Sneh alebo ked mi sibe

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
DracikVTH

Sneh alebo ked mi sibe

#1 Príspevok od užívateľa DracikVTH » So Okt 20, 2007 10:23 am

Asi som sa zblaznil :shock: pozeram von oknom a snezi, to by bolo v pohode, ale ako tak pozeram na tu paradu srdce mi vravy ze sa chce ist previez a vychutnat si sneh na ostro, aj vam sa stava ze niekedy neviete preco, no musite to spravit(jednoducho pre ten pocit)?

Užívateľov profilový obrázok
mabi
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa mabi » So Okt 20, 2007 10:25 am

No moze to byt sranda, ale ked zapojim zdravy rozum, asi by mi bolo velmi luto, keby ho niekde polozim... Takze nie :wink:
podpis som si este nenastavil

rspeed
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600

#3 Príspevok od užívateľa rspeed » So Okt 20, 2007 11:43 am

mabi napísal:No moze to byt sranda, ale ked zapojim zdravy rozum, asi by mi bolo velmi luto, keby ho niekde polozim... Takze nie :wink:
...u nas bez ne chodia babky v zime poladovici na bicykloch a je celkom sranda sledovat ich umenie prechadzat zakruty v smyku-zadne koleso opisuje oovela vacsi polomer...a ustoja to...ved kostol vola..inak po napadnuti prveho snehu sa trosku poblaznim na ulici aj ja-zablokujem prednu brzdu(aby som ju nahodou nestlacil) a len tak sa smikam...ale len takym slimacim tempom...tiez nechcem hyu ublizit...

BAJO1977

#4 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » So Okt 20, 2007 12:56 pm

ked som mal este QUADRU 50cm3,tak som,ju stale vytiahol,ale vzdy na konci zimy,uz som sa nevedel dockat jara,len tak trochu na ulicu pred rodicovsky dom,tam som ju(aj ostatne moto)cez zimu garazoval,susedia si mysleli,ze mi asi preskocilo,ked som sa snazil na snehu trosku posantit,s XC to skusat nebudem je to tazke na take sandy...

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#5 Príspevok od užívateľa aumirek » So Okt 20, 2007 3:41 pm

rspeed napísal:
mabi napísal:No moze to byt sranda, ale ked zapojim zdravy rozum, asi by mi bolo velmi luto, keby ho niekde polozim... Takze nie :wink:
...u nas bez ne chodia babky v zime poladovici na bicykloch a je celkom sranda sledovat ich umenie prechadzat zakruty v smyku-zadne koleso opisuje oovela vacsi polomer...a ustoja to...ved kostol vola..inak po napadnuti prveho snehu sa trosku poblaznim na ulici aj ja-zablokujem prednu brzdu(aby som ju nahodou nestlacil) a len tak sa smikam...ale len takym slimacim tempom...tiez nechcem hyu ublizit...
není umění jet za krásného počasí pořád plnej ale za jakéhokoliv počasí i když pomaleji mimochodem manželka jezdí celej rok každej den tím ale netvrdím že je super řidič

mabi
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa mabi » So Okt 20, 2007 4:25 pm

aumirek: No ved jasne, ze je umenie jazdit po snehu - ci uz na moto, alebo aute, ale ta chvila santenia po snehu mi nestoji za to, aby som polozil 100 litrovu masinku...

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#7 Príspevok od užívateľa aumirek » So Okt 20, 2007 4:36 pm

mabi napísal:aumirek: No ved jasne, ze je umenie jazdit po snehu - ci uz na moto, alebo aute, ale ta chvila santenia po snehu mi nestoji za to, aby som polozil 100 litrovu masinku...
samozřejmě něco jiného je jezdit na sněhu s čínou navíc když musíš a něco jiného stou 100 litrovou mašinou už i to je jeden z duvodu proč ji stačí ta čína

DracikVTH

#8 Príspevok od užívateľa DracikVTH » So Okt 20, 2007 10:00 pm

som rad ze aspon raz je cina nanieco lepsia ako znacka :D

Tao
v podmienke
Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
Kontaktovať užívateľa:

#9 Príspevok od užívateľa Tao » So Okt 20, 2007 10:55 pm

No ja som doteraz do prace chodil na bike-u a to celorocne aj ked bolo po kolena snehu, mozu na mna ludia ukazovat a tukat si do cela ze ci mi dr*e, ale som kazdopadne v robote skor a mam nohy v suchu, keby som sa sral peso tak som po kolena mokry od clapkanice atd. teraz mam prvu sezonu scoot tak uvidim ako a dokedy sa bude dat chodit, mozno znovu oprasim bicykel :wink:

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#10 Príspevok od užívateľa Scarp » So Okt 20, 2007 11:13 pm

U mna je to kazdy rok rovnake kim sa da beham na skutri a ked uz je zima alebo nasnezi tak bicykel mam na bicykli obute znackove pneu co su urcene do blata cize su hrozne makke = skoro ako zimne tak sa v nich super beha v zime :lol:

BAJO1977

#11 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » Ne Okt 21, 2007 11:51 am

No ja do prace uz asi iba autom,riadne sa ochladilo,scooter asi pojde hajat do vyhrievaneho garazu,na nejaky ten mesiac,tu u nas na vychode ked zasnezi cestari sa velmi nemaju k cinu tak chvalapanubohu za 4x4,niekedy je to tu fakt katastrofa(no ved vychod) ked sa napr.ideme paria korculovat (jazero,sirava)tak im robim cestara (aspon stopu,pripadne vytahujem zo snehu) :roll:

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ne Okt 21, 2007 12:02 pm

Tao napísal:...
mozno znovu oprasim bicykel :wink:
ked som ja naposledny oprasoval bicykel, skoro som sa zabil (ak to trosku zvelicim) a to som bol pritom az do kupy scootra pred 2 rokmi dlhorocny naruzivy cyklista... no proste ked sa clovek rok vozi len na 12 palcovych koleckach v scooter posede a na 90kg masinke, je prechod na obrovske kolesa, cyklisticky posed a 15kg trubiek dost problematicky... prve metre boli velmi zaujimave :D a furt som hladal zrkadla... :lol: Ale trosku som odbehol od temy...
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

BAJO1977

#13 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » Ne Okt 21, 2007 12:09 pm

THeBaNDiT,to nic pozeram,ze aj ja,ale aspon,ze sa cast z temy zachovala tj.ZIMA(sneh)

Scarp
motorkár
motorkár

#14 Príspevok od užívateľa Scarp » St Jan 02, 2008 6:34 pm

Mna to bohovo bavi v zime na snehu podhustit gumy a je s toho hned kopec zabavyakurat som predvecom skoro ... do steny na garazi v 30 ke :lol:

jano1212

#15 Príspevok od užívateľa jano1212 » St Jan 02, 2008 6:48 pm

Ja som tu uz takuto temu mal ale to je jedno ja sa blaznim na snehu aspon raz za tyzden ale zase z mierou lebo nepotrebujem mat polamane plasty :D :D

rspeed
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600

#16 Príspevok od užívateľa rspeed » Št Jan 03, 2008 4:14 pm

... dnes som aj ja neodolal,scot naskocil po 2 mesiacoch bez problemov a uz som blbol...
Obrázok
Obrázok

geetee

#17 Príspevok od užívateľa geetee » Št Jan 03, 2008 5:28 pm

ja som jazdil normalne aj ked bol sneh, ale raz bol pod snehom v zakrute lad a bolo vybavene na vianocny darcek a zakaz jazdenia do februara :-D
ale tak niesom jediny, tu u nas sa najde dost ludi co jazdia sneh/nesneh.
a inak v skandinvskych krajnach jazdia na scoot bezne, len maju zimne gumi a hroty na krajoch :-D

Scarp
motorkár
motorkár

#18 Príspevok od užívateľa Scarp » Pi Jan 04, 2008 6:29 pm

Dnes osm trochu vytiahol skuter aj ked snehu skoro nic a miesot som si tiez dost blbe vybral zabavil osm sa dobre : http://www.youtube.com/watch?v=4qUE8wuM99g

martinpn

#19 Príspevok od užívateľa martinpn » Ne Jan 13, 2008 12:30 am

hmm da sa jazdit aj an snehu ja som bol 2x tuto zimu ale je to na p... pri nasich cestach

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"