),stale po natankovani si  vynulujem TRIP 1
 ),stale po natankovani si  vynulujem TRIP 1 
Moderátor: Moderators

kazdopadne tankujem do plna, aj do hrdla a tiez sa snazim vytlacit vzduch z nadrze pohompanim skutra na stojane .. maximum som platil nieco okolo 150sk, tak mi to pride ako komfort
 kazdopadne tankujem do plna, aj do hrdla a tiez sa snazim vytlacit vzduch z nadrze pohompanim skutra na stojane .. maximum som platil nieco okolo 150sk, tak mi to pride ako komfort  bolo by mi trapne tankovat za 50sk
 bolo by mi trapne tankovat za 50sk  

, horsie ked mi powie tata ze mam ist kosit
 , horsie ked mi powie tata ze mam ist kosit  ale na cerpacku vacinou chodim tak, ze aj ked by mi to vydrzalo ale necem pokusat to co sa mi stalo s motorkou niekolko krat ( so scootom raz ale to bolo na dedine takze som tak daleko netlacil
 ale na cerpacku vacinou chodim tak, ze aj ked by mi to vydrzalo ale necem pokusat to co sa mi stalo s motorkou niekolko krat ( so scootom raz ale to bolo na dedine takze som tak daleko netlacil  
   ) ale berem vzdy tak do 5l nieco mozno viac, Vzdy kolko sa vojde, nadrz akoze 6.5l
  ) ale berem vzdy tak do 5l nieco mozno viac, Vzdy kolko sa vojde, nadrz akoze 6.5l    , papa to celkom slusne, ale vzdy mam slize pri sebe, tak DOPLNA
 , papa to celkom slusne, ale vzdy mam slize pri sebe, tak DOPLNA   
   jak sa da az sa skoro vylieva
  jak sa da az sa skoro vylieva   

raz som uz platil aj len nejakych 25 korun... ale necitil som sa trapne, skor to mohol predavac brat ako recesiu z mojej strany...wilili napísal:...
no a cena ani nehovorim normalne sa hanbim platit