peugeot satelis 500 - co vy na to?
Moderátor: Moderators
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
peugeot satelis 500 - co vy na to?
narazil som na nete na tento zaujimavy maxac, co hovorite na neho? ake su peugeot skutre ohladom kvality a spolahlivosti, co servis a dostupnost nahradnych dielov?
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Nikto neví..a kto ví nepoví...
ťažko radiť keď to bude asi prvý v Sk..moc tu takých nejazdí a ani v susedných CZ som to zatial nevidel a aj tak si myslím že tam bude nejaký Talianský motor ale celkovo mám z tejto značky scootrov nie moc dobrý dojem .To je ale len môj osobný názor....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- duky5
- motorkár
tak som myslel maxace od pezotu aspon vseobecne, ale asi ich tu fakt moc neni 
motor to bude mat piaggio, ale nie ten co je v nexusovi a x9 atd, teda 460 ccm, ale novinku co je v gilere fuoco (ta trojkolka) a ma zdvihnuty objem na 492ccm.
inak nexus tuna oficialne stoji 229 000 a ten satelis by mal stat 220 900 a naviac oproti nexusovi ponuka ABS/PBS na predne koleso + retaz abus s tym specialnym "patentom" http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... -125-1.jpg a schpne velky kufor.
v brne ho maju na predajni, pravdepodobne ho skocim pozriet....

motor to bude mat piaggio, ale nie ten co je v nexusovi a x9 atd, teda 460 ccm, ale novinku co je v gilere fuoco (ta trojkolka) a ma zdvihnuty objem na 492ccm.
inak nexus tuna oficialne stoji 229 000 a ten satelis by mal stat 220 900 a naviac oproti nexusovi ponuka ABS/PBS na predne koleso + retaz abus s tym specialnym "patentom" http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... -125-1.jpg a schpne velky kufor.
v brne ho maju na predajni, pravdepodobne ho skocim pozriet....
- duky5
- motorkár
este som nebol a neviem ci pojdem.
na slovensku ju tento rok nekupim, rovno mi chlapik povedal ze tento rok uz nic neobjedna, ked chcem mam prist buduci rok cez sezonu.
v brne boli velmi ochotni, doviest by sa dalo, mam si dojst kuknut tu striebornu premium verziu co maju v showroome.
lenze som sa na zahranicnom fore dozvedel, ze zatial je k dispozicii iba ta premium verzia (teda zakladna) a ja chcem executive (s ABS a abus zamkom).
takze to asi tento rok pada, aj ked by som si ho rad kupil
uvidim ci sa mi podarti zohnat aspon toho nexusa..tam to tiez nevypada ruzovo
na slovensku ju tento rok nekupim, rovno mi chlapik povedal ze tento rok uz nic neobjedna, ked chcem mam prist buduci rok cez sezonu.
v brne boli velmi ochotni, doviest by sa dalo, mam si dojst kuknut tu striebornu premium verziu co maju v showroome.
lenze som sa na zahranicnom fore dozvedel, ze zatial je k dispozicii iba ta premium verzia (teda zakladna) a ja chcem executive (s ABS a abus zamkom).
takze to asi tento rok pada, aj ked by som si ho rad kupil

uvidim ci sa mi podarti zohnat aspon toho nexusa..tam to tiez nevypada ruzovo

- duky5
- motorkár
na nexusa som sa pytal v styxe a due fratelli - tam s dodanim problem nebol, ochota bola tiez, ale nebola ochota znizit cenu (v CR ta v tej dobe vychadzala vyrazne nizsie (cca 15-20 litrov menej) a to uz stalo za objednavku v CR.
na peugeot satelis som sa pytal na mototrade.sk - mali k dispozicii iba zakladnu verziu striebopnu farbu, ked chcem nieco ine, mam si pockat na buducu sezonu, kvoli jednej motorke nebudu robit objednavku
do ciech som volal na scooters.cz - mali v showroome tiez strieborny v zaklade, ale ak by som zlozil zalohu, urobili by objednavku a skuter by dopravili v dodavke s nahradnymi dielmi - takze tu bola ochota
k OT - o cenu mi nejde, ide o pouzitie skutra a v tom ohlade mi viac vyhovuje maxiskuter a nie motorka
na peugeot satelis som sa pytal na mototrade.sk - mali k dispozicii iba zakladnu verziu striebopnu farbu, ked chcem nieco ine, mam si pockat na buducu sezonu, kvoli jednej motorke nebudu robit objednavku
do ciech som volal na scooters.cz - mali v showroome tiez strieborny v zaklade, ale ak by som zlozil zalohu, urobili by objednavku a skuter by dopravili v dodavke s nahradnymi dielmi - takze tu bola ochota
k OT - o cenu mi nejde, ide o pouzitie skutra a v tom ohlade mi viac vyhovuje maxiskuter a nie motorka