Predajcovia
Moderátor: Moderators
- armani
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 18, 2006 11:33 am
- Skúter: Kymco Agility 125
- Kontaktovať užívateľa:
Predajcovia
Je u nás oficialny predajca značiek Daelim a Malaguti? Máte niekto skúsenosť s Daelim S2 250 alebo Madison 250?
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Takto Ti povím mój...Daelim je síce KOREA ale tá dobrá tá južná...ale tá S2-250ka motor má KYMCO taký jak GD 250.... a možno aj rám lebo pri študovaní obrázkov mi to tak nejak vychádzalo...inak v CZ je dovozca a u nás to mal nejaký človek predávať v Plaveckom štvrtku ale než sa rozhýbal tak som kúpil GD lebo som uvažoval aj o tomto scootri .asi tak čo viem ale GD má digital budíky a aj dual brzdy. Na tom Daelime mi tá palubovka pripadala dosť chudobná a aj nemal vzadu držiak na ktorý by sa dal hneď montnúť kufor. Akurát mal dvojžiarovkový reflektor .A MALAGUTI na SK netuším....či má importéra.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Po Malaguti sa zháňam už dobré tri mesice.
"Vraj" ich vozí firma Motosport 02/52623218 (0905/476381). WEB im nefunguje žiaden, ani Motosport, ani Malaguti a nejakú predajňu vraj majú v Púchove, alebo PB? O servise mi nejako moc nevedel povedať, keď som volal na ten mobil. V BA a okolí bude možno predajňa až budúci rok.
"Vraj" ich vozí firma Motosport 02/52623218 (0905/476381). WEB im nefunguje žiaden, ani Motosport, ani Malaguti a nejakú predajňu vraj majú v Púchove, alebo PB? O servise mi nejako moc nevedel povedať, keď som volal na ten mobil. V BA a okolí bude možno predajňa až budúci rok.

Tak už zasa nič.
tak ich prioritou bolo rozbehnut GasGas, a pomali bude aj o malaguti postaraneBacil-BA napísal:Po Malaguti sa zháňam už dobré tri mesice.
- armani
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
Ako je na tom Madison s "batožinovým priestorom" a spotrebou? Ešte ma napadla myšlienka ako by si z mojou telesnou schránkou poradila nejaká 125? Z pretekania som už vyrástol (som dvojnásobný dedo
) takže jazdenie po meste za rozumný peniaz a vrámci dopravných predpisov.
žiadne pretekanie.

-
- motorkár
Do Madisonu 250 dáš dve open prilby pod sedadlo, plus zamykacia schránka na lekárničku/ náradie v stredovom tuneli + miesto cca na mobil vpravo pod riadidlami a miesto na rukavice, peňaženku (plus poistková skrinka) vľavo pod riadidlami. väčší priestor má len Majesty250, ale tá sa už zo 5 rokov nevyrába 

Tak už zasa nič.
no nemusis hned z 250 na 125, este mas aj 150 a 200ku
. ten je moj favorit z 13" skutrov, ale skor ma lakaju 16" ako aprlia sportcity ci yamaha x-city..ale aby som nebol OT, ak nemas DS moc daleko, tak tu jedneho Madisona 150 predavaju...ale IMHO moc draho, cena 200ky z 2003 v IT pred zjednavanim cca 1800eur

- armani
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
Prečo Apriliu Atlantic nie? Sú nejaké negatívne skúsenosti s týmto konkrétnym modelom, s dodavkou ND vo všeobecnosti alebo sú to len reči JPP? Práve Atlantic sa mi totižto páči najviac.geetee napísal:apriliu ti mozem zo zakulisnych skusenosti maximalne neodporucit, lebo si velakrat vlasi vytrhas, ...

- armani
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
Bacilko: vidím, že máš Yuki. Ako si spokojný ? Mrkol som náhodou naich web a tam toto http://www.yuki.sk/arrow12.htm . Videl to už niekto na vlastné oči prípadne už na tom Arowe jazdil?
Keby som chcel doviesť nejakú jazdenku Piagio X9 ( priviezol by to asi jeden známy) tak kde sú lepšie teda rozumej menej zhumplované stroje? v Nemecku alebo Taliansku?
Keby som chcel doviesť nejakú jazdenku Piagio X9 ( priviezol by to asi jeden známy) tak kde sú lepšie teda rozumej menej zhumplované stroje? v Nemecku alebo Taliansku?
-
- motorkár
S YUKI som spokojný a čakal som na Arrow 250, aby som to vymenil za väčšiu kúbatúru a hlavne s nejakým plexi vpredu. Arrow mi vhľadovo pripomína staršiu Hondu Jazz, čo je v pohode, ale dali do toho nejaký divný a ešte k tomu stojatý motor, takže so zámeny nič nebude. Preto teraz poškuľujem buď po jazdenej Majesty (MBK Skyliner)250, alebo novej Madison 250i.
Tak už zasa nič.
newravim aprilia atlantic, ale SK importerarmani napísal:Prečo Apriliu Atlantic nie? Sú nejaké negatívne skúsenosti s týmto konkrétnym modelom, s dodavkou ND vo všeobecnosti alebo sú to len reči JPP? Práve Atlantic sa mi totižto páči najviac.geetee napísal:apriliu ti mozem zo zakulisnych skusenosti maximalne neodporucit, lebo si velakrat vlasi vytrhas, ...
-
- motorkár
C1-tku má tento chalan z Pezinka / Švajčiarska:
http://motoride.sk/?login=zug21
skús ho osloviť, alebo pozri jeho diskusie...ak máš záujem o info.
http://motoride.sk/?login=zug21
skús ho osloviť, alebo pozri jeho diskusie...ak máš záujem o info.
Tak už zasa nič.