Ak nevybral zákrutu tak predsa musel ísť jedine zo Slovnaft benzínky a točiť doľava....Ak by išiel od Hondy tak točí doprava a hentaké by sa nemalo stať ....Ja tvrdím furt že dnes veľa ľuďom dávajú namiesto papierov na hlavu papiere na auto....
PS: to som netušil že z pumpy je prikázaný smer len doprava na svetlá...nechodím tam tankovať tak preto nemám poznanie...
Naposledy upravil/-a VLADY v Št Apr 17, 2014 6:53 pm, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
..ja jazdím síce len 5-ty deň,ale každý deň je na ceste nejaká moto...niekto pozdraví,niekto len kukne...
..páči sa mi,že pozdravia aj "veľkí" motorkári...(od 250ccm vyššie)......u nás je to s motorkami dosť husté,na také malé mesto...
Ja som dnes rano v Barci stretol nejake starsie cervene auto s humenskou znackou a vzadu na okne mal nalepku Scootercamp. Priznajte sa, kto uprednostnil auto pred skutrom v takyto pekny den?
Dneska sa to len hemží v Ba. Konečne som sa dostal k pc
For snoopyBa: ja mam cierne Sh resp šedá matná tmavá ci ako sa mi to snazil vysvetlit predavač.
Dnes po ceste z prace som sa potulal petrzalkou a stretol som chalana s ciernym PCX a sme trochu pokecali. Vraj je z Karlovky a je ich v "gangu" 6 PCXkarov no sem nechodia. Skoda.. Vabil som ho aj na kemp a zdalo sa mu to pridaleko na 125ke. A zas som nemal poruke vizitky..