Vymena olej Aprilia - VYRIESENE
Moderátor: Moderators
- ferencciko
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Jún 01, 2007 11:14 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Vymena olej Aprilia - VYRIESENE
Mam velky porblem a potrebujem surne pomoc. Som siel dnes na mojom skutriku a zacala mi svietit kontrolka oleja tak som siel kupil olej... a vymenil a kontrolka stale svieti prosim pordte... co stym???
Naposledy upravil/-a ferencciko v Št Júl 12, 2007 9:13 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- ferencciko
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
chces mi povedat ze ked vymenim filter tak kontrolka zhasne ???dr.snake napísal:fiter vymen..a pozor na loziska ma kluke u leonarda ...potom oprava drahsia jak cely skuter..potom lepsie druhy kupit na ND![]()
![]()
zato nechcem 4T
Ja som v zasade ked treba tak menim a nie ze dolievam na aute mi kazu kazdych 15 000km ja menim kazdych 10 000km... ale ten skuter mam teraz kupeny a 1. moja vymena oleja no neviem co stou kontrolkou motor ide ako prdtym nevyzera ze by cosi hrkotalo alebo sa chcelo zadrat len ma to znervoznuje a nechcem riskovat... vlastne to potrebujem odstranit... aby mi to fungovalo otocim klucom zasvieti - a zhasne a môzem startovat a nebude mi ta blba kontrolka svietiti tak mi poradte prosim....
- ferencciko
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
- ferencciko
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
- ferencciko
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
mne bolo povedane, ze sa nesmie naliat iny druh oleja ako mam, mam plnu syntetiku ... neviem co to spravi, ak tam bude daco ine, ale asi to bude eeferencciko napísal:Aky vlastne ma ist olej do aprilie 4-tkatu ???? Mne kdosi povedal ze mineral... do prdele dal som tam syntu![]()
- ferencciko
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
leo by malo mat kontrolku tlaku oleja...cize problem bude bud s cidlom alebo z tlakom oleja...cidlo sa mi zda ze je niekde zdola okolo valca ak si dobre pametam...u lea je nalozeny v oleji aj alternator tak ak daco odpadne moze to upchat olejove vedenie...ale to by si asi pocul ze volaco ide nasucho...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- ferencciko
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
Tak to mas recht volaco tam jemne hrkoce... ale jemne...alcatelko napísal:leo by malo mat kontrolku tlaku oleja...cize problem bude bud s cidlom alebo z tlakom oleja...cidlo sa mi zda ze je niekde zdola okolo valca ak si dobre pametam...u lea je nalozeny v oleji aj alternator tak ak daco odpadne moze to upchat olejove vedenie...ale to by si asi pocul ze volaco ide nasucho...
A stymi olejmi tu mate dôkaz ze mineral nieje vobec zly oil
http://www.ramaircraft.com/Whats-New-Ti ... ackage.htm
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Skús si nájsť na scootr forach trebarz aj v CZ dakoho kto má taký istý scooter či nevie čo a ako ale aj ja mám dojem že tam nemusí byť kontrolka tlaku oleja ale len na počet KM aby sa nazabudlo meniť olej....inak kontrolka tam nebýva lebo ten mazací systém je tak jednoduchý že sa tam nemá čo pokaziť a ak tam je dosť oleja tak to maže vždy.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- ferencciko
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
No takze mistri a ministri
droty do motora idu ale neviem ci je to tlakovy spinac,alebo termostat - ktory sa ale neda vysrobovat pretoze tie droty idu do vnutra do motora aby som sa ktomu dostal musim zhodit veko motora... a asi to aj zhodim a kuknem ci tam neni daka smet... 

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
termostat draty nema...ked tak snimac teploty...bacha ked zhodis dekel aby si neposkodil tesnenie...lebo ked ho roztrhnes tak daj nove...len tmel nestaci lebo vraj zvykne potom drhnut zapalko (je to tam na tesno)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- ferencciko
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa: