Mensi problem

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » So Máj 12, 2007 1:09 pm

janykaj napísal:Len tak čisto teoreticky: Ked ta zastavia poliši tak ti skontrolujú či máš vodičak, občianky, papiere od auta a povinnú výbavu. Otázky ti nebudú dávať žiadne lebo oni sami na ne nevedia odpovedat(česť vínimkám) :D
ja viem, ze teraz mi ziadne otazky z pravidiel cestnej prevadzky davat nebudu... ale predstavte si ten zmatok obyvatelstva, keby otazky boli povinnou sucastou cestnej kontroly... :D A keby sa za to brali vodicaky... :twisted:
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

janykaj

#27 Príspevok od užívateľa janykaj » So Máj 12, 2007 1:12 pm

každý by chodil pešo :wink:

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#28 Príspevok od užívateľa aumirek » So Máj 12, 2007 1:37 pm

THeBaNDiT napísal:
janykaj napísal:Len tak čisto teoreticky: Ked ta zastavia poliši tak ti skontrolujú či máš vodičak, občianky, papiere od auta a povinnú výbavu. Otázky ti nebudú dávať žiadne lebo oni sami na ne nevedia odpovedat(česť vínimkám) :D
ja viem, ze teraz mi ziadne otazky z pravidiel cestnej prevadzky davat nebudu... ale predstavte si ten zmatok obyvatelstva, keby otazky boli povinnou sucastou cestnej kontroly... :D A keby sa za to brali vodicaky... :twisted:
já chodil pravidelně každej rok na školeni a co druhej rok se dělali testy pro poliše a mohl jsi o ten řidičák přijít uznávám že pokud by se to dělalo poctivě jsem já a asi 90 procen co jsme to dělali by jse o něj přišli .A občas tam o něj i někdo přišel nelitoval jsem ho poněvadž to byl vždy samolibej frajer co tvrdil že žádnou pomoc nepotřebuje a vše zná.

Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#29 Príspevok od užívateľa VLADY » So Máj 12, 2007 7:30 pm

Ano ja som mal vždy problém v takých tých chytákoch typu ako sa volá táto značka je to odbočovacia návesť alebo dialková alebo smerová tabula pred križovatkou ???? jak keby to nebolo jedno??? šak ak raz viem kam chcem ísť tak vidím napr. mesto XY šipka do prava tak vím že musím ísť do prava a je mi totálne u prdele ako sa tá tabula volá!!!!a takýchto a podobných chytákov je tam neúrekom už od čias kedy som si robil prvý vodičák (1987)...A o tom to je všetko o nepodstatných veciach... ale aby učili šoférov napríklad čo robiť ak ide sanitka alebo iné auto z prednosťou v jazde to nevedia!!! a potom to vidím na križovatke aké sú zmätky!!!napríklad... :oops: :oops:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"