zadymenie svetlometu?
Moderátor: Moderators
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
zadymenie svetlometu?
chcel by som nejak zatmavit plexisklo svetlometu (predneho) ale pritom neznizit svietivost .. je to mozne? nepotrebujem to uplne tmave-cierne ... stacilo by takych 10% z ciernej
dik za odpovede

podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
si kup sprej na zatmavenie smeroviek a jemne strekni...ten sa da aspon umyt
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
...ja len doplnim ze to chce teplovzdusnu pistol a dobre nervy s tvarovanim este pred lepenim,takze radsej to striekni ..... ale svietivost znizis urcite... skor ako sklo by som zaciernil zadnu(resp. vnutornu) odrazovu plochu...iwinko1 napísal:kvalitna autofolia sa tvarovat da, kedze to lepim tak viemmomoo napísal:tak su ale klasicke na skla auta .. a tie sa nedaj u prisposobit tvaru svetla
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
a proč myslíš že ta zadní odrazová plocha je zrcadlová není to náhodou proto aby to vubec svítilo ono většinou se tu řeší co udělat pro zlepšení světla ale řešit tu co udělat aby světlomet svítil málo to je opravdu unikát to už potom nejlepší nápad měl opravdu hadrspeed napísal:...ja len doplnim ze to chce teplovzdusnu pistol a dobre nervy s tvarovanim este pred lepenim,takze radsej to striekni ..... ale svietivost znizis urcite... skor ako sklo by som zaciernil zadnu(resp. vnutornu) odrazovu plochu...iwinko1 napísal: kvalitna autofolia sa tvarovat da, kedze to lepim tak viem
ten sprej sa da umyt akurat acetonom a ked to das dole tak nakolko to je plast a nie sklo tak uz nebude cire ale matne a mozes ho zahodit, ja by som siel cestou zaciernenia lesklou ciernou ploch s ktorych sa svetlo neodraza a aj casti plexi kade to nesvieti dopredu, je to stary trich a v parabole sa bude odrazat cierny odlesk ked nebudes svietit a ked zasvietis tak to niak moc nenarusuje svietivost.alcatelko napísal:si kup sprej na zatmavenie smeroviek a jemne strekni...ten sa da aspon umyt