CPI - zarucny servis v Braislave - kde? +prve drobne probs

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
orgi

CPI - zarucny servis v Braislave - kde? +prve drobne probs

#1 Príspevok od užívateľa orgi » Ut Máj 22, 2007 11:35 am

Zdravim.. kupil som CPI v Skalici a tam mi poradil, ze kvoli zarucnym prehliadkam a servisu si mam najst niekoho v Bratislave, nech nemusim chodit do Skalice. Dopadol som predbezne takto:

- vercajch centrum by som nerad - buduci rok s tym koncia a nie su zevraj kvalitny
- sport servis kociha v podunajskych biskupiciach - tam ma odmietli, ze CPI uz nerobia, ze si mam najst nieco ine

nejake navrhy pls?

diiik! mam najazdenych cca 300km, pri 1000km bude treba prvu prehliadku, ale teraz by uz trebalo:
- netrubi mi trubka
- dotiahnut lavu, zadnu brzdu - brzdi az takmer ked je rucka nadoraz
- ked je studeny a ako ho vytahujem z "garaze", tak hrozne pisti nieco v okoli predneho kotuca
- pri brzdeni prednou do vyssich rychlostiach nieco skaredo skripe - akoby plech o plech, ale taky divnejsi zvuk (taky chraplavy, ina nahle a potom prestane) - mohol by byt ohnuty kotuc nebodaj?

Užívateľov profilový obrázok
theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa theruck » Ut Máj 22, 2007 1:24 pm

vsetky tieto problemy si odstranis asi aj sam ak si vies rozobrat bicykel tak to zvladnes. ak nie tak chod s tym do skalice predajcovi on ti musi pvoedat kam s tym mas ist ak ti to neurobi sam

orgi

#3 Príspevok od užívateľa orgi » Ut Máj 22, 2007 1:42 pm

theruck napísal:vsetky tieto problemy si odstranis asi aj sam ak si vies rozobrat bicykel tak to zvladnes. ak nie tak chod s tym do skalice predajcovi on ti musi pvoedat kam s tym mas ist ak ti to neurobi sam
mno, do skalice to mam 100 km z konca bratislavy, takze 200km pri rychlosti 40kmh je 5 zabitych hodin.. to sa mi moc teda nece.

ok, rad sa do toho pustim sam, len by som potreboval k tym jednotlivym bodom navod.. hm? dik za rady

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Máj 22, 2007 2:14 pm

orgi napísal:ok, rad sa do toho pustim sam, len by som potreboval k tym jednotlivym bodom navod.. hm? dik za rady
zadna brzda sa dotahuje priamo pri tom bubne vzadu, aspon u mna na Keeway Matrixe to tak je...
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa theruck » Ut Máj 22, 2007 2:21 pm

orgi napísal:
theruck napísal:vsetky tieto problemy si odstranis asi aj sam ak si vies rozobrat bicykel tak to zvladnes. ak nie tak chod s tym do skalice predajcovi on ti musi pvoedat kam s tym mas ist ak ti to neurobi sam
mno, do skalice to mam 100 km z konca bratislavy, takze 200km pri rychlosti 40kmh je 5 zabitych hodin.. to sa mi moc teda nece.

ok, rad sa do toho pustim sam, len by som potreboval k tym jednotlivym bodom navod.. hm? dik za rady
tak na to si mal myslet predtym jak si usetril 14 korun za to ze si to kupil tak daleko

scrat

#6 Príspevok od užívateľa scrat » Ut Máj 22, 2007 3:49 pm

servis myslim, že Motoparts-sk, Pražská 33-oproti staničnému muru, pán Srna

orgi

#7 Príspevok od užívateľa orgi » Ut Máj 22, 2007 4:19 pm

theruck napísal:
orgi napísal: mno, do skalice to mam 100 km z konca bratislavy, takze 200km pri rychlosti 40kmh je 5 zabitych hodin.. to sa mi moc teda nece.

tak na to si mal myslet predtym jak si usetril 14 korun za to ze si to kupil tak daleko
theruck.. ako beriem, ze v tom co robis, si dobry a vyznas sa v tom. beriem, ze si admin tohto fora. ale prosim ta, nie kazdy musi byt tak sikovny v tom, co robis ty.. pochop, su tu aj menej sikovnejsi, na taketo opravy prave schopni ludia. tak prosim ta, nechaj si reci.. za prve si nimi nic neporadil, za druhe - na tom, ze som to kupil tak daleko som usetril 7tis. a prosim ta, ked napises nejaku odpoved k tejto mojej poznamke, pls nech to je skor nieco prakticke

orgi

#8 Príspevok od užívateľa orgi » Ut Máj 22, 2007 4:21 pm

scrat napísal:servis myslim, že Motoparts-sk, Pražská 33-oproti staničnému muru, pán Srna
perfektne.. dakujem, idem tam hned pozriet.

