Nezvycajna prosba o pomoc
Moderátor: Moderators
Tiez si myslim ze diskutabilne aj ked toho magora by som zavesil za gule do prievanu ked zdrhol pravda je ze deti su blbe a zo zabavy skacu pod kolesa susedove decko mi toto spravilo stastie ze som siel len 30 a strajchol som ho riadidlami cakal kym budem dost blizko a vyskocil do cesty nastastie sa ani jemu ani mne nic nestalo len tolko . Verim v skore najdenie toho hajzla
podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
Toto jew teda názor jak blázen ty se ponáhláš ty s tím musíš také počítat ale nejblbější názor je co dělá 13 náctileté dítě venku bez dozoru snad codí ven snad chodí do školy a takovej názor že ho musí v jeho věku vodit za ručičku je až neuvěřitelně hloupej no děti určitě nemáš jinak bys toto neřekl.Jinak je pravda že i starší děti ti tam mohou skočit a nic neuděláš ale toto platí i o dospělých.midži napísal:Tak s neakym trestom by som urcite suhlasil ale zoberte si napr. co robi 13 rocne dievcatko na ceste??? Bez rodicov, a urcite to asi nebola frekventovana ulica, lebo keby hej bolo by tam tolko svedkov ze mozno nestihne ujst alebo par ludi by si zapametali to auto. A urcite viete ake su deti. Ty sa ponahlas a znicoho nic odkopnu loptu na cestu a to decko sa nepozrie ci ide auto! Rovno vbehne na cestu a ty bud stihnes zastavit ono sa zlakne zoberie loptu a utecie alebo BUM, vodic utecie lebo sa zlakol. Dost podobny pripad. Ale aj tak mal davat vecsi pozor!!!!! Diskutabilne
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No tak potom zakážme vychádzať von na ulicu aj starým ,zle počujúcim ,zle vidiacim a všetkým čo majú akože znížené rozlišovacie schopnosti.... šak taká 13 ročná pubiška mala asi takisto niečo iné v hlave a nie dávať bacha na nejakého somára v aute čo si myslel že je majster sveta. Ja viem chodci sú nedisciplinovaní sám na nich nandávam skoro denne ale to nieje klasické decko čo vbehne pod auto. a ak to bolo v dedine tak je to o to horšie lebo fakt má ten šofér ísť tak aby sa nič také nestalo. minule zrazilo nejaké decko na ceste medzi Sv. Jurom a Pezinkom mimo dedinu ale to decko malo pár rokov čiže rozum žiadny a ušlo zo záhrady kde jeho mamka niečo robila a nedávala na neho pozor ale tam je vina vodiča diskutabilná lebo to je nepredvídatelné ale v obci je to iné. takže si myslím že si sa trocha sekol v tvojom názore na to 13 ročné dievča a okrem toho Ak už spravil čokolvek tak nemal utiecť lebo to je ten hyenizmus najhoršieho zrna !!!!!A nejaké šokové stavy šoféra po takýchto nehodách sú podla mňa len výhovorky nezodpovedných vodičov a ich obhajcov pretože topiaci sa aj slamky chytá. A takisto vieme ako jazdia podaktorí majstri sveta: pozor dávajte , lebo JAAAA idem uhybajte JAAAA sa ponáhlam ...JAAAA mám na viac ako Vy všetci ostatní a o tom to je .Takýmto magorom by som bral vodičáky nafurt!!!!!Kamoš zobral minule bezdomovca čo mu skočil pred auto spoza piliera nadchodu takže ho zbadal až pred autom a v zlomku sekundy vedla seba a normálne zastavil a neutiekol ale zastavil a zavolal polišov. A pritom bol v tom na 100% nevinne pretože je tam nadchod a chodec tam nemal ozaj čo robiť a ešte šťastie že išiel ani nie 60.Aj tak mal auto asi na 3 týždne u polišov na vyšetrovaní či náhodou nemohol nehode zabrániť. A ešte budú súdne poťahovačky lebo smrťák. A pritom jazdí ako TIRák a tých kilometrov čo už najazdil po EU niektorí nenajazdia ani za 10 životov.A stalo sa mu až teraz toto. A tiež mohol utiecť v akože šoku a v obave že príde o prácu a živobytie pre celú rodinu.midži napísal:Tak s neakym trestom by som urcite suhlasil ale zoberte si napr. co robi 13 rocne dievcatko na ceste??? Bez rodicov, a urcite to asi nebola frekventovana ulica, lebo keby hej bolo by tam tolko svedkov ze mozno nestihne ujst alebo par ludi by si zapametali to auto.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- st. skútrista
