Ucast na natacani pre STV
Moderátor: Moderators
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Ucast na natacani pre STV
Nechce sa mi to tu cele rozpisovat, preto vas poprosim precitat toto:
http://www.motoride.sk/?P=phorum&tema=l ... todo=added
zhrniem to takto:
Ide o motorkarsku demonstraciu v piatok 10.7.2007 ktoru chcem zrealizovat, nakolko ma oslovil chcalan z STV. Jedna sa o senzor na semafore, ktory nereaguje na moto a chceme z toho spravit reportaz. Vasa ucast vitana, ozvite sa kto mate cas v piatok cca o 4-5tej poobede...
vopred vdaka, ze proti motorkarom sa nedaju zahanbit ani skutristi.
http://www.motoride.sk/?P=phorum&tema=l ... todo=added
zhrniem to takto:
Ide o motorkarsku demonstraciu v piatok 10.7.2007 ktoru chcem zrealizovat, nakolko ma oslovil chcalan z STV. Jedna sa o senzor na semafore, ktory nereaguje na moto a chceme z toho spravit reportaz. Vasa ucast vitana, ozvite sa kto mate cas v piatok cca o 4-5tej poobede...
vopred vdaka, ze proti motorkarom sa nedaju zahanbit ani skutristi.
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
jasne, take semafory mame aj v Bardejove... a co si ma pocat napriklad taky cyklista? Jednoducho tie semafory neberu do uvahy vsetkych ucastnikov cestnej premavky...
Kebyze sa za seba postavime dvaja scootristi, takze auto sa na snimace nedostane, tak za nami sa casom nazbiera aj 20 aut v kolone, a aj tak bude cervena... zeby som to vyskusal?
Kebyze sa za seba postavime dvaja scootristi, takze auto sa na snimace nedostane, tak za nami sa casom nazbiera aj 20 aut v kolone, a aj tak bude cervena... zeby som to vyskusal?

kazdopadne chod do toho, faktTHeBaNDiT napísal:jasne, take semafory mame aj v Bardejove... a co si ma pocat napriklad taky cyklista? Jednoducho tie semafory neberu do uvahy vsetkych ucastnikov cestnej premavky...

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
kuko uz je nejaka idea ako bude vypadat ta reportaz? ja mam momentalne jawu 350, mohol by som prist a nebolo by odveci mat tam aj zaber na huliace vyfuky s komentarom, ze na tekej krizovatke potom dymim aj 10 minut, plus spomenut kolko jaw je este na slovensku - hrozive cislo 
ale zas aby to nemalo ucinok ze namiesto opravy semaforov zakazu jawy
inak bolo by dobre spravit zoznam tych krizovatiek, aby to nevyznelo ze sa robi krik pre 3 krizovatky v BA, ale ze su ich stovky a kde su.
co vy na to?

ale zas aby to nemalo ucinok ze namiesto opravy semaforov zakazu jawy

inak bolo by dobre spravit zoznam tych krizovatiek, aby to nevyznelo ze sa robi krik pre 3 krizovatky v BA, ale ze su ich stovky a kde su.
co vy na to?
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No vidíš a mňa za to Poliši buzerovali že prečo stojím za čiarou!!!! magori ním to nevysvetlíš!!!! je to nedomyslený systém!!!!mPershing napísal:Ked nepoznate grify...
Vseobecne sa hovori, ze treba zastat na urovni zvislej dopravnej znacky (plati pre plechofku a ja odporucam este nejaky meter potiahnut aj s nou!). Preto, ked pridem na krizovatku, potiahnem cca 2m za bielu ciaru, resp. tesne pod svetelnu signalizaciu,
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

dalekooo
nastastie v nasom zapadakove nepoznaju slovo "sezor" "snimac" atd...ale aspon slovo "semafor" poznaju a som rad ze uz aj "kruhovy objazd"...takze asi nepridem demonstrovat ale som s vami!!! a btw ten zakon o demonstraciach uz plati? ten ze nesmiete mat siltovky a slnecne okuliare lebo vam mozu zfleku naparit 5000 poko..tak prilby dole pri demonstracnej jazde...heheh...
-
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Okt 12, 2006 9:27 pm
- Skúter: Quanťung
Keby to neni az v BA mozno by som dosiel lebo v PE mame jeden v... semafor a aj ten my este v zivote nedal zelenu ... A ras som spravil peknu zapchu stal som tam asi 10 min na hlavnej ceste tak si to dufam viete predstavit bola to kolona ako hrom
som na to hrdy
to staci ak spravite v blave ze sa postavite aspon na 5-tich semaforoch a sposobite taky dopravny chaos ze ani nebyva a este budete dokonca aj pekne protestovat dajte si take tabulky na seba a chodte
protest ako vysity

/