Kupit nejake cistice lacne?- ci radsej drahsie???
Alebo staci nejaky obycenjny cistiaci prostriedok a ak ano tak prosim aj nazvy diky moc za rady...

Moderátor: Moderators
no fuuj ty si to aj ochutnal ked pises ze prichut ... ked uz tak citronova vônak_o_nti napísal:Ja som na vnútorné plasty (pri nohách) kúpil taký sprej, tuším od fi. Coyote. A je to fakt super, sa to pekne leskne, a prach jednoducho ide dole suchou handričkou po ošetrení. Vytvorí to taký lesklý "mastný" film. Stálo to cca 100 Sk. A najväčšia výhoda... Je to s citroonovou príchuťou![]()
Na vonkajšie voda, saponát, špongia.
wd aj ja pouzivam a nie je problem...prach sa da jednoducho sfuknut ofukovackou...sedadlo a niektore plasty som cistil sprejom na interier od armor all alebo pod...sedadlo ani z lacnej kozenky na slnku nepraskalo a udrziavalo si pruznost...na kola tech benzin alebo lieh (nezasere kotuc a platnicky a dam dole vsetko)citajuci napísal:na kolesa som niekedy používal "silichrom"...bolo to celkom lacné a velmi účinné (samozrejme nie na pneumatiky)... poznám borcov čo plasty čistia WD-čkom (pekne sa lesknú, ale ten prach na tom po jazdení...) skúr tú variantu s citronovou vônou, čo Ti radil kolega Ti doporučujem... a skutrik máš plastový alebo plechy?