok od užívateľa SnoopyBA » Št Mar 13, 2014 3:13 pm

Ja som kupil len kuklu. Myslim ze je dobra.

illegal
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#435 Príspevok od užívateľa illegal » Št Mar 13, 2014 3:19 pm

Mne sa zda trochu tenka, ale dnes ju vyskusam pri ceste z roboty, snad nesklame. Kuklu som este nemal, tak som zvedavy, zatial som jazdil iba so salom :D
Obrázok

Rips.
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
Skúter: Kawasaki er6n 2010

#436 Príspevok od užívateľa Rips. » Št Mar 13, 2014 6:03 pm

A ja som bol v troch lidloch a nikde nemali prilby :(
podpis som si este nenastavil

bendzis
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Po Júl 27, 2009 2:40 pm
Skúter: Suzuki Burgman AN400-K4

#437 Príspevok od užívateľa bendzis » Št Mar 13, 2014 6:24 pm

bol som pozriet hned o 0700 do jednej predajne, ze nakupim.. vytiahli 3 (slovom TRI) prilby na celu predajnu a na cely den. vypocul som tlf hovor ineho chalana, ktory tlfonoval s inym kupujucim v inom Lidl hned z rana a tam vraj na pulte tiez lezia len tri prilby..1 ks cierna L, 1 ks siva L a 1ks cierna XL.
mne bola aj L velka, tak som nic nekupil..

..vivat Lidl! :)
2009-2017: Burgman AN400 K4

SnoopyBA
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
Skúter: Honda Vision 110

#438 Príspevok od užívateľa SnoopyBA » Št Mar 13, 2014 7:12 pm

Bendzo ja som tam bol tiez cca o 8:30 a uz mali len dve. Vyklapacku, tu vacsiu a jetku. Ale ked som videl to prepracovanie ani na hlavu som to nedaval..

Dusan
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Feb 21, 2014 2:16 pm
Skúter: TGB Bullet 125 RS

#439 Príspevok od užívateľa Dusan » Št Mar 13, 2014 7:20 pm

JA som si kupil kuklu, funguje uz mi netahalo na krk, o prilbe som uvazoval, ale naco ked mam sice integralku. Nejake vylozene mali :)

illegal
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#440 Príspevok od užívateľa illegal » Št Mar 13, 2014 8:16 pm

Ja som bol cez obed v Lidli na Moldavskej v KE a tam mali este asi 2 vyklapacky a tiez asi 2 jetky. Ja som bral iba kuklu a tych tam bolo dost :) Skusil som ju cestou domov a je to velka zmena, na krk si asi stale budem davat sal, ale zlepsilo sa pohodlie v prilbe. Uvidim ci to trochu pomoze aj proti roseniu, lebo rano sa mi plexi rosi hned po zastaveni. Nastastie uz robim na inom mieste a cestou mam iba 2 krizovatky kde sa zastavuje (namiesto minulorocnych 5-6), takze to uz nie je taky velky problem.
Obrázok

waikik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Okt 25, 2013 10:51 pm
Skúter: .."len reťáz pánové,sorry"....Honda NC 750 S

#441 Príspevok od užívateľa waikik » Št Mar 13, 2014 8:36 pm

...a čo je zvláštne...,že tie vyklápačky majú iba od veľkosti "L"....A tá mi bola veľká.Čudné,že "M" ani v ponuke nie su vôbec..
"Dobří holubi se vracejí...."......HONDA again....

dreamer
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Feb 12, 2014 8:44 pm
Skúter: Aprilia SR MAX 300

#442 Príspevok od užívateľa dreamer » Št Mar 13, 2014 8:56 pm

Asi tak. Teraz som bol pozriet v Lidli v BA na Gagarinke a mali 3 jetky a 2 vyklapacky. Zena si chcela skusit jetku, ale najmensia bola L a ta bola velka aj mne :D
Aprilia SR MAX 300
Obrázok
ex: Honda XL 1000V Varadero | Suzuki DL650 V-Strom | Yamaha XS650 Midnight Special | Simson S50 | Jawa Babetta 207

Rosko
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: So Nov 30, 2013 8:42 pm
Skúter: Suzuki Burgman UH 125 r.v. 2004

#443 Príspevok od užívateľa Rosko » Št Mar 13, 2014 9:07 pm

Tu v PE tie vyklápačky okolo 10,45 ani nemali. Len dva kusy tých otvorených.

