Moderátor: Moderators
ked chces lacne tak su take tapety samolepiace co to imitujuSpiskin napísal:Hlinikova podlaha....... vedel by mi niekto povedat kde by som ju mohol zohnat ?? okrem scooter-tuning schopu ??? lebo sa mi zda ze je to velmi drahe ..a kamos mi raz vravel ze sa da aj dakde kupit ale neviem kde ??
![]()
tak si kup plech za 700 orez si ho spracuj si ho ser sa s tym ale 20 hodin za ktore si mohol zarobit tych 1750 a potom zisti ze si to cele ajtak dosral a ze to vyzera nahovnoSpiskin napísal:theruck: zase necem az take,cem aby to bol hlinik ..... VLADY: a ten hornbach to je dobry napad dikes .... no podlaha z shopu stoji 1750 a ja cem daco do tej tisicky chapete ... ja mam prachy ale necem do takej kktiny az tolko vrazit![]()
![]()
no tak som myslel že ja som bol kedysi v baumaxe a videl som tam ten "slzičkový" plech a ceny tam boli okolo 1000 sk a viac ale zas to boli rozmery väčšie. nevšimol som si či boli aj menšie rozmery za nižšie ceny. v baumaxe som dlho nebol tak neviemdr.snake napísal:sak hovorim za na sr 5 kila..co vela sa ti vidi...a urobis si na tvrdy paier ako to ma mat tvar..flexa a ides ..ak das pozor a nemas obe ruky lave ako jatak to bude super
ja som si to robil karbobruskou, kupil som si tam dva co najtensie kotuce a pililo sa mi to ako masloalcatelko napísal:priamociara pila je lepsia na to