co to mam za vec?
Moderátor: Moderators
co to mam za vec?
ahoj, na motorke mam take zariadenie a vobec neviem co to je, hambim sa, ale nemozem sa k tomu dopatrat.
nachadza sa v prednej casti pod nadrzou, vzdialene sa podoba na trubu, vedie do toho hadicka z pomedzi karburatora a valca, hadicka zo vzduchoveho filtra a hadicka do priestoru niekam pod piest. prosimvas co to je? naco to sluzi?
nachadza sa v prednej casti pod nadrzou, vzdialene sa podoba na trubu, vedie do toho hadicka z pomedzi karburatora a valca, hadicka zo vzduchoveho filtra a hadicka do priestoru niekam pod piest. prosimvas co to je? naco to sluzi?
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ked si poriadne 3x potiahnem hlboko do pluc tak to samo lezie na jazykrspeed napísal:dr.snake,cim dalej tym viac sa s tebou chcem stretnut,treba spravit temu tvoje "hefty",nechapem ako ta ten reaktor napadol ale chvilku som zalapal po dychu...![]()
martin850-skus hodit foto.....

podpis som si este nenastavil
hade zas húliš ganju si mal asi úrodný rok, čo?dr.snake napísal:ked si poriadne 3x potiahnem hlboko do pluc tak to samo lezie na jazykrspeed napísal:dr.snake,cim dalej tym viac sa s tebou chcem stretnut,treba spravit temu tvoje "hefty",nechapem ako ta ten reaktor napadol ale chvilku som zalapal po dychu...![]()
martin850-skus hodit foto.....

(wewewe).ukazto.com/img/PICT0002-cyj1.jpg
(wewewe).ukazto.com/img/PICT0004-w271.jpg
sory, nemohol som dat priame linky, nemam este 10 postov
musite si to prepisat
jedna sa o zariadenie na prvom obrazku v strede. Hruba hadica zozadu ide do vzduchoveho filtra, tenka z predu ide medzi karburator a valec a hruba na spodu vidno, ta ide niekam pod piest.
druha fotka: tam je medzi karburatorom a valcom ta hadicka co ide do tej veci.
to asi nebude palivovy ventil podtlakovy, ono to neni na nadrzi a ani to nema privod paliva, len zmesy.
(wewewe).ukazto.com/img/PICT0004-w271.jpg
sory, nemohol som dat priame linky, nemam este 10 postov

jedna sa o zariadenie na prvom obrazku v strede. Hruba hadica zozadu ide do vzduchoveho filtra, tenka z predu ide medzi karburator a valec a hruba na spodu vidno, ta ide niekam pod piest.
to asi nebude palivovy ventil podtlakovy, ono to neni na nadrzi a ani to nema privod paliva, len zmesy.
tak druha fotka to by mala byt podtlakova hadička pre palivový ventil a prvé vyzera to na nejaký spôsob odvetrania klukovej skrine a veka ventilovmartin850 napísal:jedna sa o zariadenie na prvom obrazku v strede. Hruba hadica zozadu ide do vzduchoveho filtra, tenka z predu ide medzi karburator a valec a hruba na spodu vidno, ta ide niekam pod piest.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Jak kukám tak kukám..(KUKO sorry) ale napokon som prišiel na to že to nemá scooter ale nejakú klasickú MOTO....
nieje to ten taký nrg ventil či ako sa to volá čo pridáva vzduch do výfukových plynov kvôli emisiám??? 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.