mam problem vysvetite jej to
Moderátor: Moderators
mam problem vysvetite jej to
mam problém prešiel som z veľkej mašiny [zo superšporta] na skútra a moja žena nechce ani počut o tom aby sme sa previezli alebo nebodaj niekam išli ze vraj ako to vyzerá dvaja a na skútri dúfam že jej to niekto slušne vysvetli
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: mam problem vysvetite jej to
daj jej previeztmadmax napísal:mam problém prešiel som z veľkej mašiny [zo superšporta] na skútra a moja žena nechce ani počut o tom aby sme sa previezli alebo nebodaj niekam išli ze vraj ako to vyzerá dvaja a na skútri dúfam že jej to niekto slušne vysvetli
no tak je to tazke, ked nechce tak nechce, treba vybehnut von sam na scoot a bud bude neskor chciet alebo uz vobec, zensku len tak nepresvedcis, skor sa chod pitat na nejake zenske forum, tam ti pomozu viacejmadmax napísal:neviem o čo ti ide ja som tuto temu začal kvôli ničomu inému a nie kvôli blbým naražkam
- ferencciko
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Jún 01, 2007 11:14 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: mam problem vysvetite jej to
No nech si tu narazaju na co chcu podla mna je to takto:madmax napísal:mam problém prešiel som z veľkej mašiny [zo superšporta] na skútra a moja žena nechce ani počut o tom aby sme sa previezli alebo nebodaj niekam išli ze vraj ako to vyzerá dvaja a na skútri dúfam že jej to niekto slušne vysvetli
Supersport je pekny ale vyrazny... ked je clovek na scoote by som povedal ze je to praktickejsie co sa tyka manevrov,spratnosti a efektivnosti v mestksej premavke ... a ja chodim väčšinou vo 2 na scoote a nik si nestazoval ide o to ako to ona chce pochopit...

No podotykam nie som na taketo veci odbornik

podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Mas dve moznosti - presviedcat ju do nemoty a snad sa podda a bude ti stale frflat za chrbtom... alebo nech si skusi v tomto teple MHD, potom rada sa dne sa skuter...
Ak ma auto alebo nejake ine moznosti, tak si prehral...
Podla mna to casom pride aj samo, raz skusi, dvakrat, potom to uz bude samozrejmost...
Ak ma auto alebo nejake ine moznosti, tak si prehral...
Podla mna to casom pride aj samo, raz skusi, dvakrat, potom to uz bude samozrejmost...
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Vidím že nemáš žiadnu chrchlu ale normálny dospelý scooter velký pohodlný tak nechápem.....ale ženy sa dakedy nedajú pochopiť....moja chodí so mnou rada aj keď na dlhé trate nie lebo jej prekáža to že cíťi všetky nerovnosti.....(Ale keď som sa jej pýtal či sa vôbec ani trochu nebojí tak povedala že nie že mi 100% verí.To ja ani sám sebe nie!!!)predsa len spolujazdec sedí rovno nad zadným kolesom a je to trocha menej pohodlné....Ale tvojej zrejme prekáža niečo iné lebo aj na klasickej moto je to menej pohodlné pre spolujazdca a na SS už vôbec nekomentujem...že by jej skorej vadila nejaká imidžová záležitosť že scooter alebo čo???? kolko žien by sa rado zviezlo na velkom scootri a namiesto toho sa tlačia na nejakej malej 50ke a sú spokojné....nasilu nejde zväčša nič dlhodobo takže by som sa asi vozil bez nej a možno sa to časom poddá samo...
A ak nie - jej smola
Scooter ničím nenahradíš 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Zrejme nastal z mojej strany omyl čo sa týka scootra ja som bol nejak v tom že má nejakú 250ku
chybička se vloudila....
ale to je jedno ak sa na to v pohode zmestíte obaja a nevymetáte krajnicu 40kou tak by to malo byť aj tak OK. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- citajuci
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jún 09, 2007 11:10 am
skús ju len-tak pozvať na kávu alebo zmrzlinu cez den, ked je v meste premávka...a povedz jej, že na skutri ste tam "coby dup"....alebo zbal košík, 2sendviče, nealko pivo,polliterku vínka, deku...polož košík v kuchyni na stol...a ked sa spýta kde ideš.... povieš, že si pre nu pripravil romantický piknik v prírode... to žena vždy ocení, nápaditost.... a samozrejme pristavíš pre nu skútrika 

- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
no yooo
Tak riešení tu už odznelo, ale tak aj tak si myslím, že nemá cenu ju nútiť... So mnou holka tiež nexcela jazdiť, lebo sa bála... Ale minule tak sedela na skútri, a mi hovorí, že taký by sa aj jej zišiel na cestu do školy... 
Nechaj ju, nech si to rozmyslí... Keď ťa má rada, tak ťa bude brať aj na scoote nielen na yogurte, alebo dačom podobnom
(názor laika)

Nechaj ju, nech si to rozmyslí... Keď ťa má rada, tak ťa bude brať aj na scoote nielen na yogurte, alebo dačom podobnom

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
moja tiez nechcela ani pocut o jazde na scootri, velmi sa bala... ale ked som ju spracoval, ze pojdeme len kratko (asi len kilometer, dva) a len tak 35km/h maximalne, tak nakoniec som ju presvedcil... a cestou nazad sa islo oklukou a kolko to dalo...
(v tej dobe 60-65km/h) Teraz sa uz neboji, viac jej vadi, ze jej prilba pokazi uces... kebyze toto vyriesim...