přesně tak nechápu třeba řidiče co v dědině srazí dítě a tvrdí já za to nemohu náhle mi tam vletělo a přitom je tak hloupej že jěště řekne že je tam vyděl hrát si s balonem na chodníku ale nemohl tušit že mu tam vletí a pak někdo řekne že je 13 ti leté dítě bez dozoru proboha vždyt to dítě za rok muže již samo jezdit na tom skutru legálně
Ja toho zmrda absolutne neobranujem ale velmi by ma zaujimalo ako sa to stalo!!!!!!! Neverim ze to decko islo kludne po chodniku alebo na ktajnici a on AAAA MALE DIEVCATKO ...!!! Somarina. Z 15% zo 100 som dal vinu aj tomu dievcatku ale najviacej ma nasralo ze utieko ako asi kazdehol. Preboha nebudte uz take podstivky ukazte mi jedneho z vas ktory neprekrocil rychlost o 10 km/hod, obiehal cez plnu atd. A idete mi trepat pindy do hlavy od toho ze nemam decko az po to ze toho zmrda obranujem. Zaujimave
Nac sa to tu stale rieši, už min. týžden sa ten chalan sám prihlásil na polici a vo svojej výpovedi uviedol, že vozidlo zastavil a bol ochotný dať prvu pomoc. Podla jeho slov vsak dievčatko nevykazovalo žiadne známky zraneni a samo sa rozhodlo isť domov. Dokázať či to tak naozaj bolo je ulohou vyšetrovatela, každopádne ak mu tuto jeho verziu nevyvrátia nešlo o tresný čin neposkytnutia prvej pomoci. Beztak má chalan na krku tresný čin ubliženia na zdr. kedže doba liečenia presiahla 10dni.
-
- st. skútrista
jo já s tebou souhlasím a to co píšeš také dělám i když teda v dědině se snažím opravvdu ne více jako deset jen mne teda zarazil tvuj názor že 13 tiletá dítě bylo bez dozoru protože to už je skoro dospělej člověk.midži napísal:Ja toho zmrda absolutne neobranujem ale velmi by ma zaujimalo ako sa to stalo!!!!!!! Neverim ze to decko islo kludne po chodniku alebo na ktajnici a on AAAA MALE DIEVCATKO ...!!! Somarina. Z 15% zo 100 som dal vinu aj tomu dievcatku ale najviacej ma nasralo ze utieko ako asi kazdehol. Preboha nebudte uz take podstivky ukazte mi jedneho z vas ktory neprekrocil rychlost o 10 km/hod, obiehal cez plnu atd. A idete mi trepat pindy do hlavy od toho ze nemam decko az po to ze toho zmrda obranujem. Zaujimave
to scart neřešíma až tak konkrétní vinu teda kdo za to mohl to opravdu ví jen on pokud se přihlásil aspon tak a nakonec muže mluvit i pravdu ale vždy je lepší a to nám tloukli i na školení do hlavy v takovém případě zajet s ní na ošetření a pokud to odmítne stavit se na policii a nahlásit to je pravda že asi pokutě se potom nevyhneš ale mnohem lepší jak narazit na hajzlíka co potom s toho chce něco vytřískat a nebyl by to první případ.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Do špitála treba ísť v každom prípade. pretože istota je gulomet a ak sa dačo po čase vyskytne nejaká zdravotná komplikácia tak sa toho nejaký advokát rád chytí a zdere z teba aj posledné...A toto nebolo že ju štrajchol zrkadlom do ruky pretože ak si dobre pamätám tak tam dakto spomínal rozbité predné sklo....A ak dakto utečie z nehody dakde v dedine kde ho môže hocikto vidieť tak ako sa zachová ak dakoho sundá niekde mimo medzi dedinami.A o prekračovaní rýchlosti sa tu už vôbec nebavme ,pretože nieje to všade rovnaké niekde je aj 40ka vela kde je úzka cesta bez chodníka zaparkované autá bez možnosti rozhladu a na výpadovke dialničného typu je zas aj tých povolených 60 alebo 80 dakedy ako slimačie tempo...Točiť z planom alebo na neho šlapať dokáže aj cvičená opica... ale šoférovanie len o tom nieje.A som zvedavý aký má teraz ten chalaň na to názor že či sa mu oplatilo ak sa hnal a niečo aj nestihol alebo stihol kvôli tomu že letel jak blázen o pár minút skorej..... ale na to príde skoro každý až ak je neskoro.A žiť zvyšok života s tým že som niekoho zabil tiež nemusí byť moc dobrý pocit. Našťastie tentokrát to dopadlo ešte celkom OK.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!