Chcel som navštíviť "Hlavný stan" Kymca,v Bratislave na Bajkalskej a nič.
Namiesto scootrov sú tam iba nejaké potraviny, hoci na svojom WEB-e majú adresu Bajkalská , BA.
Kam sa podeli?
Neviete kam "odišlo" zastúpenie KYMCO?
Moderátor: Moderators
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Neviete kam "odišlo" zastúpenie KYMCO?
Tak už zasa nič.
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Neviete kam "odišlo" zastúpenie KYMCO?
MAPOBacil-BA napísal:Chcel som navštíviť "Hlavný stan" Kymca,v Bratislave na Bajkalskej a nič.
Namiesto scootrov sú tam iba nejaké potraviny, hoci na svojom WEB-e majú adresu Bajkalská , BA.
Kam sa podeli?
machynácie a podvody
perú tam penáze

tunelári

podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
S KYMCO je to takto: oni sú už len importér, lebo na taký velký obchod aký bol na Bajkalskej aby sa uživil treba mať aj obrat a nie že predajú za mesiac 2-3 scootre a aj to len cez sezónu. Takže obchod zrušili čo sa vonkoncom mne nepáčilo lebo som pri kúpe scootra bral do úvahy aj to že tam mal byť aj servis a aj predaj ND a mal som to kúsok od domu. Ale čo už, skrátka stalo sa a odkázali ma na predajcov ako sú napr. Čulen pri Milexe alebo Styx v Ivánke pri Dunaji alebo ten nový obchod v Lamači oproti stanici. Inak tam je radosť ísť ochota jak hovädo a čo slúbia to splnia....
Som sa dvakrát presvedčil raz telefonicky a druhý krát aj osobne.A ešte ich má v ponuke aj Dvaja bratia v Šamoríne....ale to je trocha od ruky.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

bolo vam to treba YMCO, take znackove scoot, dnes som videl dalsi zazrak od riechu, stale ma viac presviecaju ze maju blizsie k juki ako ku keeway :gt1: ani si nepametam ako sa ten srackovi model vola ale zas ma toho trapneho bika na plaste ako model Toro (aj ten je dizajnovo podareny :gt1: focus s takym extra divnym predkom ktory vyzera skor ako vysedena stolicka nez scoot
)