komunikacna sada na moto
Moderátor: Moderators
- polly50
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Jún 24, 2007 9:36 am
- Skúter: Motorro Polly 50
komunikacna sada na moto
Caute kdesi som cital ze na jar bola v Lidli komunikacna sada na noto da sa kupit teraz niekde? a ake su variacie(ci sa da pripojit mp3 a tak pocuvat mozu abaja.....)
valec-70 Motoforce Sport,vario-seria 5.75g,spojka-seria červené prižinky Naraku, červena kontrastka Malossi,Kemen kevlar,výfuk- LeoVince Touring, Motoforce 17,5 tryska 72 http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... 491#p41317
- polly50
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Jún 24, 2007 9:36 am
- Skúter: Motorro Polly 50
a inde by sa to zohnat nedalo lebo unas nie je a vo vyhladavaci som nic nenasiel 

valec-70 Motoforce Sport,vario-seria 5.75g,spojka-seria červené prižinky Naraku, červena kontrastka Malossi,Kemen kevlar,výfuk- LeoVince Touring, Motoforce 17,5 tryska 72 http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... 491#p41317
- peter1029
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
- Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
- Kontaktovať užívateľa:
no to by som musel najprv niekde nájsť, ale je to asi 7x7cm krabička, šírka 2,5cm, dá sa zavesiť za pas. Potom tam máš tri zdierky na jacky, t.j. ty a spolujazdec a nejaké audio (napr mp3 prehrávač). Avšak pozor, lebo si so spolujazdcom spojený s tým káblikom (väčšinou pod svetrom alebo čím), tak pozor pri vystupovaní, aby si si neodtrhol ucho, lebo ten kábel nie je až taký dlhý ako sa zdá (slúchadlo je na jedno ucho) a je to na dve AA baterky. Ináč lepší by bol asi bezdrôtový set, ale aj lepšie mastný.
podpis som si este nenastavil
- peter1029
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
- Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
- Kontaktovať užívateľa:
jjj to určite je nepohodlne, lebo som to mal len tak v uchu na voľno a ani za bo... mi to tam nechcelo držať a ešte to aj tlačilo, takže pre fajšmekrov odporučam hneď prilbu so sluchátkami hahahaha (uvidíme kto by si takú prilbu kupoval - to radšej budem revať po vetre!!!
podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
nooo, neviem ake to je pri dlhsom noseni, ale skusobne mi to lidlacke sluchatko netlacilo na ucho....ta sada z forstingera ma to sluchatko trosku menej vytrcajuce z ucha, paci sa mi to viac ako ten z lidlu....takze sa kombinujem lidlacka krabicka, sluchatka forstinger a peny na mikrofon zoberiem z lidlackeho...inak krabicky vypadaju rovnako, ale ta z forstingera je akoby z lacnejsieho plastu, take smejdovejsie mi to pripada...
ozaj neviete niekto aku to ma realnu vydrz na tie baterky?
ozaj neviete niekto aku to ma realnu vydrz na tie baterky?