Aprilia 2004 ditech
Moderátor: Moderators
- Snehulak
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
- Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
- Kontaktovať užívateľa:
Aprilia 2004 ditech
Caute, viete niekto poradit ako je to z dielmy na tuto aprilku ? Už so sa rozhodol a chcem kupit tento model ma 6000 km a vyzera super a cena sa tiez da 38000 aj s coc
a nechcem ju niako moc tunnit možno niaky vyfuk a valceky atd teraz beha 80 tak tych 90 cca to chcem vymačkať dikes
a nechcem ju niako moc tunnit možno niaky vyfuk a valceky atd teraz beha 80 tak tych 90 cca to chcem vymačkať dikes
podpis som si este nenastavil
- Snehulak
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Aprilia 2004 ditech
a ešte aby som nezabudol ta aprilia ma 3kw a 4ps a robily sa aj 5kw a 7ps ? diky
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
tak na vyfuk rovno zabudni...38tis s coc je podla mna dost...to by som mozno dal s komplet sk papiermi...spotrebne diely sa daju bezne kupit ale specialitky je problem (a hlavne pekne stoja)...na tuning proste zabudni ak chces aby ti to jazdilo
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Snehulak
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
aprilia
ako vyfuk ? ved niaky malossi alebo tak ved to je v pohodke a prihlasovat na čo ved to 49ccm a ked k tomu bude coc original nemusim to prihlasit nie?
Takže rasdšej staršiu ditech vieš mi odporučit niaky lepši ročnik ? §
diky
diky

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
Re: aprilia
a ty žiješ na marsu nebo kde nebo myslíš že bez přihlášeni mužeš jezdit s čímkolivSnehulak napísal:ako vyfuk ? ved niaky malossi alebo tak ved to je v pohodke a prihlasovat na čo ved to 49ccm a ked k tomu bude coc original nemusim to prihlasit nie?
diky
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
prihlasit to musis. takze tam si prirataj este zopar litrikov.... ja som predal 2006 (uz nova Factory!) s 5000 km za 55000, takze je to dost.
Vyfuk by som na Tvojom mieste nemenil urcite. Na ditechoch je uz z vyroby ladak urceny na ten valec. Pocul som ohlasy, ze vymenou vyfuku na ditechu majitelia stratili vykon. Jedine, co by som vymenil, tak variator. To mas investiciu 2-3 litrov a moze pomoct pri lepsich rozjazdoch. A mozno Ti o chlp stupne aj maximalka.
A 5 kW motory sa nerobili urcite. Piaggo striekacky (v novych Factorkach) su najsilnejsie, a tie maju 4 kW (5,4 k)
Vyfuk by som na Tvojom mieste nemenil urcite. Na ditechoch je uz z vyroby ladak urceny na ten valec. Pocul som ohlasy, ze vymenou vyfuku na ditechu majitelia stratili vykon. Jedine, co by som vymenil, tak variator. To mas investiciu 2-3 litrov a moze pomoct pri lepsich rozjazdoch. A mozno Ti o chlp stupne aj maximalka.
A 5 kW motory sa nerobili urcite. Piaggo striekacky (v novych Factorkach) su najsilnejsie, a tie maju 4 kW (5,4 k)
- Snehulak
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
?????????
Zas nič inteligentne .....shobull napísal:OT: Snehulak: Píšeš ako barbar - bratislavský.