Zavazia na riaditkach ???
Moderátor: Moderators
- ferencciko
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Jún 01, 2007 11:14 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Zavazia na riaditkach ???
No mozno je to stupidna otazka ale na pravej rucke som stratil zavazie... a zistil som ze asi po 500km mam zodratu viac pravu stranu pneu vpredu aj vzadu... ma to vplyv??? alebo je to len dekoracia... a pneu mam zodrate neviem z akoho dôvodu...
podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
zavazim to 100% nebude, to by si musel mat tro zavazie 15KG, nie par gramov...
To zavazie je tam na to, aby redukovalo vibracie, nie rovnovahu. Pneu mas zodrate viac na jednej strane preto, lebo bud viac klopis, alebo si uvedom, ze chodis na pravej strane cesty, teda ak sa treba stiahnut, vybehnut na chodnik, chytis nerovbnost na kraji, no vsetko je z prava... Ja napr mam odsledovane, ze ked chodim den co den do prace, tak mam 7 zakrut vpravo, dve vlavo. Takze aj tam bude niekde pes zakopkany...
Zavazie sa da vysustruzit za par korun, pekne z nerezu, co nikdy nezhrdzavie, neposucha sa...
To zavazie je tam na to, aby redukovalo vibracie, nie rovnovahu. Pneu mas zodrate viac na jednej strane preto, lebo bud viac klopis, alebo si uvedom, ze chodis na pravej strane cesty, teda ak sa treba stiahnut, vybehnut na chodnik, chytis nerovbnost na kraji, no vsetko je z prava... Ja napr mam odsledovane, ze ked chodim den co den do prace, tak mam 7 zakrut vpravo, dve vlavo. Takze aj tam bude niekde pes zakopkany...
Zavazie sa da vysustruzit za par korun, pekne z nerezu, co nikdy nezhrdzavie, neposucha sa...
- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
a ešte pomimo...
Kukolarik: A čisto teoreticky.... keď ideš z práce, nemáš tam potom 2 vpravo a 7 vľavo???

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: a ešte pomimo...
nie, ak cestou domov cuva...k_o_nti napísal:Kukolarik: A čisto teoreticky.... keď ideš z práce, nemáš tam potom 2 vpravo a 7 vľavo???![]()

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
nemusí mať... ak chodí zasa nejakou inou trasou.... ale aj tak si myslím že tým to nebude .... skorej krivý rám alebo tak nejak....a vôbec...k_o_nti napísal:Kukolarik: A čisto teoreticky.... keď ideš z práce, nemáš tam potom 2 vpravo a 7 vľavo???![]()

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
zavazicka celkom dobre sluzia ako slidery pri pade...nezlomis tak rychlo packy...inac kym nie su tazke tie zavazicka a nie su na gume ulozene nemaju vyznam...a aj ked su tak je prinos nulovy
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Zavazia na riaditkach ???
bude to tym ze si kupil burany skuter na predokferencciko napísal:No mozno je to stupidna otazka ale na pravej rucke som stratil zavazie... a zistil som ze asi po 500km mam zodratu viac pravu stranu pneu vpredu aj vzadu... ma to vplyv??? alebo je to len dekoracia... a pneu mam zodrate neviem z akoho dôvodu...

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
nie lebo kade chodim, su vacsinou jednosmerky, takze idem inou trasou a vlastne robim kolecko, takze statisticky na tejto trase idem 80% vpravo a 20% vlavok_o_nti napísal:Kukolarik: A čisto teoreticky.... keď ideš z práce, nemáš tam potom 2 vpravo a 7 vľavo???![]()
ej na to ste nemysleli chytraci
a este drobnost, ked idem a pustim raidy, tak sa mi rozmyka predne koleso, ze skoro padnem, cim to bude?
- pocul som ze kufrik vzadu, ale pochopim, ze aerodynamika pri 60km/h, ale ked idem 30km/h tak to stym nema co robit.
co to teda moze byt? 8micka na kolese, krivy ram, uchytenie, vyvazenie....?
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
to ja ked som mal minule v kufriku trosku tazsi naklad, normalne ma prekvapilo, ako nechcel skuter drzat rovnovahu, pri 45-50km/h sa normalne vyvracal do stran... az som myslel, ci nemam nieco s ramom... ale asi to bolo len tym vysokym taziskom... lebo ked som tazsie veci prelozil pod sedadlo, uz to slo pekne. 

- ferencciko
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Jún 01, 2007 11:14 pm
- Kontaktovať užívateľa:
dezen pneu, ked mas cez stred strasne vela cikcak vzoru co je v ostrom uhne na smer jazdy, preo na turistycky scoot si dam do predu iba gumu s ciarou v strede po celom obvode alebo taku kde stredom nepechadza krizom dezenkukolarik napísal:nie lebo kade chodim, su vacsinou jednosmerky, takze idem inou trasou a vlastne robim kolecko, takze statisticky na tejto trase idem 80% vpravo a 20% vlavok_o_nti napísal:Kukolarik: A čisto teoreticky.... keď ideš z práce, nemáš tam potom 2 vpravo a 7 vľavo???![]()
ej na to ste nemysleli chytraci
a este drobnost, ked idem a pustim raidy, tak sa mi rozmyka predne koleso, ze skoro padnem, cim to bude?
- pocul som ze kufrik vzadu, ale pochopim, ze aerodynamika pri 60km/h, ale ked idem 30km/h tak to stym nema co robit.
co to teda moze byt? 8micka na kolese, krivy ram, uchytenie, vyvazenie....?
a este kukni ci mas dotiahnutu hlavu riadenia a nemas nahodou nizky tlak v pneu