KDO JAZDI BEZ PAPIEROV???
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
vím co je bis a neřek jsem že mi dal nebo muže přímo dát pokutu ale zjistí si mě a pošle to na di a ti už si to vyříděj no a s tím upozorněním tebe mohu poslat někam mu už bych si to alespon já nedovolil a i když popravdě ten jeho odznak jsem nezkoumal tak pravej bylmPershing napísal:1. A ako ti vyrubi pokutu? Blockami? Alebo ma u seba postovu poukazku? Nechapem, na zaklade coho by si zaplatil pokutu, na zaklade odznaku ministerstva vnutra? Tak isty mal aj moj kamos, ktory pracoval v zdravotnej poistovni min. vnutra...aumirek napísal:...on tam přijde prokáže se tak je jedno jestli má uniformu nebo ne a řeší se to stejně...
...on prokázal se odznakem BIS...
2. BIS je bezspecnostna sluzba, ako ti ten da pokutu? A upozornit, ze parkujes zle, ta mozem aj ja bez odznaku a preukazem sa ti sluzobnym preukazom, kde mam povoleny vstup do kolajiska...
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
No on mi samozrejme ukazal hned odznak, prisiel otvoril a zacal mlet ...
takze hned jak maval a ja ze a kuuua
samozrejme aj ja necem jazdit bez papierov ale vybavujem to az na novy rok , podla toho aj ci sa zrusi COC no vybavime urcite budem aj ja rad ked to budem mat setko pokope uz 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750