illegal
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#444 Príspevok od užívateľa illegal » Št Mar 13, 2014 9:14 pm

waikik napísal:...a čo je zvláštne...,že tie vyklápačky majú iba od veľkosti "L"....A tá mi bola veľká.Čudné,že "M" ani v ponuke nie su vôbec..
M su asi najpredavanejsie. Ako som uz pisal, mam tu prilbu v znackovom prevedeni a tiez mam Mko, ktore mi sadlo uplne presne. Ak sa vam prilba paci, tak za 139 € ich maju v roznych farbach v K-Moto Kosice a vo vsetkych velkostiach :)
Obrázok

Rips.
motorkár
motorkár

#445 Príspevok od užívateľa Rips. » Št Mar 13, 2014 9:20 pm

Ja som volal na tu ich zakaznicku linku a ine velkosti ako L a XL ani neboli :-) Ja som myslel ze budu mat aj integralu nie iba vyklapacky

waikik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Okt 25, 2013 10:51 pm
Skúter: .."len reťáz pánové,sorry"....Honda NC 750 S

#446 Príspevok od užívateľa waikik » Št Mar 13, 2014 9:44 pm

....no a toto som mal zajtra v pláne.....,zavolať na zákaznizku linku,či vôbec niekde majú veľkosť "M"...Takže mám o starosť menej...chi,chi...Ono ako tak pozerám do letáku,kde je tá motoakcia,tak aj pri vyklápačkach,ako aj pri jetkach je uvedená v popise veľkosť "L-XL"....,takže asi "M" toho roku nehrozí.....možno marec 2015..... ::
"Dobří holubi se vracejí...."......HONDA again....

VLADY
spammer
spammer

#447 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Mar 13, 2014 9:53 pm

Podľa mňa to je pozvážané,že nepredané kusy z celej EU..A tu na SK ak sa nepredá, ide to ďalej na východ....Až to v podstate skončí zas na západe...lebo zem je guľatá. :ROFL:
Alebo sú to nepredané zásoby že vyložia čo sa predá sa predá a zvyšok zas na pol roka dakam uložia a počká to tam do ďalšej akcie...Pretože mám pocit že tie veci čo sú v akcii sú z roka na rok čo sa týka sortimentu a ponuka len horšie a horšie. :bad: :unknown: :fool:

Rips.
motorkár
motorkár

#448 Príspevok od užívateľa Rips. » Št Mar 13, 2014 11:04 pm

Ale zasa prilby vylepsili ja som mal vyklapacku z pred 5 rokov cca z lidlu a ovela horsia bola. Inak som si minule kupil velku golu a odporucam :) Uz ma nic nezastavi pri rozoberani (so skladanim to uz take ruzove neni) :D

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#449 Príspevok od užívateľa duky5 » Št Mar 13, 2014 11:08 pm

Je to bohužiaľ tak. Ale netýka sa to iba moto akcie, aj iné akcie sú z roka na rok slabšie.
Moto sortiment obmieňajú.
Doteraz mám ľadvinové pásy z prvej akcie, no ten nový druh je horší...

Nabíjačka bola u nás taká samko minulý rok, v rakúsku nový model aj s displejom, hneď vypredané :)

odoslané z mobilu
jazdim za Obrázok, dlhodoby priemer za cca 50 000 km
moje vylety na http://www.motoduky.blogspot.com

VLADY
spammer
spammer

#450 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Mar 13, 2014 11:36 pm

Rips. napísal:..... Inak som si minule kupil velku golu a odporucam :) Uz ma nic nezastavi pri rozoberani (so skladanim to uz take ruzove neni) :D
To je ale zrejme Tvoja nepozornosť. Lebo vraj existujú dva druhy...A Ty si asi zrejme kúpil práve takú Golu , čo je len na rozoberanie ...asi :ROFL:

A k nabke z Lidla s displejom... Bude aj u nás ....neboj akurát zdvihnú cenu lebo novinka ...
Ja som si do mojej displej dorobil, ukazuje mi síce len napätie, ale aj to stačí na orientáciu , čo sa deje s baterkou. Existuje aj dualny merák v tom istom rozmere, ktorý merá aj napätie a aj prúd ale načo merať prúd , ak je daný nabkou a v podstate sa nemení počas celej doby nabíjania, až ku koncu sa prepne na udržovaciu hodnotu , prípadne spína v intervaloch podla toho aká funkcia je navolená.

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"