ATV Dragster 110
Moderátor: Moderators
Nevyzera zle za tu cenu, no ja ti poviem tak mam doma to je jedno co ,lebo kazdy iny cinan si na to da svoje nalepky ale je to 150, je to normalna lesna stvorkolka, tah ma dobry s motorom problem nieje, musim poklopat, niejeto yamaha ale za tu cenu -42 000. nic ine ani pouzite nezozenies. hned prvy tyzden odisla poistaka, kupil novu odisla zas, zase kupil odisla..takze finta nejaka tam bola, s kamosom sme komplete premerali, zistili sme jeden skratovy spoj kde + kratovalo o kostru, jeden problem vyrieseny, take veci sa neoplati reklamovat lebo akurat ked to donesies tak im to ide:). potom odislo lozisko na zadnej naprave, to opravili v pohode, ide dodnes. kazda cina vydava po case vselijake zvuky, tie treba poriesit, hocijake plechy rincali atd atd..dnes je ta stvorkolka v lepsiom stave ako kupena, a to som ju vzime nesetril u nas je snehu viac jak v tatrach pomaly:) dal som retaze, a slo to jak dabel, po zime vsetko namazal a ide. vzdy som pripraveny ak ma nieco prekvapy ale uz aspon viem co mozem od toho cakat, nevravim , ze vsetky su take, ale necakaj od toho uplnu bezudrzbovost, a radsej sam kontroluj vsetko kazdy tyzden a mozes tomu niekedy aj predist. inac ked to xces na cesty a nema to diferak tak to ani neber, moja nema a na cesty je to extrem no dolesa pohodicka:)
takze tak..ak nieco, kludne..som same ucho
takze tak..ak nieco, kludne..som same ucho
no ak stym xces jazdit po ceste, tak ja na tvojom mieste beriem skuter, no ak xces nieco ine ako ma vacsina, tak neviem to si musis zvazit ty. cina skuter je este ako tak, no stvorkolka je little bit komplikejtid, uz len to pruzenie nie je nic extra urobene aspon na tej mojej, tlmice su odveci a kto vie ake silonbloky tam su, ked tam vobec nejake su. no neviem ti vazne povedat.. a co sa tyka toho diferaku, tak bez neho to by som ti zakruty v rychlosti vyberat neodporucil, a nemusia to byt velke rychlosti, ak ides na plyne do zakruty, tak je to nedotacave a na druhej stra ne ma miestami clovek pocit , ze ho to xce vyklopit...do lesa je to parada, s diferakom by som vsade zapadol, no bez vyjdem takmer vsade. a dalsia vec je dost predpoklad ze sa ti budu rychlo dret zadne gumy. teda aspon z mojich rapakov mam taky pocit ked idem po ceste..
poviem ti tak, technicky je to obycajna detska stvorkolka(vies tie mini pre deti, ale nie tie uplne male myslim), len je to dane do ineho designu , tie detske stoja do 25 a ta stoji viac lebo ten kvazi dizajn navysuje cenu a samozrejme aj tie kolesa robia dizajn trochu drahsi na oko pre laika. tak myslim, ze tak vazne by sa jej nemalo stat nic, mam v okoli nejake cinske stroje a nakoniec aj ta moja stvorkolka je cinska a myslim, ze ked sa stym primerane zaobchadza a stara sa o to tak to nieco vydrzi , ale ako som uz pisal, moze sa fakt nieco stat co by si najmenej cakal ale motoricky si myslim v ze je to v pohode skor konstrukcne moze byt problem..pohyblive casti , spracovanie materialu , upevnenia a tak dalej. tot moje skusenosti.
- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
Nemyslím si že tento dragster je stavaný na poľné cesty(pozri si nízky podvozok).na ryby, na strkovku, po nejakej tej polnej ceste,...

Podľa mňa je veľmi maličký, vyzerá to ako pre malé deti ale ináč aj mňe sa páči. Pozrel by som ako vyzerá v skutočnosti.
Kymco CV3
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ale tak zas dakto zhumpluje aj značku a dakomu aj čína vydrží..ale je istotne rozdiel v kvalite materiálu a tak celkovo spracovanie a potom treba zvážiť na čo to človek chce a podla toho vyberať. A aj reťazové môžu mať diferák .
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Čo sa bojíš? je tam predsa reťaz tá to zadrží aby si ju celkom nestratil

Aj to sa môže stať ak sa na tom bude bezohladne jazdiť a nekontrolovať zvary a nedoťahovať šrouby a tak... a Eč ? predajca ti povie či áno alebo nie .... Ak áno malo by to mať normálny techničák jak aj napr. auto....

Aj to sa môže stať ak sa na tom bude bezohladne jazdiť a nekontrolovať zvary a nedoťahovať šrouby a tak... a Eč ? predajca ti povie či áno alebo nie .... Ak áno malo by to mať normálny techničák jak aj napr. auto....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!