Co si myslite
Moderátor: Moderators
-
- chodec
- Dátum registrácie: Po Apr 07, 2008 8:11 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Co si myslite
Chcem pocut vas nazor lebo vy ste odbornici... chcem kupit Yamahu Aerox 100 ma to dajake tuning doplnky... ladeny vyfuk rok vyroby 2001 aa papiere to ma ako na 50tku aj ram mi ku tomu da... mozem natom normalne jazdit nebudem mat ziadne problemy s policiou?? za 30000sk co si mylite?? diky za odpovede
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
to tam mas asi v tom nejaky KIT s tuningovym valcom ... a keby chceli, tak vsetko zistia
zas az tak blbi nie su, to skor lenivi
ked budes letiet cez mesto 100km/h, tak to vobec nebude podozrive
a co sa tyka technickeho stavu, je sice pekne, ze to sem napises, ale to si radsej zozen niekoho, kto sa vyzna a chod pozret osobne
a nenapisal si, kolko to ma km najazdene, ale to je asi aj tak jedno, lebo to bude pretocene a vyhonene ... tuneri to nestetria

a nenapisal si, kolko to ma km najazdene, ale to je asi aj tak jedno, lebo to bude pretocene a vyhonene ... tuneri to nestetria

podpis som si este nenastavil
-
- chodec
- Dátum registrácie: Po Apr 07, 2008 8:11 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ale...
Vies ten skuter ma dajaky technicak ako ze je to v papieroch 50tka... ja mam len na 50tku vodicak vies preto sa pytam ze ci stym nebudu nejake problemy ked budem mat v papieroch 50tku budem mat 100ku skuter a na 50tku vodicky... uz som stoho aj ja debil 

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Pokial Ti nenameraju na 40-tke 80-tku a Ty mas v papieroch max.45, alebo nebudes ucastnikom nehody tak sa nestane nic. Staci ze do Teba niekto nabura a z Tvojej strany "nevinneho" nebude v suvislosti s prevadzkou vozidla vsetko v poriadku, alebo prislusne doklady nebudu v poriadku, tak si zrazu vinny Ty a okrem pokuty moze poistovna od Teba vymahat nahradu vzniknutej skody. 

Tak už zasa nič.
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
tak tak, na slovensku "co neukradnes a nepodvedies, to nemas" .. co uz, sme uz raz taka natura, aj ked je to na hanbu ...VLADY napísal:Objem valca možno nie ale VIN číslo??? z neho sa dá vyčítať či to je 100vka alebo 50ka ... (zasa ma podaktorí len utvrdzujú v tom že žijem na planéte klamárov a podvodníkov...)
JOSIP111: no podla pravidiel to kazdoapdne nie je, to by si uz mohol aj sam usudit, ze to asi nie je mormalne mat technicak na 50ku a mas 100ku .. pre privonanie, to je ako keby si mal technicak na TICO a jazdil pri tom na ferarri
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Každý je strojcom svojho šťastia, netvrdím že som svätý, ale na hento by som si asi netrúfol.Za prvé to nenmám zapotreby ... a vôbec ! Ak to zákonne poistíš na 50ku a bude problém tak máš na krku aj poistný podvod ak sa na to príde...Takže suma sumárum falšovanie úradnej listiny (TP), jazda bez vodičského oprávnenia (AM-A1) a poistný podvod (pzp do 50ccm a nad 50ccm).... Stojí to za to?
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.