olej

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
miso

#26 Príspevok od užívateľa miso » Pi Aug 03, 2007 10:34 pm

VLADY napísal:No vidíš aký si šikula!!!Len aby si nebol sklamaný ak Ti ten silikon nebude moc držať a po čase sa odlepí...
skusil som to co som mal po ruke zatial provizorne ak vies poradit s nieco lepsie tak daj vediet

Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#27 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Aug 05, 2007 11:35 am

hentie plasty ako PE a PP a pod mastné plasty sú problém lepiť lepidlom to sa dá zvárať ak treba aby to držalo...ale ak je tam len netesnosť tak potom by aj ten silikon mohol stačiť ak sa s tým nehýbe a vytesní to len nerovnosť medzi nádržkou a samotným gumovým tesnením...ja len že silikon moc nedrží skoro na žiadnom plaste predáva sa síce špeciálny čo je na PVC a ten dosť dobre drží aj na plexi a podobných tvrdých plastoch ale hentie mäkké plasty sú problém ono na tom nedrží ani napr. chemoprén..aj sa tvári zo začiatku že áno ale po čase hlavne ak je spoj dynamicky namáhaný tak to odpadne. ja som na lepenie kábla na vnútornú stranu TOPCASE čo je tiež nejaký PP použil sekundové lepidlo ale treba kúpiť také čo má pribalený aj aktivátor a potretím tým aktivátorom sa vytvorí medzivrstva a potom to viacmenej drží... píšem to len na ozrejmenie situácie ako to je s takýmito plastymy čo sa používajú na scootroch na nádrže aj na benzínové a na plasty ktoré sú nestriekané farbou také tie hrbolaté podlaha a pod.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

miso

#28 Príspevok od užívateľa miso » Po Aug 06, 2007 6:09 am

mal si pravdu samzrejme to nedrzalo,mali sme akciu bol u mna fokus a madmax spojaznily sme skuter lebo bol tam problem aj zo startovanim tmel sme pouzily novy specialny akcia bola super :wink:

focus
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
Skúter: yamaha tdm 900

foto toto

#29 Príspevok od užívateľa focus » St Aug 08, 2007 2:33 pm

tak tak boli sme opravily sme a najedly,dik miso.Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
podpis som si este nenastavil

Finkis
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 7:21 pm
Skúter: neuvedený

#30 Príspevok od užívateľa Finkis » St Aug 08, 2007 2:58 pm

Lej olej priamo do benzinu 1:50 alebo 1:40 a nebudes mat problam s cidlom a ani s tesnenim a hlavne istotu ze nezadres ja som kontrolku pouzil ako kontrolku smerovky.

miso

#31 Príspevok od užívateľa miso » St Aug 08, 2007 8:50 pm

Finkis napísal:Lej olej priamo do benzinu 1:50 alebo 1:40 a nebudes mat problam s cidlom a ani s tesnenim a hlavne istotu ze nezadres ja som kontrolku pouzil ako kontrolku smerovky.
Dik za radu tiez sme nad tym uvazovali ,ked nastane este raz ten problem tak to vyriesim tak ako to mas :wink:

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#32 Príspevok od užívateľa VLADY » St Aug 08, 2007 9:38 pm

na pumpe bude miešať mixa héééj??? už to je dosť nepraktické ako to budeš robiť??? natočíš tam z pištole čistý a potom tam šprcnúť poldecák oleja ...si myslíš že sa to tak super rozmieša???? jedine dať olej do toho zbytku benzínu pomyxlovať zo scootrom až do bezvedomia a potom dočapovať benzínom... to je tiež super...asi si kúpim znova 2takt a dám preč čerpadlo.... ak ak Ťa uvidí dakto čo nemá šajnu čo robíš tak zavolá na Teba záchranku lebo si bude myslieť že máš epileptický záchvat :D :D
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#33 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Aug 08, 2007 9:47 pm

vlady...este si necital na oleji take daco ze samomiesatelny? nalejes do benzinu a on sa tam rozptyli...miesam od nepameti a doteraz ziadny problem...na nasich cestach sa to pretrasie do 1minuty (kym stihnes spalit stary benzin z plavakovky)...staci ociachovana flasticka a mas to za 30sec namiesane...nic neprakticke na tom nie je...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

miso

#34 Príspevok od užívateľa miso » Pi Aug 10, 2007 5:52 pm

Zatial ostavam pri automatike a dufam ze to bude fungovat ,zda sa mi ,ze lepsie je naliat olej na zaciatku sezony do plna a potom iba tankovat benzin :wink:

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#35 Príspevok od užívateľa alcatelko » Pi Aug 10, 2007 8:45 pm

ved kym funguje je to parada...ale ak zlyha je to drahe zlyhanie...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............

unci
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:47 pm
Kontaktovať užívateľa:

#36 Príspevok od užívateľa unci » Pi Aug 10, 2007 9:32 pm

maam teraz ten isty prooblem len asi je nieco ine

Finkis
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 7:21 pm

#37 Príspevok od užívateľa Finkis » Pi Aug 10, 2007 10:24 pm

Keby si videl to koliesko zo silonu co pohana to cerpadlo tak by si to tam vzivote do tej nadrzky nedal proste tomu sa neda verit. Len sa nepomyl a nedotankuj tam benzin uz som to videl. Mne by asi jedna nadrzka nestacila na sezonu ma to cca 1l a to je max na 50l benzinu ak ti to hlce 2l to moc nenabehas na tom za sezonu.

unci
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:47 pm
Kontaktovať užívateľa:

#38 Príspevok od užívateľa unci » Pi Aug 10, 2007 10:27 pm

no ono to tecie asi zo spodu bude najskôr derava hadicka

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#39 Príspevok od užívateľa alcatelko » Pi Aug 10, 2007 10:37 pm

maly by na to cerpadielko pridat nejaku kontrolku prietoku oleja...aby si mal aspon sajnu ci pracuje (potom by sa tomu dalo verit)
piaggia maju olej cerpadlo hnane malym ozubenym remenom od kluky za variom...a ten remienok nie je vobec vidiet...aby si ho skontroloval musis dat dole vario a krytku...cize tiez nic moc...a ten remienok treba pravidelne menit (150sk raz rocne alebo raz za dva roky a mas takmer istotu...)

miso

#40 Príspevok od užívateľa miso » So Aug 11, 2007 10:10 am

Finkis napísal:Keby si videl to koliesko zo silonu co pohana to cerpadlo tak by si to tam vzivote do tej nadrzky nedal proste tomu sa neda verit. Len sa nepomyl a nedotankuj tam benzin uz som to videl. Mne by asi jedna nadrzka nestacila na sezonu ma to cca 1l a to je max na 50l benzinu ak ti to hlce 2l to moc nenabehas na tom za sezonu.
To som dal priklad ale zalezi to od pocasia ale zatial mi viacej nevydalo :wink:

miso

#41 Príspevok od užívateľa miso » So Aug 11, 2007 10:13 am

unci napísal:no ono to tecie asi zo spodu bude najskôr derava hadicka
ked to mas hadicku tak je to v pohode to urobis tiez rychlo ja tiez som myslel ze je to nadrzka zatial to drzi

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"