Poradite ?

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Júl 24, 2007 3:46 pm

kup si co chces...len potom neplac ze to nejde a ako to vytunit...ak do buducna uvazujes o nejakych upravach tak radsej nieco jazdene ako new cinu...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

mao

puk

#27 Príspevok od užívateľa mao » Ut Júl 24, 2007 5:27 pm

theruck napísal:ja v tom rozdiel nevidim a cena zodpoveda kvalite konec koncov ako aj tvoje nazory tvojmu veku
ty si sa asi narodil rovno 25 rocny... :wink:

Jacoolbo

#28 Príspevok od užívateľa Jacoolbo » Ut Júl 24, 2007 5:31 pm

wow mao to by ma nenapadlo . a je to pravda :lol: no tak co napise uz niekto ktory z tych dvoch by ste brali ?

no a inak co jazdene by ste mi poradili ? nieco tak max tych 25

//ja sa zabijem mam toho plnu hlavu : prepacte mozno je to drze ale kto mi poradi neaky konkretny dobry scooter za dobru cenu bude odmeneny dobrym pocitom :lol:

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#29 Príspevok od užívateľa theruck » St Júl 25, 2007 8:48 am

za 25 ti asi nema kto co poradit
porad ty mne porsche do 25000 ja ti poradim skuter do 25

kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa kukolarik » St Júl 25, 2007 9:01 am

Jacoo - ja som to poradil, za tie prachy je to asi najrozumnejsie riesenie. Ohladom keewaya, nedaj sa ukecat alarmom a kufrikom, to je len marketingovy tah ako igelitka v Tescu zadara, este vyrobok nemusi byt kvalita. Ale zas si povedzme, ze v tych spodnich znackach je Kwweay o cis lepsi ako Yuki, hlavne ma lepsi servis a tak...
Pozri este raz to Kymco, ci ti nesadne, to je lepsia cina ako vyssie dve spominane a uzivatelia su spokojny...
podpis som si este nenastavil

geetee

#31 Príspevok od užívateľa geetee » St Júl 25, 2007 9:10 am

alcatelko napísal:jj som sa na nej skoro zabil...kus mokro ja som vytocil plny a ze co stojim...a zrazu ma predbehlo zadne kolo...som hrabal na mieste (a to bolo na asfalte :lol: )
zato hurican ide sice pomaly ale ide...ma sice male kolecka ale ma nejake, a sice sa nan nezmestim ale... :lol: proste za malo penez mao muziky :)
ked mas mitasky tak sa nediv ze ti pustila guma a hrabalo, s nimi nemusi byt ani mokro :lol:
alci, za od teba zrovna tie slova pocujem, ked si nevidel natuneny hurikan tak nekecaj ze to nejde, na keeway sa da dat aj owerrange vario, o tom moze take kymco len snivat
a na skvelom natunenom piagiu ti tece benzin s karburatora,prehrieva sa a o celkovej vyzaazi ani nehovoriac

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa theruck » St Júl 25, 2007 9:17 am

kukolarik napísal:
Jacoo - ja som to poradil, za tie prachy je to asi najrozumnejsie riesenie. Ohladom keewaya, nedaj sa ukecat alarmom a kufrikom, to je len marketingovy tah ako igelitka v Tescu zadara, este vyrobok nemusi byt kvalita. Ale zas si povedzme, ze v tych spodnich znackach je Kwweay o cis lepsi ako Yuki, hlavne ma lepsi servis a tak...
Pozri este raz to Kymco, ci ti nesadne, to je lepsia cina ako vyssie dve spominane a uzivatelia su spokojny...
kuko ja by som tu cinsku bublinu zas az tak nenafukoval. co ma keeway aky servis? ja som este ziaden nevidel tam kde sa keeway predaval. fakt je ze sa geetee mozno snazi ale tym nedorovna to co bolo urobene v tovarni. ked vyzdvihujes kvalitu keeway tak treba povedat ze celkovo cinske skutre co sa sem vozia idu s kvalitou hore. aby sa gt nehneval tak videl som keeway 125tku s 20000km a bol jak novy. fakt! :)

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#33 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Júl 25, 2007 10:26 am

geetee napísal:
radsej nic...
Naposledy upravil/-a alcatelko v St Júl 25, 2007 2:25 pm, upravené celkom 2 krát.
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Jacoolbo

#34 Príspevok od užívateľa Jacoolbo » St Júl 25, 2007 2:22 pm

ja by som rad spravil dobry obchod nechcem kupit hovadinu . a hento je na papieroch ? nevizera

geetee

#35 Príspevok od užívateľa geetee » St Júl 25, 2007 3:11 pm

theruck napísal:co ma keeway aky servis? ja som este ziaden nevidel tam kde sa keeway predaval. fakt je ze sa geetee mozno snazi ale tym nedorovna to co bolo urobene v tovarni. ked vyzdvihujes kvalitu keeway tak treba povedat ze celkovo cinske skutre co sa sem vozia idu s kvalitou hore. aby sa gt nehneval tak videl som keeway 125tku s 20000km a bol jak novy. fakt! :)
ale ty nemas moznost kukat ako vyzeral ten scoot ked sa vyrabal pred 4rokmi a teraz, a hlavne za posledne dva roky ake boli zmeny, sak kedysi na tom boli plasty (co na ostatnych lacakoch ostalo) ze si sa na ne pozrel a praskli, a kukni trebars na novych hurikanoch plast co je zospodu si chyt do ruky, sak to ani neni plast ale skor guma, ked som prekladal v sklade(ako ND) tak som s toho plastu mohol upliect korbac bez toho aby praskol, ten ked dakto rozbije o obrubnik tak mu dam medajlu.
a aj s inymi vecami je to takto, ze by som tu mohol zapisat forum
PS: veduci nic proti ale otvor oci, ak predajca nema servis, Keeway nemoze predavat, to ze uz kazdy nieje mechanik superbike tymu s tym sa treba zmierit a vdy ked je daky problem tak im vysvetlujeme ako to riesit a nabuduce vedia, a na zaciatku roku mavame aj skolenia, takze sa na tvoj nazor hnevam.

najviac problemov mavame teraz s tym ze nalepkari pridu ze im ARNko nedrzi volnobeh, zle taha do otacok, a tak, a ako ma predajca vyriesit mechanicku zavadu ked problem je v tom ze ty trtkovia natankovali bombaspicasupaextraskvelicistiaciracingovi vysokooktanovi benzin, staci iba vypustit nadrz, vymenit palivovi filter, nechat vsetok bomba benzin odparit a natankovat 95oktan a hotovo, je opravene, scooter drzi otacky, a slape ako hodinky.
prvy pripad sme riesily tyzden kym sme na to dosli, teraz prve co je sa pitame co tankujete?

Jacoolbo

#36 Príspevok od užívateľa Jacoolbo » St Júl 25, 2007 6:10 pm

to znamena ze je dobry ? :D ja asi nebudem vymyslat a kupim new hurricane . bude novy, zaruka, atd .

EDIT:// rozhodol som sa nic este nekupovat . no vlastne rozhodla mama :evil: ale asi kupim enaku pouzivanu cinu :oops: alebo co bude v ponuke a inac ta lekarnicka musi byt hocijaka ? ci taka ako v aute ? ci specialne na motorku ?

Proki

lol

#37 Príspevok od užívateľa Proki » St Apr 02, 2008 9:27 pm

na skutri mam kufor do ktoreho sa zmesti akurat tak nejaka mala malinovka a nieto este prilba alebo lekarnicka... TO fakt musim nosit aj lekarnicku???????

FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#38 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Apr 02, 2008 10:23 pm

Ozi je to povinne? a ja nemam ziadny ulozny priestor a nemam co riesit :D :D
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

ŠAKUL
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Dec 04, 2006 11:13 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#39 Príspevok od užívateľa ŠAKUL » St Apr 02, 2008 10:26 pm

Preco toho chlapca trapite .... pocuj kup si minibike :lol: ten idem lepsie ako hociktora 50 ka :idea:

sokolino

#40 Príspevok od užívateľa sokolino » St Apr 02, 2008 10:33 pm

pozri ja mam keeway nestazujem sa ale musel som donho dat 7 litrou abi sa aspom trosku hrabal na peugeota aj to nestaci, ako ti radia seci vidrz nesil aj ked viem ze je to taske ,ale daco nasetri a mas riadnu masinu alebo ked stes takmoj je napredaj za tri mesiace a dam ti este aj zaruku

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#41 Príspevok od užívateľa Domco » St Apr 02, 2008 10:42 pm

a ty budes na com jazdit?
Gilera runner => Piaggio X8

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#42 Príspevok od užívateľa momoo » St Apr 02, 2008 11:04 pm

FoXiK napísal:Ozi je to povinne? a ja nemam ziadny ulozny priestor a nemam co riesit :D :D
50ky nemusia mat lekarnicku

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#43 Príspevok od užívateľa theruck » Št Apr 03, 2008 8:29 am

ale musia
iba tie co su do 45 km/h v technicaku tak nemusia (L1E)

ŠAKUL
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Dec 04, 2006 11:13 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#44 Príspevok od užívateľa ŠAKUL » Št Apr 03, 2008 9:30 am

ano presne Ruck, tie co maju len konstrukcnu rychlost do 45 km/h

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#45 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Apr 03, 2008 10:41 am

Aha aha!! a ktorá padina terajšia to má inak??? tých 45 písaných v papieroch.... samozrejme :twisted: A ak má dakto písaných v TP viac ako 45Km tak mu samozrejme neplatí vodičák ak má len AMko nie? :evil: problém SIMSON a pod....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

doktor
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
Skúter: Kawasaki W 650

#46 Príspevok od užívateľa doktor » Št Apr 03, 2008 10:53 am

pOSLAL SOM TI SS :!:
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka

sokolino

#47 Príspevok od užívateľa sokolino » Št Apr 03, 2008 8:41 pm

Domco napísal:a ty budes na com jazdit?

ale mam zalusk na daco vacsie aspom 250 ccm a samozrejme maxik :)

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#48 Príspevok od užívateľa Domco » Št Apr 03, 2008 8:44 pm

jaaaaaajjj tak no tak to planujem aj ja ,ale nato mam este casu dost
Gilera runner => Piaggio X8

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"