Antiradar???

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
FastHaly

Antiradar???

#1 Príspevok od užívateľa FastHaly » Ne Feb 10, 2008 10:33 pm

Je na Slovensku Antiradar zakazany??? potrebujem to vediet ,vedel so ze od noveho roka je no potom som sa dozvedel ze nie je zakazany Diki

Užívateľov profilový obrázok
Snehulak
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa Snehulak » Ne Feb 10, 2008 10:50 pm

hmm no neviem pokial viem ja tak ta čaka mastna pokuta aspon do teraz to tak bolo tak si nemyslim že to menily
podpis som si este nenastavil

Tao
v podmienke
Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa Tao » Ne Feb 10, 2008 11:34 pm

V súčasnosti neexistuje žiadna právna úprava, ktorá by používanie radarových detektorov zakazovala, obmedzovala, alebo nejako inak upravovala.

“Používanie detektorov policajných radarov nie je síce v SR právnymi predpismi zakázané, ale ich používanie môže zapríčiniť vážne dopravné nehody na základe signalizácie antiradaru a vedie k vedomému porušovaniu pravidiel cestnej premávky.”

Doslovný citát z listu
Podpísaný riaditeľ oddelenia VTR
Prezídium policajného zboru

Snehulak
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa Snehulak » Ne Feb 10, 2008 11:39 pm

hmm tak to asi vytlačim mojmu šefovi a jeho šoferovi byvali policajt inak :D

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#5 Príspevok od užívateľa duky5 » Po Feb 11, 2008 3:08 pm

pozor, je rozdiel aniradar a detektor radaru.
antiradar rusi a ovplyvnuje funkciu radaru - to je zakazane
ale to co vacsina chybne nazyva antiradarom, je len detektor radarov a tie zakazane nie su. su to len prijimace signalu, tak ako obycajne radio v aute, akurat chytaju inu frekvenciu....

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm
Skúter: neuvedený

#6 Príspevok od užívateľa Scarp » Po Feb 11, 2008 3:12 pm

CO ja viem niesu ale ked vstupi do platnosti novy zakon tak bude a vraj to budu tvrdo posihovat cize sa to podla mna uz neoplati . Pozri autom jazdim a vzdy idem nieco nad povolen rychlost a ked si ratam kolko krat som platil pokutu to sa mi henten detektor ozaj neoplati

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Feb 11, 2008 6:06 pm

ked to osolis je ti detektor aj tak na nic lebo reaguje az ked si dost blizko radaru a musel by si prudko brzdit aby si to zvladol...kto jazdi podla predpisov je mu detektor na dve veci...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

megalomaniax

#8 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Št Mar 06, 2008 8:03 pm

ale su take pecky za dvacku, co ta v pohode upozornia aj na dialnici a stihas..potom su lacnejsie , len do mesta atd..ja som isiel s jednym lacnym radorom s kamosom v nemecku , nebolo to nic extra ale vzdy sme stihli akurat sme niekedy nevedeli co nam signalizuje--no stacionarne cyhtalo vsetky, tie co su napevno na stlpoch..par krat aj normalne mobilne chytilo, a par krat ja zapipalo a my sme nevedeli ze co, asi to boli mobilne radary ale inkognito, cize auto bez nalepisek...no nebol to drahy radar, bol z USA za nejakych 3000sk ..isel v pohode az kym mu ho na nemeckych hraniciach nezhabali lebo ked isel na dalsi krat tak jeho spolucestujuci ho zabudol dat do skrinky a bolo po radare a po 100 eurach:)

az sa cudujem ze bol kompatibilny, lebo v kazdej krajine zevraj su ine meracie pristroje, u nas su zevraj zastarale no v nemecku su uz urcite novinky..

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"