nohavice na scooter maskačove s kevlarom
Moderátor: Moderators
- x.treme
- cyklista
- Dátum registrácie: Pi Dec 22, 2006 4:02 pm
- Skúter: neuvedený
nohavice na scooter maskačove s kevlarom
raz som ich videl v časopise Svet motocyklov a odvtedy som ich nevidel... velmi sa mi pačia a neviem kde to predavaju... je to z textilu a od nutra to ma karbon alebo kevlar všity (vydží aj pád, preto to chcem)... viem ze to robia v zelenej ale aj v sivej ( urban maskáče)... poradte kde to najdem( na nete alebo kde to predavaju).. dik
podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
http://www.sensormet.cz/index.php?Title=Combat/Cammo&
varan.sk - ale neviem ci tie maskace su s kevlarom, treba sa opytat
varan.sk - ale neviem ci tie maskace su s kevlarom, treba sa opytat
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ak tak za 100-120Ečiek máš už kožené motogate ... alebo parádne textilné.... najlacnejšie sú okolo 50-60....mna stáli moje 70 aj z chráničmi na kolenách....Sa mi tom zdá nejak moc ... a majú aspoň kapsy na chrániče v podšívke.... lebo ono je pekná vec že sa neprederú na asfalte ale ... bez chrániča z trebarz len 30-40 centimetrovej výšky rovno na koleno tiež nič moc....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
bacha na carbon kevlar lebo pri pade je trenie a a vedie to velmi dobre teplo...preto sa neujali carbon kombinezy...su z toho nechutne popaleniny...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Ja mám tiež textolné gate aj s kolennými chráničmi, aj bedrovými. Len tie bedrové mi moc nepomôžu, lebo som si ich ešte stále nevyzdvihol u Vladyho
Zato chrániče v bunde pomohli veľmi. Už som sa tri krát strepal, z toho dva krát na asfalt a ani len modrinu som nemal, hoci bunda sa nad chráničom zodrala a pretrhla.

Zato chrániče v bunde pomohli veľmi. Už som sa tri krát strepal, z toho dva krát na asfalt a ani len modrinu som nemal, hoci bunda sa nad chráničom zodrala a pretrhla.
Tak už zasa nič.
mam kevlarove spidicka, a to ze budem mat popaleninu prezijem skor jak ked sa mi obico ryfle rostrhnu po 10cm a potom budem mat vzorku DNA na dalsich 450m cestnej komunikacie (a inak nieje to take strasne ta teplota, to jak keby si sa vyfuku dotkol, da sa to v poho vydrzat, maximalne si cvrknes :gt1: )alcatelko napísal:bacha na carbon kevlar lebo pri pade je trenie a a vedie to velmi dobre teplo...preto sa neujali carbon kombinezy...su z toho nechutne popaleniny...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No to áno akurát že ak sa dotkneš výfucku tak len na zlomok sekundy a hneď sa reflexne odtiahneš ale taká šmýkačka po ceste to asi trvá dlhšie... ale šak je to určite lepšie ako klasické rifle 100% baumwolle tie sa prederú raz dva tri....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

no ale pali ta to aj ked odtiahnes, tak to som mal na mysli, zadne ze mi bude bublat koza pri 1000stupnov celestinaVLADY napísal:No to áno akurát že ak sa dotkneš výfucku tak len na zlomok sekundy a hneď sa reflexne odtiahneš ale taká šmýkačka po ceste to asi trvá dlhšie... ale šak je to určite lepšie ako klasické rifle 100% baumwolle tie sa prederú raz dva tri....