heh no to som rad ze sa pacilo no tento rok to hadam bude podobnealcatelko napísal:mesto na strednom slovensku co sa vola nova bana...vedla zarnovice...bol tam minuli rok fajn zraz (teda hlavne vecer po zraze...)ostali sme tam viac menej len skalny...
Aký alkohol pijete ?
Moderátor: Moderators
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
JA alkáč moc nemusím..nie že by som si nedal občas ale nemám tréning a hneď som chmatnutý a potom mi býva nemdobre.... ale ak si už niečo dám tak nejaké pivko aj 10ka od smedu stačí jedna alebo dve... občas si dám doma z polovičkou bavoráka z klasickým fernetom alebo aj vínko alebo na výpálenie červíka nejaký destilát ale skorej nejaké brandy. ale to málokedy.A neznesiem borovičku a podobné biele destiláty.Takže v podstate ja toho alkáču vypijem za roko možnop tolko čo iný za mesiac ale podaktorí aj za týždeň
A nepijem moc aj preto že nikdy neviem či nebudem musieť dakam ísť motorovým vozidlom a triasť sa či za rohom nemajú poliši harmoniku ma moc neláka.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- Jostobb
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Ako dnes v správach na markíze dávali jedného chlapíka čo niekedy vypil denne 5 litrov vína alebo 1.5 l tvrdého !!! a to vraj ani 30 nemal
...ale to čo dne stam v správach dávali tak je to pravda...musím súhlasiť stačí sa prejsť v piatok večer po bystrici a ak nenájdete aspoň 90% zo všetkých detí čo sú v meste opitých tak to bude asi zázrak .... deti pijú veľa a aj veľmi mladý....priznám sa že aj ja sa niekedy dám dole v meste ale nie ako "niektorý" že každý piatok ...treba mať príležitosť

...ale to čo dne stam v správach dávali tak je to pravda...musím súhlasiť stačí sa prejsť v piatok večer po bystrici a ak nenájdete aspoň 90% zo všetkých detí čo sú v meste opitých tak to bude asi zázrak .... deti pijú veľa a aj veľmi mladý....priznám sa že aj ja sa niekedy dám dole v meste ale nie ako "niektorý" že každý piatok ...treba mať príležitosť
-
geetee
streda, naobed.... prilezitost sa vzdy najdeJostobb napísal:Ako dnes v správach na markíze dávali jedného chlapíka čo niekedy vypil denne 5 litrov vína alebo 1.5 l tvrdého !!! a to vraj ani 30 nemal![]()
![]()
...ale to čo dne stam v správach dávali tak je to pravda...musím súhlasiť stačí sa prejsť v piatok večer po bystrici a ak nenájdete aspoň 90% zo všetkých detí čo sú v meste opitých tak to bude asi zázrak .... deti pijú veľa a aj veľmi mladý....priznám sa že aj ja sa niekedy dám dole v meste ale nie ako "niektorý" že každý piatok ...treba mať príležitosť![]()
![]()
- owwidius
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
hihihi, jaka tema
ja mozem vsetko (ale nie spolu;) ). pivo svetle/tmave, vino (najlepsie rose), z tvrdeho nemam rad akurat cistu vodku a rum, a ani moc whiskey a brandy nie.. inak som ukecatelny na vsetko, od absinthu az po pepermintovy liker
ale hlavne v lete je ideal ceresna+vinea, grepovicka (boro+grep. dzus), fernet citrus do kofoly, alebo nejaky megacloumak: redbull+vodka, redbull+2 vodky, redbull+3 vodky - to uz je riadny gumidzus
v zime zase potesi B52 (kahlua, kavovy liker a absinth, ak sa nemylim), alebo horuce mojito..
ehm, nazdravie!!
ale nikdy drink&drive
ja mozem vsetko (ale nie spolu;) ). pivo svetle/tmave, vino (najlepsie rose), z tvrdeho nemam rad akurat cistu vodku a rum, a ani moc whiskey a brandy nie.. inak som ukecatelny na vsetko, od absinthu az po pepermintovy liker
ale hlavne v lete je ideal ceresna+vinea, grepovicka (boro+grep. dzus), fernet citrus do kofoly, alebo nejaky megacloumak: redbull+vodka, redbull+2 vodky, redbull+3 vodky - to uz je riadny gumidzus
v zime zase potesi B52 (kahlua, kavovy liker a absinth, ak sa nemylim), alebo horuce mojito..
ehm, nazdravie!!
ale nikdy drink&drive
- VLADY
- spammer

Názorný obrázok je dobrý ale je tak isto rozdiel piť a piť teda lepšie povedané dať si občas trocha alebo aj každý deň jedno dve pivká alebo dva deci vínka večer a v pohode alebo po obede alebo sa každý výkend ... jak prasa a dakto aj viacej krát za deň alebo slopať pravidelne lebo už ráno klepe huba naprázdno a mať to ako zmysel života...aj keď si to takýto človek viacmenej nepripúšťa.....
To potom nieje na zdravie ale na pečienku!!!! ja zastávam názor že všetko z mierou!!!!
-
6ko
- Jostobb
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
No tak chlapík je hotový bubeníkowwidius napísal:Hehehe, moje oblubene video k teme, odporucam pozerat so zvukom:
- polly50
- st. trojkolkár

- Dátum registrácie: Ne Jún 24, 2007 9:36 am
- Skúter: Motorro Polly 50
nepijem skoro bobec ale ked je posedenie a kolegami co je tak 4x do roka tak potom ako z retaze!Becherovka+borovicka.................
pivo nepijem
pivo nepijem
valec-70 Motoforce Sport,vario-seria 5.75g,spojka-seria červené prižinky Naraku, červena kontrastka Malossi,Kemen kevlar,výfuk- LeoVince Touring, Motoforce 17,5 tryska 72 http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... 491#p41317
-
janykaj
-
6ko
- VLADY
- spammer

Len čo už... keď má dakto už len tie najslabšie6ko napísal: to zabija aj alkohol.. ale aj tak zabija len tie najslabsie, cize v konecnom dosledku ostanes mudrejsi :hello1: