Predať scooter a kúpiť druhý?
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Apr 14, 2007 8:27 am
- Skúter: Yamaha BWs
- Kontaktovať užívateľa:
Predať scooter a kúpiť druhý?
teraz sa rozhodujem o velkej veci....mam kupcu na scooter a nevem ci ho mam predat. uz my priskol na srdci..jaj to je tazke
názov zmenený
no nič moc ale iné ma nenapadalo
lil_b
názov zmenený
no nič moc ale iné ma nenapadalo
lil_b
podpis som si este nenastavil
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ja som ti to blokol a prečítaj si čo si tam napísal a zamysli sa nad tým...čo vlastne chceš? v čom chceš pomôcť?odo napísal:oki diki velmo pekne...a môzem sa spitat preco a kdo mi to zablokoval???lil_B napísal:no maš to unlock
qyxza, klídek, nech sa chlapek trocha zabydlí...
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
ved to som ty chcel odpisat len si to uz blokol...to ze ci sa mi to oplati prredat a ci zozeniem novy a zakolko..a ukaz mi kde som napisal to ze co si ti napisal ako prve.uplna kravinaqyxza napísal:ja som ti to blokol a prečítaj si čo si tam napísal a zamysli sa nad tým...čo vlastne chceš? v čom chceš pomôcť?odo napísal:oki diki velmo pekne...a môzem sa spitat preco a kdo mi to zablokoval???
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
tak popriadku:odo napísal:ved to som ty chcel odpisat len si to uz blokol...to ze ci sa mi to oplati prredat a ci zozeniem novy a zakolko..a ukaz mi kde som napisal to ze co si ti napisal ako prve.uplna kravinaqyxza napísal: ja som ti to blokol a prečítaj si čo si tam napísal a zamysli sa nad tým...čo vlastne chceš? v čom chceš pomôcť?
1. kto z fora videl tvoj skúter? takže ti tažko niekto povie či sa ti to oplatí predať
2. napíš čo chceš - nový, jazdený, za málo penázov, vela penázov, kolko chceš do toho dať... bo núkať ti burgmana 400 asi nemá zmysel
3. za 13,5 tis ako ho chceš predať ťažko kúpiš niečo súce..
len tolko
pomohol som ti?

-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
novidis skoda ze sme lepsie nezacali..ale nevadi tak novidi pomohol si mi trroska pozri si ha na stranke http://piaggio-typhoon.autobazar.eu/card.php?id=210377 ale berto tak ze su tam neve valceky neve smerrovky troska prestriekani nove nalepky. v piatok mi dojde nova guma...ja by som chcel kupit neco s podruky cena tak do 20.tak nejako..ale mohlo by to mat papiere ale to asy vela cemqyxza napísal:tak popriadku:odo napísal:ved to som ty chcel odpisat len si to uz blokol...to ze ci sa mi to oplati prredat a ci zozeniem novy a zakolko..a ukaz mi kde som napisal to ze co si ti napisal ako prve.uplna kravina
1. kto z fora videl tvoj skúter? takže ti tažko niekto povie či sa ti to oplatí predať
2. napíš čo chceš - nový, jazdený, za málo penázov, vela penázov, kolko chceš do toho dať... bo núkať ti burgmana 400 asi nemá zmysel
3. za 13,5 tis ako ho chceš predať ťažko kúpiš niečo súce..
len tolko
pomohol som ti?
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
ja vim to som ja fotil uz davno a to prislo tak rychlo lebo pred tym snezilo asy tak dva dni a nemohol som to nikde umyt.ale tak co si vravel ze predavas ty??alebo to si srandovallil_B napísal:rada do budúcna, SAKRA ASPON DO TOHO INZERATU TEN SCOOTER UMYTE NECH JE TO NA UROVNI, teraz to vyzerá jak keby si na tom zvlačoval drevo z píli.