Čínska "elektrika"
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja by som za to viac ako 10t nedal lebo aj ten výkon a parametre čo k tomu píšu je asi len na papieri alebo merané v nereálnych alebo v podmenkach ktoré sa bežne pri jazdení v premávke nedajú dosiahnuť...a aj kapacita tých čínskych bateriek čo mám poznanie nebýva ani u nových kusov taká ako deklarujú a čo potom trebarz po ročnom používaní... a vybrať sa na tom niekam na dlhšie z obavou či sa vrátim aj nazad a neostanem niekde na polceste bez šťavy .... to nieje jak foťák že strčím si do vrecka dve záložné baterky ak by bolo treba.... jako vozenie pre decká okolo domu kde nejde o nič v porádku..ale ako k vozidlu, ktoré má mať aj nejakú úžitnú hodnotu alebo spolahlivosť to má aspoň podla môjho pohladu ešte dosť daleko....A tiež je rozdiel vo výdrži používať akumulátor len pár minút na naštartovanie motora a používať ho na skoro celú kapacitu pri použití ako trakčný akumulátor ...Hlavne ak to je taký ten klasickej čínskej kvality... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Tak tak..ale mne nelahodí oku ani to spracovanie ak som videl ten záber odzadu na zadné koleso a to uchytenie a tie plastové dekle na ramenách.... strašné!!!! Je tam na všetkom vidieť tú lacnosť výroby a to nechcem vidieť ako to vypadá v tom hnacom motore alebo ako je to z reguláciou pri rozbehu.... ale šak zas cena odpovedá kvalite a né že né a tak je to skoro pri všetkom tovare... Jediné čo sa mi zdalo ako tak bol ten koberček pod nohami.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Pozor páni. Ak vedia číňania niečo veľmi dobre vyrobiť a to dokonca s vlastným vývojom, tak sú to nabíjacie články! Trošku som sa tomu venoval, lebo pôvodne som na člne používal elektromotor.VLADY napísal:..a aj kapacita tých čínskych bateriek čo mám poznanie nebýva ani u nových kusov taká ako deklarujú a čo potom trebarz po ročnom používaní...
....A tiež je rozdiel vo výdrži používať akumulátor len pár minút na naštartovanie motora a používať ho na skoro celú kapacitu pri použití ako trakčný akumulátor ...Hlavne ak to je taký ten klasickej čínskej kvality...
Preto si aj väčšina výrobcov elektroniky a náradia dáva aku články vyrábať v Číne, lebo ani sami si nevedia vyrobiť lepší. Prvý elektromobil, ktorý to natrel Porsche na okruhu bol práve z čínskeho vývoja a čínskej vyroby z čínskeho materiálu.

Tak už zasa nič.
- Jozefko
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Feb 08, 2006 2:06 am
- Skúter: neuvedený
...
Jezisi to je pekna hracicka
uz steto rozobrali ... vies pozriet sa tomu nazubky
Na vianociach mam rad tie skladacky co dostanu deturence pod stromcek 

podpis som si este nenastavil