Úver na motorku
Moderátor: Moderators
- ŠAKUL
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Dec 04, 2006 11:13 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Úver na motorku
Chcem sa spýtat či niekto ma s tým skúsenost ze si zobral moto na splatky.
Oplati sa to a ak hej ako? Uver z Banky alebo jakos?
Dakujem za radu
s pozdravom Šakul .
Oplati sa to a ak hej ako? Uver z Banky alebo jakos?
Dakujem za radu
s pozdravom Šakul .
podpis som si este nenastavil
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
to neni celkom pravda ..keby si sa bol zadlzil a zobral minuleho roku byt za 1 melko 3 izbovy...teraz ma hodnotu 2.5
v kosiciach
pokial beries uver na kseft ktory ti zarobi lowky ta hej ak nemas hotovost a potrebujes investovat alebo kupovat nehnutelnost...ale motorku a auto co trati kazdy den hodnotu tha nic moc no...ale ne kady ma dostatocnu hotovost

pokial beries uver na kseft ktory ti zarobi lowky ta hej ak nemas hotovost a potrebujes investovat alebo kupovat nehnutelnost...ale motorku a auto co trati kazdy den hodnotu tha nic moc no...ale ne kady ma dostatocnu hotovost
- dr.snake
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
este sa oplati zobrat moto a poistit z zohnat dajake buracky kapotaz a diely a pomedzi fuknut na poistku jednu skodu
poznam jedneho co tak zobral pasata a 4x mu ukradli elektorny v hodnote 80tis/znackove/t.......pol auta zadarmo.....
sakna slovensku je 40perc. skod statisticky podvod
a ked mozu servisi zarabat ze nastriekaju a vyklapu 2dm2 na blatinku a fakturuju 12500sk preco by si aj ty nemohol zarobit
poznam jedneho co tak zobral pasata a 4x mu ukradli elektorny v hodnote 80tis/znackove/t.......pol auta zadarmo.....

sakna slovensku je 40perc. skod statisticky podvod
a ked mozu servisi zarabat ze nastriekaju a vyklapu 2dm2 na blatinku a fakturuju 12500sk preco by si aj ty nemohol zarobit

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
no len ked si zoberes 1 melko uver tak zaplatis 2 melka takze tvoja teoria funguje az odftedy ak cenz toho bytu prevysi cenu celeho uveru aj s urokmi. pred par rokmi si dostal uver s horsim percentom ako dnes takze by si takisto mohol tvrdit ze sa ti to neoplatilo lebo teraz si ziskal ten isty uver vyhodnejsiedr.snake napísal:to neni celkom pravda ..keby si sa bol zadlzil a zobral minuleho roku byt za 1 melko 3 izbovy...teraz ma hodnotu 2.5v kosiciach

- dr.snake
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
nehnutelnosti dosiahnu strop ak pride euro
plno pakov ma lowky a nechcu niest do banky na zmenu za euro a rasej kupuju nehnutelnosti...ja by som za 4 paneli s 15m2 garzonke jak po vybuchu atomky nikdy 1.3-1.5 mil nedal
ale spet ku moto......ak novu poistit jednoznacne.....potom skoda
kamos vo CH rob pre posistovnu a mali jedneho kosovca ci macedonca neviem zijuceho vo CH co mu ukradli 4 x za rok a pol noveho Chopra......
....potom konecne mu to nechcel nikto poistit...a ten blbec dal na sud poistovne pre porusovanie ludskycvh prav..... 
to je demokracia
plno pakov ma lowky a nechcu niest do banky na zmenu za euro a rasej kupuju nehnutelnosti...ja by som za 4 paneli s 15m2 garzonke jak po vybuchu atomky nikdy 1.3-1.5 mil nedal
ale spet ku moto......ak novu poistit jednoznacne.....potom skoda

kamos vo CH rob pre posistovnu a mali jedneho kosovca ci macedonca neviem zijuceho vo CH co mu ukradli 4 x za rok a pol noveho Chopra......

to je demokracia

- Tao
- v podmienke
- Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Bacil lepsie kukni: http://www.cetelem.sk/2006/op/calc.php?
Preplatis to vsetko nenormalne.
Preplatis to vsetko nenormalne.
- Tao
- v podmienke
- Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Brat pozicku na daky lacny scoot nema zmysel, par tisic by nemal byt problem nasetrit za chvilu.
Brat pozicku na normalnu moto napr. u mna Intros za 260 000Sk, pozicka dajme tomu 200 000Sk doba splacania 48 mesiacov, mesacna splatka 5814Sk, sice jazdim hned a nemusim cakat ale preplatim to o viac ako 90 000Sk a som nuteny platit 4roky po cca 6000Sk mesacne. Dakujem, neprosim. Vlastne ani neviem na ake vypari by som jazdil lebo na benzin by toho vela neostavalo.
Brat pozicku na normalnu moto napr. u mna Intros za 260 000Sk, pozicka dajme tomu 200 000Sk doba splacania 48 mesiacov, mesacna splatka 5814Sk, sice jazdim hned a nemusim cakat ale preplatim to o viac ako 90 000Sk a som nuteny platit 4roky po cca 6000Sk mesacne. Dakujem, neprosim. Vlastne ani neviem na ake vypari by som jazdil lebo na benzin by toho vela neostavalo.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Volakedy a myslím že aj teraz najlacnejšie vychádza bežný spotebný úver v banke ..tie splátkové spoločnosti sú čo raz viac nenažranejšie ...Atie úroky sú samozrejme ročne!!! a ak to splácaš čo ja viem 3 tak preplatíš skoro polovicu lebo je tam ešte nejaká suma na poistenie a za vedenie úveru a tak... jako treba poriadne prečítať aj to malilinkaté na spodku zmluvy
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.