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#9 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Máj 22, 2007 5:40 pm

Myslím že aj STYX v Ivánke p.D. robí CPI opýtaj TOMINA 115...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

orgi

#10 Príspevok od užívateľa orgi » Ut Máj 22, 2007 6:04 pm

THeBaNDiT napísal:
orgi napísal:ok, rad sa do toho pustim sam, len by som potreboval k tym jednotlivym bodom navod.. hm? dik za rady
zadna brzda sa dotahuje priamo pri tom bubne vzadu, aspon u mna na Keeway Matrixe to tak je...
Ok, zadna brzda utiahnuta, to sa dalo sikovne aj rukou spravit. Dik

orgi

#11 Príspevok od užívateľa orgi » Ut Máj 22, 2007 6:07 pm

scrat napísal:servis myslim, že Motoparts-sk, Pražská 33-oproti stani
nému muru, pán Srna
Tak na tomto mieste so zarucnym servisom na CPI skoncili.. Ale velmi ochotny clovek, dohodli sme sa, ze sa mi zatial aspon na skripanie prednej brzdy pozrie - prvy odhad - krivy kotuc (to by ale musel byt od vyroby), alebo vybrusenie dosticiek.

matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa matio » Ut Máj 22, 2007 6:53 pm

orgi napísal:
scrat napísal:servis myslim, že Motoparts-sk, Pražská 33-oproti stani
nému muru, pán Srna
Tak na tomto mieste so zarucnym servisom na CPI skoncili.. Ale velmi ochotny clovek, dohodli sme sa, ze sa mi zatial aspon na skripanie prednej brzdy pozrie - prvy odhad - krivy kotuc (to by ale musel byt od vyroby), alebo vybrusenie dosticiek.
to akoze vsade skoncil servis pre CPI? to je co za znacka? sak to nikde neopravuju alebo co? ked ma blavak problem zo servisom, co taky z vychodu slovenska :shock:
podpis som si este nenastavil

pegas

#13 Príspevok od užívateľa pegas » Ut Máj 22, 2007 8:59 pm

skús Motobike Malacky alebo Collard v Boldogu pri Senci, myslím, že v oboch sú dosť ochotní, aspoň čo som počul a predávajú CPI takže by ti tam mohli pomôcť

orgi

#14 Príspevok od užívateľa orgi » Ut Máj 22, 2007 9:56 pm

pegas napísal:skús Motobike Malacky alebo Collard v Boldogu pri Senci, myslím, že v oboch sú dosť ochotní, aspoň čo som počul a predávajú CPI takže by ti tam mohli pomôcť
jj, Motobike Malacky mam na plane volat zajtra, dnes uz neboli v robote.. ten Collard v Boldogu - dik, vyskusam.

orgi

#15 Príspevok od užívateľa orgi » Ut Máj 22, 2007 9:57 pm

matio napísal:
orgi napísal: Tak na tomto mieste so zarucnym servisom na CPI skoncili.. Ale velmi ochotny clovek, dohodli sme sa, ze sa mi zatial aspon na skripanie prednej brzdy pozrie - prvy odhad - krivy kotuc (to by ale musel byt od vyroby), alebo vybrusenie dosticiek.
to akoze vsade skoncil servis pre CPI? to je co za znacka? sak to nikde neopravuju alebo co? ked ma blavak problem zo servisom, co taky z vychodu slovenska :shock:
mno, tak to som zostal dost zaskoceny aj ja.. uvidime, poobvolavam zajtra co sa bude dat, a dam vediet, kde v blave sa do ba. este vyskusam ten STYX, co poradil Vlady...

orgi

#16 Príspevok od užívateľa orgi » St Máj 23, 2007 1:55 pm

tak som navstivil Collard Design v Boldogu pri Senci.. pre majitelov CPI z okolia Bratislavy vrele odporucam, kedze priamo v Ba nic nie je, najblizsie bud toto alebo Motobike v Malackach. v Collarde je mily a velmi ochotny majitel a aj ked videl, ze sa v tom nevyznam, poradil, pokecal. takze u mna v poho...

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#17 Príspevok od užívateľa VLADY » St Máj 23, 2007 4:17 pm

No šak...ono ani tak nejde ak je človek zručný o nejaký servis ale o štempel do bumašky pre istotu...čo ak sa dačo pototo a máš to bez záruky lebo nemáš štemplík... :roll:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

geetee

#18 Príspevok od užívateľa geetee » Ne Júl 15, 2007 11:32 pm

VLADY napísal:No šak...ono ani tak nejde ak je človek zručný o nejaký servis ale o štempel do bumašky pre istotu...čo ak sa dačo pototo a máš to bez záruky lebo nemáš štemplík... :roll:
to mas jedno, ked nema iporter okrem brzdovich pacok a smeroviek nic na sklade tak aj tak to moze okaslat a dat tam diely co pasuju, sak je to minareli, a daju sa urcite zohnat lacnejsie a rychlejsie ako priamo od CPI importera, sak su drahe jak K..., to ma clovek pezota za ne pomali :D
CPI je akurat pekne ale o dalsi servis neni skoro vobec postarane a to je bieda :roll:

mabi
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa mabi » Po Júl 16, 2007 8:02 am

orgi: CPIcka predavaju aj v Mopede v Kolarove. Snad budu robit aj servis. Kontakt najdes na nete.
podpis som si este nenastavil

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"