FW: WG: Fw: Pomoc
Moderátor: Moderators
FW: WG: Fw: Pomoc
nazdar kdo mi pomoze?? mam problem ze mi netaha dobre skuter mam tam 70ccm valec aj piest,novy vyfuk, novy karburator 21mm, a dobre mi to netaha strasne slabe rozbehy ma co by som tam mal este dokupit?? alebo vymenit??hmm
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
neviem...skus k tomu dokupit skuter
napis na com to je nahodene...vario si nic nemenil?

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: FW: WG: Fw: Pomoc
hmm, nebude to spojkou? Ak to ma pri rozbehu nizke otacky, tak by som to videl na spojku... dat tvrdsie pruzinky, alebo rovno kupit lepsiu spojku...Tominko1231 napísal:...
strasne slabe rozbehy ma co by som tam mal este dokupit?? alebo vymenit??hmm
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
Re: THeBaNDiT
inac toto robi aj mneTominko1231 napísal:no a inak ked je studeny tak ide lepsie ako ked sa zehreje,ked sa zohreje tak je totalne lenivy to bude tou spojkou ???hmm
ale mohol by si napisat co to je za skutra
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ak je ten karb na liatine tak je zbytocne velky...ak ide za studena lepsie ako za tepla moze byt problem aj s tryskou...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: FW: WG: Fw: Pomoc
napis presne co tam masTominko1231 napísal:nazdar kdo mi pomoze?? mam problem ze mi netaha dobre skuter mam tam 70ccm valec aj piest,novy vyfuk, novy karburator 21mm, a dobre mi to netaha strasne slabe rozbehy ma co by som tam mal este dokupit?? alebo vymenit??hmm
mas tam aj nejaky lepsi filter alebo ho dusis s povodnym airboxom?
Re: THeBaNDiT
ty si aj citas co ti pisu druhy?Tominko1231 napísal:skuter je honda X8R-X
tak ale ja viem sak ja to nechcem zadara ja to chapem tak ale ja myslim veci co by som zas do toho vrazil a tak chapes heh sak uvidim keby neco napisem jak som doapdol povyskusavam veci co ste mi napisaly a uvidimmPershing napísal:Nuz ved sa naucis, druhykrat si to uz spravis sam, ja nevravim, aby si do toho vrazil majland, sak ale aj praca a cas dnes nieco stoja... Preco chcete vsetci vsetko zadarmo? To sa dnes uz nenosi!
Btw. sledoval som na zraze Scrata, ako Scarpovi (fuha, tie vase nicky...) menil valec a aj tak by som to teraz nezvladol sam...
Optik: bez tesnenia lepsie taha, to si nevedel?
- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
Ja uz som davno pil doma piiivo
Ty fakt mas pravdu ja som zabudol,uz si bol doma... OK beriem spat to s tymi okuliarmi...

Ale naozaj Tominko1231 mal by si si nechat poradit od ludi co sa v tom skutocne vyznaju aj ja som tak urobil a nelutujem toho... a ako vidim tak ani JostoBB toho nelutuje a opat bude so mnou vo Zvolene pretekat...

a aj fintu si sa naucil ako menit pruzinky rychlejsie ako v Stage6 spojke a ako prisrobovat maticu na spojku ked nemas nikoho na pomocoptik napísal:Ja uz som davno pil doma piiivo
Ty fakt mas pravdu ja som zabudol,uz si bol doma... OK beriem spat to s tymi okuliarmi...![]()
![]()
![]()
Ale naozaj Tominko1231 mal by si si nechat poradit od ludi co sa v tom skutocne vyznaju aj ja som tak urobil a nelutujem toho... a ako vidim tak ani JostoBB toho nelutuje a opat bude so mnou vo Zvolene pretekat...