Čo kúpiť? Kymco XCITING 250 alebo Gileru Runner 200 VXR
Moderátor: Moderators
nelúbi štýlowwidius napísal:gratulujem k novej masine!!![]()
mne sa ten styl sice moc nepaci, ale to ti samozrejme moze byt uplne jedno, ale musim uznat ze predna maska s tym levom je fakt vydarena..
tak nech ti sluzi!

- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
no sak mne sa ten moj tiez moc nepaciCrossbiker napísal:nelúbi štýlowwidius napísal:gratulujem k novej masine!!![]()
mne sa ten styl sice moc nepaci, ale to ti samozrejme moze byt uplne jedno, ale musim uznat ze predna maska s tym levom je fakt vydarena..
tak nech ti sluzi!šak to je podobný ako máš ty
![]()

podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Tak ked nezavisle na vsetkom mam hodnotit dizajn, tak takto:
1.Kymco - priestranne, velke, budi dojem velkej pohodlnej motorky
2.Peugeot - zaujme velkymy kolesami, ale budi dojem bezneho skutra
3.Gilera - budi dojem maleho skutra, skor sportoveho, bez ohladu na pohodli
to je dojem, ktory budi vo mne kazdy z nich..
1.Kymco - priestranne, velke, budi dojem velkej pohodlnej motorky
2.Peugeot - zaujme velkymy kolesami, ale budi dojem bezneho skutra
3.Gilera - budi dojem maleho skutra, skor sportoveho, bez ohladu na pohodli
to je dojem, ktory budi vo mne kazdy z nich..
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Hlavne tak aby sa to dalo dať bez problémov do pôvodného stavu.... dá sa pripojiť hockde na predné smerovky na zadné na prepínač dakde do konektora len tak nadivoko strčiť odizolované kábliky od alarmu a plusku a mínusku napájanie je najlepšie priamo káblovými očkami od baterky cez extra poistku.U Kuka bol celý problém že on usel mať silou mocou ten Dialkový štart!!!!! a aj moja chyba spraviť to čo najjednoduchšie !!!!
ale už som sa z toho poučil 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
no u mna to bude dufam celkom jednoduche, jeden kabel ide na baterku, druhy sa ukostri a potom uz len nacvakavacie T konektory na smerovky. jedine keby som chcel aj ten imobilizer, tak by som musel jeden vodic rozpojit a do toho napojit krabicku imobilizeru, ale to uz je naozaj zasah do elektriky a nebodaj by to bolo zle zaizolovane alebo ina habadura a je riziko zhasnutia motoru...
owi dik
myslim ze by to bol masinvny downgrade aj co sa tyka skutra aj alarmu 

owi dik

no dnes som sa bol ešte pre istotu povoziť na XCITINGU asfalt pohoda bolo to také koráboidné ale katastrofa nastala ked som vybehol na prášnu časť cesty. hneď brutál nestabilita otáčal som sa s tým na 5x ako s kamiónom. tak mi bolo hneď jasné že tady cesta nevede. to by som mohol zabudnúť na moje off road skratky a odbočky a bol by som odkázaný na asfalt. Runner tiež o ničom s tými mini kolieskami. tak som rad že som si vybral toto
.

hovoris tu ako keby si teraz mal 21 palcove kolesa ako na transaple,XC Ma len o 1 priemer mensie kolesa,a katastrofalne sa to urcite nesprava,crossbiker mam pochybnosti,ze si na nom vobec sedel,lebo ak by si ho mal tak by si si vsimol,ze to ma prednastavenie tlmicov tvrdosi
,mozno ma trosku tvrdsie perovanie ,ale urcite nema malicke kolesa,a nesprava sa katastrofalne,kamoskoXC nie je do lesa
,na to ti ani peugeot,neposluzi,porozmyslaj radsej nad nejakou krosou.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ja som z runnerom nemal problem ani na pooranom poli...problem bol akurat dat dole to blato...ale skuter je len na spevnene cesty...Crossbiker napísal:no dnes som sa bol ešte pre istotu povoziť na XCITINGU asfalt pohoda bolo to také koráboidné ale katastrofa nastala ked som vybehol na prášnu časť cesty. hneď brutál nestabilita otáčal som sa s tým na 5x ako s kamiónom. tak mi bolo hneď jasné že tady cesta nevede. to by som mohol zabudnúť na moje off road skratky a odbočky a bol by som odkázaný na asfalt. Runner tiež o ničom s tými mini kolieskami. tak som rad že som si vybral toto.
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov