Aký prehliadač používate?

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Aký prehliadač používate?

Opera
10
28%
FireFox
26
72%
Safari
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 36

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa kukolarik » Pi Júl 06, 2007 8:06 pm

fakt neviem o com tu rec stoji...

Kazdy normalny clovek dava do PC firefox. IE sa hodi na niektore stranky, ktore sa zobrazuju korektne len tam, resp mam v mozile aj plugin na to...

Operu si davaju ludia s pomalym pripojenim, alebo datovo meranym, nakolko sa da lahko zamedzit tahanie obrazkov... pouzivam ju v mobile...

V dnesnej dobe rychlost netu je uz standardne slusna, na bezne browsovanie postacuje 512/128, a take chello ponuka najmenej 2mbit/256up, co je viac ako dost...

Ohladom PC - nieco malo o nich viem, nakolko pracujem v takom odbore... Mam dom a P4 2400, 1500MB ram, 80+250 disk, Gforce fx 5500 grafiku a poviem vam, bohate staci. Spolu s 19" monitorom, TV kartou, Creative 2+1 repro som dal za tuto zostavu v roku 2005 cezlych 20 litrow, full new obchod. Do dnesnej doby /klop klop klop/ som nemal problem, vsetko facha ako ma...
Neviem na co by mi bol nejaky silny procak, ked ho nepouzijem... RAMky su za smiesne peniaze, tak sa budu dokupovat apodporovat procak a ked to uz vazne nebude stihat, predam za 8micku nejakemu decku a kupim zas daco za rozumne praxy...

V blizkej buducnosti idem riesit 24" 16:9 LCD monitor a nejaku grafiku rozumnu, aspon 256ku...
podpis som si este nenastavil

marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
Skúter: neuvedený

#27 Príspevok od užívateľa marko358 » Po Júl 09, 2007 10:42 am

alcatelko napísal:tiez mozilla firefox ale obcas aj obyc mozilla...nepaci sa mi ze na niektorych strankach nezobrazuje diakritiku ako mekcene a pod...99% stranok v pohode...bral som ju preto ze blokuje kadejake okna a sracky co vyskakuju ale v poslednej dobe ju uz vedia obyst...a oproti IE pusti do pc ovela menej svinstva...
no to treba mat dobre nastavene dekodovanie textu

marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm

Re: Aký prehliadač používate?

#28 Príspevok od užívateľa marko358 » Po Júl 09, 2007 10:52 am

theruck napísal:
marko358 napísal:Aký prehliadač používate?
to si spravil teda uzasnu statistiku ze si tam dal az 3 moznosti na ktore si obmedzeny
nie ja som tam len chcel doplnit Safari a prepisat IE na Internet Eplorer sice mi to zobralo na prvy pokus ale vyhodilo mi to uplnu hovadinu a uz sa to neda zmenit a ked budes mat cas tak tam dohod IE prosim a uz vobec nie som obmedzeny vzdy ked som si pozeral statistyky na svojich stranka a strankach kamaradov tak tam vzdy prevazoval IE na 90%
ale ked to boli stranky o programovani a tak sa vzdy bili Opera s FF a IE bolo zanedbatelny tak asi tak

geetee

#29 Príspevok od užívateľa geetee » Št Júl 19, 2007 8:54 am

ja pouzivam operu, a pri pomaranc slimak internete je o nenormalny kus rychlejsia ako IE, a v praci kde je fakt taky rychli net ze si nepametam kedy sa mi ho poharilo zahltit hoc som tahal niekolko veci naraz rychlostou 180kb/s,a aj tam vidiet rozdiel medzi operou,IE,FF a strasne my vyhovuje komplet cele prevedenie do klavesovich skratiek cize nemusim ani kusok posunut ruku od klavesnice. a hlavne zvikol som si na nu :)
Naposledy upravil/-a geetee v Št Júl 19, 2007 10:37 am, upravené celkom 1 krát.

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#30 Príspevok od užívateľa jean » Št Júl 19, 2007 9:38 am

Ja mám operu. Prepúšťa menej bordelu ako IE. Ale na mojom pripojení rozdiel v rýchlosti nevidím, šľapem na 100Mb/s A mám aj intel aj AMD a je mi fuck na ktorom robím. Akurát že to AMD ma stálo o dosť menej prašulkov. Ešte ak by vznikla hádka, či je lepší širokouhlý monitor alebo klasika, tak zas mám aj taký aj taký :D .

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"