Ak tu uz je takato tema tak kludne delete

Moderátor: Moderators
A kde je tvoj? Dáš temu a auto nie?shelbyk napísal:Nacom tak skutristi jazdia ked je zle pocasie akych mate 4 kolesovych milacikov doma?![]()
![]()
![]()
Ak tu uz je takato tema tak kludne delete
R ko musi lietat s 300 konmi... Videl som ta pri McDonaldeshelbyk napísal:Golf 7r a v garazi mam odstaveneho Fiata 127
Na prievozskej este si mal ine kolesa, tieto porsche su pecka na to sa da pozeratshelbyk napísal:Chodi dobre nie to r neni myslene ako radaa kde pri ktorom mc
Krasne auto 10 rokov dozadu som mal vevericu (VR6 golfa) len tie kolesa na tak krasnom aute a mas porche tak aspon zmen Logo Porche na VW lebo moj nazor je ze, to ako ked je niekto obleceny v Nike a da si kabelku D&G verim ze ma chapeš.shelbyk napísal:Golf 7r a v garazi mam odstaveneho Fiata 127
Praveze oto islo ze kolesa z porschea nie to zamaskovat kedze je to tak ci tak vsetko koncern ale napriklad bmw kola urcite nieČeme napísal:Krasne auto 10 rokov dozadu som mal vevericu (VR6 golfa) len tie kolesa na tak krasnom aute a mas porche tak aspon zmen Logo Porche na VW lebo moj nazor je ze, to ako ked je niekto obleceny v Nike a da si kabelku D&G verim ze ma chapeš.shelbyk napísal:Golf 7r a v garazi mam odstaveneho Fiata 127
Aka ta rajcuje?Davidian napísal:Čeme a Ty nosis aku kabelku?(rozmyslam, ze vytvorim novu temu: Ake kabelky nosite?)