SKUTER NA VODU ALEBO VZDUCH
Moderátor: Moderators
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
SKUTER NA VODU ALEBO VZDUCH
nepustime sa do vyvinu skutra na vodu alebo vzduch cez leto?
alebo uz je to spravene??
alebo uz je to spravene??
podpis som si este nenastavil
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
stirlingov motor na vodu davno už facha...
Môj oco bol pred 3mi rokmi zapojeny do toho celosvetovného projektu...
je to už docelo dobre premakane...
mal doma aj takú ukažkovu test sadu (kit) na jednovalec 4t
namontovali to s kamošmi na kosačku, dali vodu, a kosačka sa po malom trapeni rozbehla a fičala vyše 15 minút
jedina sranda bola že ked to zdochlo nevedeli prečo...
po rozobrati zistili , že cely motor zvnutra zhrdzvavel....
čiže bolo nutne vymisleiť nejaku zliatinu...
a to bolo -3roky, takže už to určite niekto dotiahol do konca...
na vzduch (vzduch som o sebe je nezaujímavý) netreba vymyšlať motor.. načo?
šak ti stači jednoduchy maly motor ktorý bude ziskavať vodík zo všeličoho...
a to sa ti bude spalovať, ten vodík..
lebo vodik je v každom ovoci...
takže v tom vidim zmysel..
len tie plataže na to ovocie si neviem predstaviť
(keby sa to malo rozmachnuť) 
Môj oco bol pred 3mi rokmi zapojeny do toho celosvetovného projektu...
je to už docelo dobre premakane...
mal doma aj takú ukažkovu test sadu (kit) na jednovalec 4t
namontovali to s kamošmi na kosačku, dali vodu, a kosačka sa po malom trapeni rozbehla a fičala vyše 15 minút
jedina sranda bola že ked to zdochlo nevedeli prečo...
po rozobrati zistili , že cely motor zvnutra zhrdzvavel....
čiže bolo nutne vymisleiť nejaku zliatinu...
a to bolo -3roky, takže už to určite niekto dotiahol do konca...
na vzduch (vzduch som o sebe je nezaujímavý) netreba vymyšlať motor.. načo?
šak ti stači jednoduchy maly motor ktorý bude ziskavať vodík zo všeličoho...
a to sa ti bude spalovať, ten vodík..
lebo vodik je v každom ovoci...
takže v tom vidim zmysel..
len tie plataže na to ovocie si neviem predstaviť

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ak myslíš systém chladenia tak to už je zvládnuté na 1+
ak myslíš palivo tak to má budúcnosť až sa minie ropa aj keď to nieje moc rozumné a ekologické... ako sa ludstvo správa. A ja osobne mám rád vôňu benzínu
Radšej sa budem voziť alebo robiť dačo iné ale hento už je dávno vymyslené podla mna ale ropný priemysel to asi zatial nedopustí to by ho položilo na kolená celá svetová ekonomika je na tom založená.....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
s tím motorem na vzduch tě trochu poopravím je to dost dlouho vymyšlené a jezdí na to auta na internetu je i ukázka a popis a je to geniálně jednoduché.Zjednodušenej princip je ten že auto nasaje vzduch stlačí ho jako u dislu a do toho žhavého vzduchu se stříkne malinké množství vzduchu s flašky kterej je stlačený asi na 100 at ale to nevím přesně tento studenej vzduch v tom žhavém se okamžitě roztáhne a takovou rychlostí že to je obdobné jak bys tam stříkl naftu.Z výfuku vychází vzduch čistější než ten co se nasál o teplotě kolem 10 stupnu kterej se následně používá ke klimatizaci.Akorát je tam trochu komlikovaná klikovka nebot píst se musí v horní uvrati na nějakou setinku jakoby zastavit.Ted jsem to našel trochu jsem to popletl s tím tlakem tu je
A jinak k té vodě to jsem jezdil se škodovkou k benzinu jsem přidával 2 litry vody na 100 km jelo to super jezdil jem na čistej technickej benzin plus ta voda a jelo to tak jak s normálnim benzinem ale nemělo praktickej význam přidávat to do normálního benzinu a skončil jsem s tím protože techničák je stejně drahej jak normální
www.idragons.cz/view.php?cisloclanku=2005060601
A jinak k té vodě to jsem jezdil se škodovkou k benzinu jsem přidával 2 litry vody na 100 km jelo to super jezdil jem na čistej technickej benzin plus ta voda a jelo to tak jak s normálnim benzinem ale nemělo praktickej význam přidávat to do normálního benzinu a skončil jsem s tím protože techničák je stejně drahej jak normální
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
no nieco prestne taketo som myslel len si to zatial neviem predstavit na motorke na motorke je problem s dieselom ak ked to uz britska armada maaumirek napísal:s tím motorem na vzduch tě trochu poopravím je to dost dlouho vymyšlené a jezdí na to auta na internetu je i ukázka a popis a je to geniálně jednoduché.Zjednodušenej princip je ten že auto nasaje vzduch stlačí ho jako u dislu a do toho žhavého vzduchu se stříkne malinké množství vzduchu s flašky kterej je stlačený asi na 100 at ale to nevím přesně tento studenej vzduch v tom žhavém se okamžitě roztáhne a takovou rychlostí že to je obdobné jak bys tam stříkl naftu.Z výfuku vychází vzduch čistější než ten co se nasál o teplotě kolem 10 stupnu kterej se následně používá ke klimatizaci.Akorát je tam trochu komlikovaná klikovka nebot píst se musí v horní uvrati na nějakou setinku jakoby zastavit.Ted jsem to našel trochu jsem to popletl s tím tlakem tu je
aj mne benzin sice neskutocne vonia ale nevonia my jeho cena a ten vzduch sa my paci viac ako voda lebo voda sa mina a ten vzduch som cital ze sa vypusta este cistejsi ako sa tlakuje do nadob

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
a co ti brani si volaco take postavit? inac v prahe na motocykli bolo viacero elektrickych skutrov co maju slusne dojazdy a aj idu ako bezne 50ccm skutremarko358 napísal:no a na to sa mi vobec nechce cakataumirek napísal:no já myslím že už maj v trezoru lepší věci bohužel ti ropní magnáti to otevřou až prodaj poslední barel ropy
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov