zrkadlá - speťáky
Moderátor: Moderators
zrkadlá - speťáky
nazdar bazar, mam v plane odstranit jedno zrkadlo, prave, chcel by som len vediet ci tam musia byt obe na skutry, alebo staci len jedno, snad nekdo poradi a pomoze
alebo mi ostava kupit oboje nove

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
aj ja mam len jedno
fromula carbon
ale idem dat aj druhe lebo ked ide taka zakruta tak nevidis a musis sa uhybat alebo otacat ... zide sa aj to druhe
ale vidiet v nom aj tak velke gulove lebo neni vypukle ako na ujovej moto... tam vidis aj 5km za seba na siroko...
a nech 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
no asi tak
:gt1: ale sak vazne som kukol do nich a ze WoW nie jak tie moje ked ti vibruje scoot tak sa trasu cele spetaky a vidis v tom vlniacu sa krajinu a blikajuce auto co ta ce predbehnut
ale ne ... sak som raz daval sice je to vo Fun teme obrazky ... Yamaha FJR1300 taky kriznik maly 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
no sak aj pre to idem dat aj druhe
a ze ked v tom jednom vidis jedno hovno tak si v riti ale ked budem mat dve budem moct sa potesit ze v druhom uvidim este jedno velke hovno
) potesenie jak sa patri

- peter1029
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
- Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
- Kontaktovať užívateľa:
no hej ak máš tunningové zrkadlá tak tam je oveľa menej vidieť ako v normálnych to je isté. Inak ja som dal zrkadlá lakovať, sám som si ich polepil a keď sa mi vrátili a odbalil som sklá tak ma skoro hodilo o zem. Jedno bolo prasknuté, také pekné tri čiarky po ňom boli a musel som kúpiť nové.
podpis som si este nenastavil