Kratke koleno CPI
Moderátor: Moderators
Kratke koleno CPI
Chcem sa opytat...pomoze mi to ked vymenim dlhe koleno za kratke?
Predajca mi hovoril ze sa to absolutne neoplati ze radsej novy vyfuk.
A vie mi niekto povedat ci by pasovalo kratke koleno z keeway na cpi? ktore je na scootlande?
Predajca mi hovoril ze sa to absolutne neoplati ze radsej novy vyfuk.
A vie mi niekto povedat ci by pasovalo kratke koleno z keeway na cpi? ktore je na scootlande?
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Ani to mu netreba stačí keď pôjde niekde kde opravujú autá a tam by mu to mali spraviť !!! ale nie nejaký autorizovaný sevis u nejakého normal súkromínka čo je skoro v každej dedinedr.snake napísal:da sa ak mas flexu a CO2ACL napísal:mozno hlupa otazka ale neda sa to skratit a zvarit?

podpis som si este nenastavil
- Jostobb
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Ale tak toho sa neboj že to bude dozvárané hocijako !!! veď ja neviem prečo si všetci myslia že keď je nejaký súkromný servis tak tam nevedia nič robiť !! ... Veď tý ľudia čo majú takéto servisi zvárajú skoro každý deň a s vlastnej skúsenosti viem že zvárať sa naučíš len praxou praxou a praxou to inak nejde .( Aspoň tak môj majster na praxi hovorí)
a vybrúsiť to vie hocikto to by vedel aj sám
a daj si to niekde ošetriť napr:pozinkovať alebo čo a potom to už nemá ako hrdzavieť ( Aspoň myslým )

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
to si ja osobne skorej myslím opak...že v značkových sú lempli čo len menia kus za kus.... a taký domáci kutil zvládne ak je šikovný toho ovela viacej....Jostobb napísal:Ale tak toho sa neboj že to bude dozvárané hocijako !!! veď ja neviem prečo si všetci myslia že keď je nejaký súkromný servis tak tam nevedia nič robiť !! ... Veď tý ľudia čo majú takéto servisi zvárajú skoro každý deň a s vlastnej skúsenosti viem že zvárať sa naučíš len praxou praxou a praxou to inak nejde .( Aspoň tak môj majster na praxi hovorí)![]()
a daj si to niekde ošetriť napr:pozinkovať alebo čo a potom to už nemá ako hrdzavieť ( Aspoň myslým )
![]()

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Jostobb
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Ano máš pravdu lebo ak chceš mať servis a presadiť sa tak musíš byť trochu aj šikovný a zručný...a takýto ľudia sa oveľa viac snažia ako tý čo sú v aut. servisochVLADY napísal:to si ja osobne skorej myslím opak...že v značkových sú lempli čo len menia kus za kus.... a taký domáci kutil zvládne ak je šikovný toho ovela viacej....Jostobb napísal:Ale tak toho sa neboj že to bude dozvárané hocijako !!! veď ja neviem prečo si všetci myslia že keď je nejaký súkromný servis tak tam nevedia nič robiť !! ... Veď tý ľudia čo majú takéto servisi zvárajú skoro každý deň a s vlastnej skúsenosti viem že zvárať sa naučíš len praxou praxou a praxou to inak nejde .( Aspoň tak môj majster na praxi hovorí)![]()
![]()

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
na kolene zhori aj zinok aj farba...su specialne keramicke nastreky alebo praskovy hlinik co odola alebo pochromovat... 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov