Moderátor: Moderators
zdar lil, este s tym robim ale uz len cez volne vikendy. A inak zdar vsetci.lil_B napísal:Trika robil Ge100r, ktorý to už bohužial nerobí...
S tymi farbami mas pravdu, ale dalo by sa aj po kusoch, ale ta potlac by sa musela vymysliet inak a bolo by to zbytocne komplikovane, takze zostaneme pri ciernom.VLADY napísal:JA bych mal záujem aj o mikinu aj o tričko ...mikina bude aj iná farba alebo len čierna???Ja viem že na čiernej to je najviac kontrastné ale mne sa páčia aj iné farby len zas treba asi celý karton zobrať tých 25kusov a všetkyjednej velkosti????.... takže sa prispôsobím... velkosť XL ako minule...alebom že by už XXL![]()
No ved neviem ako sa tu ludia dohodli, lebo uz tu padli nejake navrhy. Bolo by dobre aby padlo konecne rozhodnutie potom stanovim termin deadline-u. A potom mi mozete posielat SS s velkostou, poctom kusov, menom, adresou, prip. tel. cislom pre pripad ze by som to dorucil osobne niekomu kto byva blizko mna.owwidius napísal:ge100r> cize uz ti mozeme posielat SS??