ta 660ka je klasicka LC4 prevrtana na asi 652ccm...oznacenie ktm lc4 660 smc ktm ma dva typy 4t motorov jednovalcov LC4ky a tie 525kove v zavodnych endurach a cross...nastuduj si katalogySpeedfight napísal:lenze ta 660-ka neni LC-cka ale SMCalcatelko napísal: ktm lc4 su 620 (ostre zavodaky pre hobbykov),640 to su cestnejsie endura a 660 su sa mi zda tie najnovsie a speci verzie supermoto co vychadzali z fabrickych supermotardov a mali po odskrteni 70koni...660 supermoto mali seriovo akrapovic zvody aj tlmic a to su slehy he to aj okno vytlaci...kamos to ma na mxc 525ke...
Dirt-bike
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
orgi
odporucam prist do bratislavy a poslat ich s tym na cestu, kde stoja radi policajti (napriklad pri PKO pri tu bielu oktavku) a uvidis ze domov to budu tlacit na chodnikubrady napísal:Ale zasa u nas co to maju chlapci,chodia s tym v pohode po ceste...policajti uz ich aj zastavili a nic nemozu,lebo neni nato zakon
-
brady
- matio
- st. skútrista

- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
fakt asi na hlavu, sa radsej ani nevyjadrujem ... naco ti tam bude valec 70ka? ta uprava ta bude stat aj 2x viacej, ako ta kravina na dvoch kolieskach z kocikabrady napísal:uz sme objednali Dirt-Bike...Chcem sa opytat,ci sa bude dat tam namontovat nejaky 70valec zo skutrov
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Nahaj nech si tunujú...asi im to ide moc pomaly...majú pocit že treba skúšať ako číňanko zvládol brzdy alebo iné komponenty tohoto stroja.....matio napísal:fakt asi na hlavu, sa radsej ani nevyjadrujem ... naco ti tam bude valec 70ka? ta uprava ta bude stat aj 2x viacej, ako ta kravina na dvoch kolieskach z kocikabrady napísal:uz sme objednali Dirt-Bike...Chcem sa opytat,ci sa bude dat tam namontovat nejaky 70valec zo skutrov
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- matio
- st. skútrista

- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
a to cudo ma aj brzdy? :gt1:VLADY napísal:Nahaj nech si tunujú...asi im to ide moc pomaly...majú pocit že treba skúšať ako číňanko zvládol brzdy alebo iné komponenty tohoto stroja.....matio napísal: fakt asi na hlavu, sa radsej ani nevyjadrujem ... naco ti tam bude valec 70ka? ta uprava ta bude stat aj 2x viacej, ako ta kravina na dvoch kolieskach z kocika
podpis som si este nenastavil