"veľký" problém - rýchla pomoc..

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Andyaprilia
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: St Máj 07, 2014 3:43 pm
Skúter: Aprilia Atlantic 500

"veľký" problém - rýchla pomoc..

#1 Príspevok od užívateľa Andyaprilia » Ne Jún 22, 2014 12:29 pm

Ahoj,skútristi..
..chcela by som sa týmto podeliť o moju skúsenosť s technickým problémom,ktorý ma zastihol v noci o 11 hodine na benzínke OMV medzi Novou Baňou a Nitrou..po perfektnej akcii "babská jazda" organizovanej na Trnavej Hore som sa vracala domov do Serede po dialnici a zastavila som na zmienenej OMV natankovať.doteraz som nemala žiadne technické problémy,len zrazu po natankovaní mi nešiel naštartovať skúter..len tak tíško šumel,ale svetlá svietili,tak som volala mojmu mechanikovi,že mám problém.Bohužiaľ bol na druhom konci republiky,takže po mojom amatérskom vysvetlení,čo to robí,keď chcem naštartovať skonštatoval,že asi to bude postorok,ktorý sa zasúva pri štarte.Chápala som,že takto telefonicky sa ťažko radí a ešte babe,ktora vie maximálne kde je tankovacia nádrž a kde sa nachádza asi tak motor.Tak som skúšala pomoc na pumpe..ochotná pracovníčka volala kamošovi,ktorý ale bohužiaľ nemal prívesný vozík a navyše skúter ešte neservisoval.Takže nič.Našťastie
sa na pumpe objavila "kolegyňa" motorkárka s dvoma kamošmi,ochotní pomôcť ako sa dá.Priatelia na telefone(sorry flipper,že som ťa zobudila,ďakujem Decorf za asistenčné služby,keď som zháňala kontakt na BacuNR o ktorom viem,že servisuje skútre..nepodarilo sa...BacaNR pošli mi číslo..:D..) pomáhali ako sa dá...pobavili aj rady tipu,zaraď rýchlosť..roztlačíme... :good: ...ani neviem koho napadlo naštartovať cez štartovacie káble..ako na potvoru,ani jedno prechádzajúce auto nemalo káble,takže za 20 éčiek som si musela kúpiť na benzínke.. :x ...kolega motorkár poskytol motorku a po pár pokusoch,keď som ešte skrutkovačom dotiahla uvolnené skrutky na kontaktoch batérie,zrazu naskočil motor,ako keby bola nová baterka...kameň zo srdca odpadol,cesta dopadla dobre..obrovské ďakujem všetkým,ktorí pomáhali a ponúkali pomoc..
..dúfam,že táto moja skúsenosť pomôže skútristom -laikom,ak sa im naskytne podobný problém..a že budú mať väčšie šťastie a nebudú musieť kupovať kvôli jednému štartu nové káble... 8)
...POHODA...KLÍDEK...SCOOTRIČEK...

myso
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Feb 26, 2008 3:39 pm
Skúter: Gilera Nexus500

Re: "veľký" problém - rýchla pomoc..

#2 Príspevok od užívateľa myso » Ne Jún 22, 2014 1:00 pm

Tak tak, s tymto mam skusenosti aj z auta aj zo skutra :D Clovek by az neveril co dokaze slabo utiahnute ukostrenie...
Cause scooter is always in the right gear.... Obrázok

Miky1
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Aug 28, 2013 6:01 am
Skúter: Piaggio Fly 125, Piaggio MP3 500 LT SPORT ABS/ASR 2014

#3 Príspevok od užívateľa Miky1 » Ne Jún 22, 2014 5:55 pm

Ahoj Andy. Odhliadnuc od problémov so štartovaním sa Babská jazda vydarila ?

Andyaprilia
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: St Máj 07, 2014 3:43 pm
Skúter: Aprilia Atlantic 500

#4 Príspevok od užívateľa Andyaprilia » Ne Jún 22, 2014 6:31 pm

Miky,niečo úžasné...fotky budú určite na motoride..bolo nás počítam viac ako 100,potešili sme detičky z detského domova v Kremnici nejakými darčekmi a peniažkami,no a samozrejme najväčší zážitok bol pre nich, keď si mohli sadnúť na naozajstnú motorku.Vydarali sa aj jazda,aj vďaka dvom policajtom,ktorí nás sprevádzali na motorkách,aj keď v Kremnici sme trošku zmätkovali a nakoniec sme to za policajného doprovodu strihli do zákazu vjazdu a cez pešiu zónu..:D..ale inak pohodový priebeh,spoločnosť nám spríjemnil aj Jožo Pročko,no a na Tralalandia na Trnavej Hore je príjemné prostriedie v lese...takže spomienky mám bohaté..a aj tričko som si priniesla..:)...ale teším sa aj na nejaký ten skúter výjazd..(dokonca tam boli aj 3 baby z Komárna na skútroch 50...)...
...POHODA...KLÍDEK...SCOOTRIČEK...

flipper
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Júl 24, 2009 10:10 am
Skúter: Suzuki Burgman AN400 K7

#5 Príspevok od užívateľa flipper » Ne Jún 22, 2014 8:03 pm

Andy,nevadí ze si ma zobudila hlavne že to vsetko dobre dopadlo a stastlivo si prisla domov.
SUZUKI BURGMAN K7,spotreba 3,2 až 3,5L,led brzdové svetlo znak suzuki,nové gripy vo farbe skútra,Yoshimura výfuk+zvod

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"