Zaujímavý peugeot
Moderátor: Moderators
- 
				hatamrc
- chodec 
- Dátum registrácie: Po Júl 23, 2007 2:09 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
hmm vyzera celkom good.........aka to je predajna??:......nema aj www.stranku??,

- 
				geetee
- 
				scrat
- Jostobb
- motorkár 
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Kontaktovať užívateľa:
JE to predajňa BBmoto na zvolenskej pri NAY elektrodomehatamrc napísal:hmm vyzera celkom good.........aka to je predajna??:......nema aj www.stranku??,

podpis som si este nenastavil
						- Jostobb
- motorkár 
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Peugeot has over 100 years experience of manufacturing motorcycles and has used this expertise to produce the V-Clic in partnership with one of China’s largest motorcycle factories. The result is a scooter that not only offers unbeatable value for the customer on a tight budget but also provides the reassurance of the Peugeot brand, with excellent after-sales support from its nationwide network of 220 authorised dealers. ..... Kto nerozumie nech si preloží v nejakom slovníku 

- 
				scrat
Peugeot má přes 100 roky zkušenost výrobních motocyklů a užívaly tuto odbornou znalost produkovat V - Clic v společenství s jedním z čínského největšího motocyklu továrny. Výsledek je koloběžka která nejen nabízí nepřekonatelnou hodnotu pro zákazníka na těsném rozpočtu ale také poskytuje útěše Peugeotově značce, s vynikající zadní- prodeje podporu z jeho celostátní sítě 220 přípustných obchodníků.Jostobb napísal:Peugeot has over 100 years experience of manufacturing motorcycles and has used this expertise to produce the V-Clic in partnership with one of China’s largest motorcycle factories. The result is a scooter that not only offers unbeatable value for the customer on a tight budget but also provides the reassurance of the Peugeot brand, with excellent after-sales support from its nationwide network of 220 authorised dealers. ..... Kto nerozumie nech si preloží v nejakom slovníku
- alcatelko
- moderátor 
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
skor dieta z pekingu co si adoptovali francuzsky rodicia  asi im cinania povedali ze dostanu 90% zlavu na diely ked ich scoot budu moct v euroe predavat pod nazvom peugeot...
 asi im cinania povedali ze dostanu 90% zlavu na diely ked ich scoot budu moct v euroe predavat pod nazvom peugeot...  uz sa tesime na cinskeho speeda
 uz sa tesime na cinskeho speeda  ked uz cinania vyrabaju runner s 10palcovii kolami a 4t 50kou
 ked uz cinania vyrabaju runner s 10palcovii kolami a 4t 50kou 

asi im cinania povedali ze dostanu 90% zlavu na diely ked ich scoot budu moct v euroe predavat pod nazvom peugeot...
 asi im cinania povedali ze dostanu 90% zlavu na diely ked ich scoot budu moct v euroe predavat pod nazvom peugeot...  uz sa tesime na cinskeho speeda
 uz sa tesime na cinskeho speeda  ked uz cinania vyrabaju runner s 10palcovii kolami a 4t 50kou
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- dr.snake
- motorkár 
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
cital som ze uz aj MHR produkty sa zacnu vyrabat v cinealcatelko napísal:skor dieta z pekingu co si adoptovali francuzsky rodiciaasi im cinania povedali ze dostanu 90% zlavu na diely ked ich scoot budu moct v euroe predavat pod nazvom peugeot...
uz sa tesime na cinskeho speeda

- alcatelko
- moderátor 
- Kontaktovať užívateľa:
podla mna sa uz davno robia...

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- VLADY
- spammer 
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Veru tak deti moje!!!! toto čo sa už deje vo svete...starí ludé nepamatajú!!!!  Kúpiš si napríklad hocibársvšeličo a všetko to je čínske ! kam to smeruje???odpovedzte si každý sám sebe sám!
  Kúpiš si napríklad hocibársvšeličo a všetko to je čínske ! kam to smeruje???odpovedzte si každý sám sebe sám!  Ale dalšia vec ,čo je horšia začína sa všetko robiť na spotrebu...
  Ale dalšia vec ,čo je horšia začína sa všetko robiť na spotrebu...

Kúpiš si napríklad hocibársvšeličo a všetko to je čínske ! kam to smeruje???odpovedzte si každý sám sebe sám!
  Kúpiš si napríklad hocibársvšeličo a všetko to je čínske ! kam to smeruje???odpovedzte si každý sám sebe sám!  Ale dalšia vec ,čo je horšia začína sa všetko robiť na spotrebu...
  Ale dalšia vec ,čo je horšia začína sa všetko robiť na spotrebu...
					Naposledy upravil/-a VLADY v St Júl 25, 2007 8:54 pm, upravené celkom 1 krát.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!   

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- alcatelko
- moderátor 
- Kontaktovať užívateľa:
kym si udzia kvalitu nech to aj na marse vyrabaju...voci malossi nemam jedinu vyhradu (teda mam na e13ku filter...nejake cinske lepidlo pouzivaju...troska tech. benzinu,acetonu a kvalitne lepidlo to napravilo  )
 )

)
 )............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- 
				scrat

kamarat taky ma len to je tajfun, niekto si asi urobil prdel a facol tak peugeot
  kamarat taky ma len to je tajfun, niekto si asi urobil prdel a facol tak peugeot