KTO UZ MAL NEHODU?
Moderátor: Moderators
jeden znami ti mi ide po blave a vidi stopovat pekne cajocky samoska blondinky tak im pristavi a oni ze potrebuju odtiahnut maju pokazene auto. Tak ich pripol za seba povedal nech idu do auta a pomaly sa rozbieha.l Na semafore dostal cervenu tak pribrzdil a o 2s j.. donho oni s autom. On nasraty vystupi z auta pride blizsie a oni ti na zadnom sedadle obe vystrasene sedia. 

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Ja uznam vsetky predpisi na tomto svete, najviac na svete dodrzim STOP tabulu a 0% promile alkoholu v krvi... ta predpisana rychlost mi niekedy neide, no co uz...
Jedno vsak neuznavam- zapnute pasy v aute a prilbu na moto ako povinnost!
koho co do toho ze ja riskujem???
Ked nemam prilbu - ohrozim premavku alebo niekoho ineho?
Ked nemam pas zapnuty - ohrozim premavku alebo niekoho ineho?
NIE!!!
Tak nechapem, preco toje predpis...
V Grecku som jazdil 2 roky bez prilby a nabehal asi 20tis kilometrov a bolo fajn. Ja by som bol za to ze kto neche prilbu, nemusi, okuliare ako povinnost OK, ale prilbu ee... Pripadne dat prilbu ako predpis na moto 500ccm a viac... Ale na 50/125 skutre nieeeeee
Jedno vsak neuznavam- zapnute pasy v aute a prilbu na moto ako povinnost!
koho co do toho ze ja riskujem???
Ked nemam prilbu - ohrozim premavku alebo niekoho ineho?
Ked nemam pas zapnuty - ohrozim premavku alebo niekoho ineho?
NIE!!!
Tak nechapem, preco toje predpis...
V Grecku som jazdil 2 roky bez prilby a nabehal asi 20tis kilometrov a bolo fajn. Ja by som bol za to ze kto neche prilbu, nemusi, okuliare ako povinnost OK, ale prilbu ee... Pripadne dat prilbu ako predpis na moto 500ccm a viac... Ale na 50/125 skutre nieeeeee
podpis som si este nenastavil
ak ti smykalo predne koleso s 80desiatky, tak si frajer ze nemas papulu nabytu, necces ist jazdit motoGP :gt1:kukolarik napísal:Ja na scoote... ... przda predna zadna naplno, koleso predne zadne smykovalo, no par cm od zadneho kolesa som to ubrzdil...
Ja som samozrejme priputany nebol, takze na suplo o voland, hrudnik si to odniesol, ale asi tyzden sa mi tazsie dychalo, inak nic...
a k tym pasom, kludne jazdite nepriputany, ason bude postupne o par blbcov na svete menej.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja som akurát na mojej plechovke odral nárazníky lebo som bol v strede veselej kopy na prístavnom moste asi tak pred 4mi rokmi vpredu som si skrivil trocha aj roh na kapote a natlačil predné svetlo trocha k motoru a v zadu mi favorit čo nedobrzdil otlačil svoje predné svetlo ale inak OK nič vážnejšie a na scootri si dávam fakt bacha ...zatial. Alebo som asi mal len šťastie. Ale raz som buchol predkom požičaného žigula a to dosť lavý blatník a posunutý predný stlpik.Lebo ... starý dedek traslák sa zlakol že električka mu nedá prednosť tak skočil nabrzdu. Pritom sme boli na hlavnej a svetlá boli vypnuté blikala oranžová.Ale bola to aj tak viacmenej moja chyba lebo som sa bavil s kolegom a zbadal som ho dedka až na poslednúchvílu že brzdí teda len naraz vidím on tam stojí!!! tak šup na brzdu a kedže bolo mokro tak som sa do neho pekne našmýkal.Išiel som a z dialky vidím že bliká oranžová tak som vedel som na hlavnej, široko daleko nikde nikto len v dialke nejaké auto...vôbec ma nenapadlo že ten predomnou (... starý) dačo takéto vyvedie....Ale to nebolo všetko ako som to bol potom hlásiť na Račianskej v Alianzi tak on dement tam zas zazmätkoval a do nejakého auta nacúval a odrazil mu ostrekovač na predné svetlo taký čo trčal vpredu na nárazníku tomu odparkovanému autu čo do neho nacúval...skrátka ludom nad 70 by som obnovoval vodičákykaždý rok po uspešnom preskúšaní zdravotného stavu a praktickej jazde. Je to možno kruté ale takýto ludia sú velmi nebezpeční hoci si to neuvedomujú.reakčné doby predlžené a prílišnou opatrnosťou nahrádzajú slabý zrak alebo sluch.Vidím to na mojom fotrovi a ten ak ideme dakde spolu tak je rád že nemusí šoférovať on ale rád sa odvezie.A to jazdí celý život a nie že len raz za týždeň do obchodu.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

ked ta nadere dodavka s boku a v prilbe len tak par odrenin, a bez bi si vonal fijalky odspodu, aj v tedy povies nieeeee,kukolarik napísal:Tak nechapem, preco toje predpis...
a k tym dvom rokom v grecku, je take jedno prislovie o stasti

- JohnyBenelli
- trojkolkár
- Dátum registrácie: So Jan 14, 2006 10:53 pm
- Skúter: Benelli 491 GT
- Kontaktovať užívateľa:
Tak co som mal ja incidenty, tak tie boli trosku davnejsie..niekedy pred styrmi rokmi, sme sli s patriou z diskoteky v Nitrianskom Rudne do Bojnic cez Sutovce.Mozno budete poznat tu sportovu trat..
boli asi 3 hodiny rano, auto bolo plne, a predsa take Punto 1.1 co ono narobi.Ale boli sme siesti v aute, tak kam sa ponahlat. V jednej ostrej zakrute radim dvojku, a pomaly ju prechadzam, ked zrazu na cestu vykroci Jelen ako slak, a za nim dalsich par kusov.. Parohy mal na siroko, ze by mi ruky nestacili. Fakt pekny kusisko. Taky dobry gulas by bol z neho..
Ale co Vam budem pisat somariny. Isli sme pomaly, takze som stihol pekne pred nim zastavit, a cakal som pokym prejde cez cestu. Ked v tom, zrazu s autom poriadne zakyvalo, nieco do neho prastilo. Vybehnem von vyplaseny ze co, spatne zrkadlo rozbite, sklopene dovnutra, a zadne lave dvere prevalene dovnutra po celej ploche. Takze neaka jeho kamoska sa pekne oprela do dveri.Nuz zrele len na vymenu.
A dalsie veci sa mi prihodili fakt z blbosti mrtveho ulha.Tak pred dvoma rokmi. Som siel obiehat, a nevidel som ze som bol obiehany..ostal som medzi aviou na pravo, a octavkou na lavo. Jemne sme sa suchali.. ale s tou aviou to boli tesnotky. potom sme sa pockali na parkovisku s octavkou, a doriesili poistovnu.
Na Benellke zatial nic.. Davam pozor na seba aj na nu

A dalsie veci sa mi prihodili fakt z blbosti mrtveho ulha.Tak pred dvoma rokmi. Som siel obiehat, a nevidel som ze som bol obiehany..ostal som medzi aviou na pravo, a octavkou na lavo. Jemne sme sa suchali.. ale s tou aviou to boli tesnotky. potom sme sa pockali na parkovisku s octavkou, a doriesili poistovnu.
Na Benellke zatial nic.. Davam pozor na seba aj na nu

Benelli 491 GT, AC , valec Motoforce + , Mallossi Multivar ( Alcatelko ), Hebo Performer (Shaman) , , Dunlop GT 301 a Runscoot
- Speedfight
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No a si zober že ideš na dvoch kolesách... ako by to dopadlo??? preto nechápem ako niekto môže na jogurte vleteiť do zátačky napr.150 a nevidieť čo tam je alebo nieje....
nikdy nespí tak bacha na to!!!

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
tento ftip sa hovori uz asi 50 rokov takze pokial ma tvoj znamy tak 70 rokov tak ti to uverim ale inak si na taketo kraviny zaloz inu temuyrex napísal:jeden znami ti mi ide po blave a vidi stopovat pekne cajocky samoska blondinky tak im pristavi a oni ze potrebuju odtiahnut maju pokazene auto. Tak ich pripol za seba povedal nech idu do auta a pomaly sa rozbieha.l Na semafore dostal cervenu tak pribrzdil a o 2s j.. donho oni s autom. On nasraty vystupi z auta pride blizsie a oni ti na zadnom sedadle obe vystrasene sedia.
ja som zazil asi 5 havarii
1- ako spolujazdec trambus plny dreva otoceny na strechu - odtrhla sa krajnica cesty vo velmi hlbokej priekope
2-ako spolujazdec vo felici ked to kdebilny kolega napral smykom do priekopy
3-na rybach kotrmelec zo skutra
4-na strku kotrmelec zo skutra
5-na scooter-show:)
na moto som sa skoro tiez vysekal v ten isty den jak som polozil mrzaka na slalome ale nikdy sa mi nic nestalo
keby som bol veriaci poviem ze chvalabohu

- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
raz som v pravotočivej zákrute na speede2 100ccm chytil prazdnu vyvalcovanu krabičku džúsu... , obdratý výfuk a plasty, zodraný pravý lakeť a riť.
ked som bol s marioooom v šenkviciach kuknuť jeho scooter (ked mu brano loj ladil karb) , tak po ceste napeť si mariooo nevšimol cedulu pred križovatkou a nedal prednosť. teda vtedy sme sa druhý krat narodili... bolo to tak o 2cm od mojeho boku som videl prefrčať auto... a piskotu kopec, mariooo už išiel s jeho oktavkou jednym kolesom po tráve... no hold sa vyhýbal...
ešte raz ked to napitý kamarát v lese pádil do 90 stup. zákruty a mu hovorim že sa vysypeme a on že nebooooj, neprešlo 5sec. a už som videl ten pohlad ked na WRC copilotovy preskočí riadok
, asi 10m sme si to rezali cez mladinu, a kriaky
frajerka sedela v kufry, resp čupela, nebolo sedadlo
ale nikomu nič nebolo.
pásy si zapínam furt a niektorý sa mi za to smejú, alebo obracaju očami že či som kompletný, ale som na to zvyknutý...
a tak isto držím volant dvomi rukami a ne jednou na 12tej hodine
ked som bol s marioooom v šenkviciach kuknuť jeho scooter (ked mu brano loj ladil karb) , tak po ceste napeť si mariooo nevšimol cedulu pred križovatkou a nedal prednosť. teda vtedy sme sa druhý krat narodili... bolo to tak o 2cm od mojeho boku som videl prefrčať auto... a piskotu kopec, mariooo už išiel s jeho oktavkou jednym kolesom po tráve... no hold sa vyhýbal...

ešte raz ked to napitý kamarát v lese pádil do 90 stup. zákruty a mu hovorim že sa vysypeme a on že nebooooj, neprešlo 5sec. a už som videl ten pohlad ked na WRC copilotovy preskočí riadok

pásy si zapínam furt a niektorý sa mi za to smejú, alebo obracaju očami že či som kompletný, ale som na to zvyknutý...
a tak isto držím volant dvomi rukami a ne jednou na 12tej hodine

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
chichi
to je dobre.ja som sa namotal do zastavky MHD.este stale to boli a su to roky:-(bolo to na kole.janykaj napísal:Ja som mal havarku tiež ale na bicykli. Spadol som na dlane asi v takej 30-tke za hodinu a asi 1 rok mi nevedeli zistit odtlačky prstov.
Do mna asi pred 5 rokmi vpalila moto zozadu ked som siel na bycikli nejaky debil s kamaratom na starej jawe bez papierov a nemali prilby pekne ma sundal a doteraz mam asi 4 jazvy na chrbte a este debil vyuzil ze som bol maly a naziapal na mna ako keby to bola moja chyba
-
- chodec
- Dátum registrácie: St Dec 13, 2006 10:21 am
mozno ste to uz pozerali ale kedze je to o nehodach tak tu je moja aj trosku zdokumentovana (budem to doplnovat postupne.. napr.ako to bude riesit poistovna a tak... v podstate sa to este len zacina riesit- uz to ma na stole likvidator.....
scooter-tuning.sk/forum/viewtopic.php?t=1819
scooter-tuning.sk/forum/viewtopic.php?t=1819
- jeffo
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
- Skúter: Honda PCX 150
tomas co to trepes, ved tebe rodicia auto ani nedajutomask napísal:Na crosske som popadal vela krat a na skutri zatial iba raz.Som siel s kamosom a zrazu pred nas vletel cyklista tak sme ho nabrali,lebo bola rozkopana cesta vsade strk nedalo as ubrzdit a tak.A na aute nato nemozem ani pomysliet lebo by my rodicia dali po papuli.

- skiam
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Máj 25, 2009 11:21 am
- Skúter: Honda SH150i
Re: KTO UZ MAL NEHODU?
Ja som mal "nehodu" na bicykli.
Sa mi v jednej chvili zachcelo cikat, tak som to odstavil a podho ku krajnici medzi velke lopuchy, zhora nebolo nic vidiet. A reku este urobim jeden krok a sup, uz som sa valal v mocovke asi o 1,5 m nadmorskej vysky menej.
Sa mi v jednej chvili zachcelo cikat, tak som to odstavil a podho ku krajnici medzi velke lopuchy, zhora nebolo nic vidiet. A reku este urobim jeden krok a sup, uz som sa valal v mocovke asi o 1,5 m nadmorskej vysky menej.
Gilera Typhoon 50 ⇨ Honda Lead 100 ⇨ Honda SH150i
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
taka vaaazna nehoda, snad si mal aj prilbu

- fiiloo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Št Máj 15, 2008 10:50 pm
- Skúter: Suzuki Burgman AN 650 K
- Kontaktovať užívateľa:
No ja som preminuly tyzden zroloval 2 ovecky nie tie z kostola bohuzial , xixix ina odraty , veci v prdeli a scoot ani nehovorim
Ale dolezite ze zijeme
)

Ale dolezite ze zijeme

- myso
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Feb 26, 2008 3:39 pm
- Skúter: Gilera Nexus500
Pravouhla zakruta, primera 1,6 80km/h cez stred, strk obrubnik utrhnute koleso
a par desiatok padov na pionieri na polnych cestach (od 12 rokov s nazbiera)

a par desiatok padov na pionieri na polnych cestach (od 12 rokov s nazbiera)