NALEPKA STK
Moderátor: Moderators
- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
NALEPKA STK
Kedze som presiel k novemu skutru a ten obsahuje aj spz (nikdy som taky legalny nebol) chcem sa Vas opytat kde nalepit nalepku STK? (na znacku nie) udajne to ma byt kovova cas, najlepsie ram, viditelna bez skladania dakeho dielu, kedze sami viete ako su natom skutre tak mne tak vidno jedine karter a vidlu preto taka otazocka. Diky za skore odpovede
- ferencciko
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Jún 01, 2007 11:14 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
- ferencciko
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
RE: aumirek
no u nas to bolo tiez lepene na SPZ ale to sa zrusilo neviem koli comu tusim nieco s EU. A odteraz sa ma lepit na viditelne miesto v aute ku spolujazdcovi a na moto by to malo byt na prednom plexi. Ale to mas asi jedno kde som si povedal tam mi to nalepili na STK
no u nas to bolo tiez lepene na SPZ ale to sa zrusilo neviem koli comu tusim nieco s EU. A odteraz sa ma lepit na viditelne miesto v aute ku spolujazdcovi a na moto by to malo byt na prednom plexi. Ale to mas asi jedno kde som si povedal tam mi to nalepili na STK

podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
no tak to možná k nám přijde také ono je v podstatě jedno kde mi to nalepí navíc ty značky se kradou at už k vuli té nálepce nebo pro značku.ferencciko napísal:RE: aumirek
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ty umyvas scoot tak ze ho ochcas? asi tak idu lepsie dole musky co?
:gt1:

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- ferencciko
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa: