yamaha majesty
Moderátor: Moderators
yamaha majesty
Ma snou niekto skusenosti?ide o 125-ku je to dobry scooter da sa dobre spravit,poslite nejake foto vytunovanej dakujem
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
majesty vidavam aj v PN ma jeden taku ciernu , ale ja by som asi bral 250 ako 125 je to aj vykonnejsie a aprilia
no ako ces no ...
kazdy den vidim minimalne jedneho scootristu...kua uz ma to hneva... keby uz mam tu rohatku od alciho mohol som behat
aj ked nie asi po pn lebo sa nam tam nejak rozmozuju floydi 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
mne sa majesty 125ccm paic viac..jak tie vacsie...proste sa mi nepacia maxiky co stoji stit a korman sa kruti....na take pordkovanie po okolici a okolo domu majesty ujde..kilo ide aj 125 -ka a je pohodlna....nizke tazisko....aj do mesta ...ziadna obluda....a spotreba miziva ..aj cestovna rychlost okolo 80-90 sa uz da znes
podpis som si este nenastavil
- marttinsk1
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jan 19, 2008 8:13 pm
- Skúter: Suzuki AN 400 Burgman
- Kontaktovať užívateľa:
- x.treme
- cyklista
- Dátum registrácie: Pi Dec 22, 2006 4:02 pm
tak ja vas vsetkych poopravim, kedze brat ma majesty 125 a sobotu sme sa boli vozit, zistil som ze na rovine ma dal v pohode, ja som isiel tych 110 a on sa mi vzdaloval, hovoril ze isiel 120-125 kmh. co je slusne. a cestovna rychlost? v pohode aj tych 100 -110... odporucam majesty.
- Tomek
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Sep 05, 2006 6:18 pm
- Kontaktovať užívateľa:
mPershing napísal:x.treme napísal:... odporucam majesty.bud mas Alzhaimera, alebo si schizofrenikx.treme napísal:runner je super scooter... mozem ho odporučit...
Skuter nie je len o rychlosti, ale aj o dostupnosti nahradnych dielov a ich cene...