..chcela by som sa týmto podeliť o moju skúsenosť s technickým problémom,ktorý ma zastihol v noci o 11 hodine na benzínke OMV medzi Novou Baňou a Nitrou..po perfektnej akcii "babská jazda" organizovanej na Trnavej Hore som sa vracala domov do Serede po dialnici a zastavila som na zmienenej OMV natankovať.doteraz som nemala žiadne technické problémy,len zrazu po natankovaní mi nešiel naštartovať skúter..len tak tíško šumel,ale svetlá svietili,tak som volala mojmu mechanikovi,že mám problém.Bohužiaľ bol na druhom konci republiky,takže po mojom amatérskom vysvetlení,čo to robí,keď chcem naštartovať skonštatoval,že asi to bude postorok,ktorý sa zasúva pri štarte.Chápala som,že takto telefonicky sa ťažko radí a ešte babe,ktora vie maximálne kde je tankovacia nádrž a kde sa nachádza asi tak motor.Tak som skúšala pomoc na pumpe..ochotná pracovníčka volala kamošovi,ktorý ale bohužiaľ nemal prívesný vozík a navyše skúter ešte neservisoval.Takže nič.Našťastie
sa na pumpe objavila "kolegyňa" motorkárka s dvoma kamošmi,ochotní pomôcť ako sa dá.Priatelia na telefone(sorry flipper,že som ťa zobudila,ďakujem Decorf za asistenčné služby,keď som zháňala kontakt na BacuNR o ktorom viem,že servisuje skútre..nepodarilo sa...BacaNR pošli mi číslo..

..dúfam,že táto moja skúsenosť pomôže skútristom -laikom,ak sa im naskytne podobný problém..a že budú mať väčšie šťastie a nebudú musieť kupovať kvôli jednému štartu nové káble...