dik za radu-----

Moderátor: Moderators
máš pravdu ale s ohledem na mé hrubky to raděj neřešímVLADY napísal:Nechcem sa tu hrať na neomylného nejaké chýbajúce znamienko mi takisto nevadí určite sa aj mne občas podarí nejaký Ypsilon ale niektoré príspevky sú perly.....Prosím Vás aspoň si to po sebe prečítajte než to odošlete , lebo ak má niekto príspevok v ktorom je cca. 15 slov a vtom 4 hrúbky tak to je na plač...Teda neviem ako komu ale mne osobne to dosť udrie do očí a nechápem ako sa to dá tak napísať veď to tam vôbec nepasuje... napr. Tu:----Co mam robyt stim ak som omilom nastriekal dost vela vd 40 na brzdi aj na celuste a teraz to ledva brzdi?
dik za radu-----![]()
ja i/í/y/ý neopravujem, nemá to cenu , každý tu predsa reprezentuje sám seba.Scarp napísal:Ked kukam na vetu v ktorej je 5 chyb opravim v poho snazim sa ale ked niekto napise dlhy prispevok a je tam ,,150 chyb " tak sorry ale radsej to necham tak to je aj na 3 modratorov vela
no jo ale ked zamenis i alebo y tak to bije do oci ale skoro vzdy to dava ten isty vyznam ale ked zabudnes jedno pismenko napr. niktorych - e tak sa zmeni cely vyznam slovaVLADY napísal:Sorry ,ale to nebola klasická gramatická chyba, len som asi nenašiel to písmenko na klávesnici v tom momente![]()
... ale OK beriem upozornenie na vedomie...už som to opravil.