chybne tacho
Moderátor: Moderators
chybne tacho
zle mi ukazuje tachometer podla tacho idem80 aj viac ukaze ale sa mi to nezdalo tak som to meral s kamaratom a on isiel 70 ked ja som isiel okolo85 neviem dasa to neako nastavit alebo co sa stym da robyt????, bo dotych70 ukazuje celkom vpoho ale potom vylety hore
problem je v tom ze vychadza povodne z analogoveho tacha ten scoot, len casom nan prisli digital budiky, kdezto na Xray aj ked ma rucickovi tacho tak ma nahon elektrickym signalom, a toto meria otacky bovdenu az priamo v budikoch.
a s cim isiel kamarat? ak dalsi scooter tak je to zase o nicom
inak kamarat dal na koktavku velke disky a sme isli do hurbanova a videli sme ze meraju fuzaty tak cestou spet si daval bacha a sie 90 a nakoniec mu dali pokutu za to ze siel 115
treba sa zmierit s tym ze 50ccm masiny davaju vzdy do plusu ak maju bovdennovy nahon
a s cim isiel kamarat? ak dalsi scooter tak je to zase o nicom
inak kamarat dal na koktavku velke disky a sme isli do hurbanova a videli sme ze meraju fuzaty tak cestou spet si daval bacha a sie 90 a nakoniec mu dali pokutu za to ze siel 115

treba sa zmierit s tym ze 50ccm masiny davaju vzdy do plusu ak maju bovdennovy nahon